Streeeess!

Verkar som att jag får ta tag i pluggandet imorron ist. Jisses alltså, vart tog denna dagen vägen? Tacopajen tog visst lite längre tid än väntat. Lönt att äta innan man ska iväg? Aja, får ta en yttepytte bit, är såå hungrig! Sen måste jag ju hinna prova kläder, sminka, fixa naglar & hår också. Halv sex ska jag ta bussen. Så ja det känns ju lite hetsigt att börja med pluggandet idag. Aja, vi får se när jag är färdig vad jag hinner. Känner inte för att stressplugga heller, såå bråttom har jag inte med det.
Bättre att ha tid att verkligen sitta med det så att man får in allt.
Ska iaf bli såå skoj att få komma iväg till Marre ikväll. Mys, god mat, massa prat & säkert en del vin. God mat ja, undrar vad det står på menyn. Jag har hört ryktas om en 3-rätter.. inte illa det. Det sägs ju även att Marre inte är ngn mästerkock.. ;) Men jag tror på henne!
Nej nu ska jag snoka runt lite här innan jag avslutar min paaaaaaaaj!

Tacopaaaaj.

Lördag. Hunnit med att besöka bibblan, allt för att upptäcka att ingen av böckerna jag behöver finns inne, tröttsamt! En snabbrunda på CG & sist men inte minst fick jag äntligen hämtat ut min bok.
Nu väntar jag på att mitt smör ska mjukna, sen blir det tacopajsbak! Under tiden den står inne tänkte jag försöka hinna med att plugga lite..
Ikväll blir det middag hos Marre i Hbg! Mys!
Nej vet ni vad? Nu måste jag ta tag i denna dag, diska diska!
Någonstans i NY.

Summerhands.


Såja. Nu har jag varit en duktig tjej & pluggat på med vad jag kan göra idag. Nu måste jag återigen besöka bibblan & hoppas på att där är en bok jag behöver där så att jag kan komma vidare. Sen ska jag skriva ett "arbete" på 2 sidor innan jag är klar med denna studienheten som ska vara klar nästa Fredag. Dock har jag en kurs till att börja arbeta med så fort jag fått boken samt en skönlitterär bok som ska läsas. Så tro inte att man ska ligga på latsidan inte.. Pjuh!
Dagen på jobbet var lugn & skön. Jag jobbade ensam & alla mina tanter var så söta så & det var inte mkt jag fick göra. Trots både kaffepaus & lååånglunch var man färdig ganska så tidigt. Men, ngn dag ska man väl få ha det bra va?
För övrigt undrar jag på riktigt hur vissa människor fungerar. Helt ärligt. Beter en vuxen människa sig på det viset? Men jo, Karma IS a bitch and YOU're gonna get yours!
Nej nu lämnar jag detta. Känner att det blir lite för mkt dagisnivå för mig. Som jag sa; det ska bli skönt att kliva ur sandlådan på Måndag em..
Sen jag kom hem har jag roat mig med att fixa lite här hemma samt ett snabbt besök på bibblan för att hämta mina böcker.
Nu ska jag snart stänga ner här & gå in & titta på Det Okända, därefter blir det till att läsa lite i min lånade bok innan jag sluter mina söta små ögon & snarkar gott.
Imorron blir det middag hos Mormor & Yoga på det. Alltså ingen tid till update då, men ni överlever nog det va?
Sommarhänder. Gud vad jag saknar en riktig tjejresa!

I'm alive.

Jag lever! För visst har ni varit oroliga när jag inte varit här & kladdat på en hel dag? Men det kan nog bli så nuförtiden. Idag satte jag nämligen på riktigt igång med att börja plugga. Jag har suttit med näsan i boken/datan sen runt halv sju, så nu sätter jag stopp för dagen. Man måste få varva ner lite också.
Pluggandet tillsammans med det faktum att jag försöker träna lite då & då gör att jag antagligen inte kommer ha så mkt tid till att sitta här & skriva en massa strunt. Dock ska jag försöka att uppdatera lite då & då, och på helgerna ska jag nog kunna ha lite mer tid över.
Kick n' Box med Angelica igår. Fyfan vad skoj det var! Men jobbigt. Ojojoj trodde nästan man skulle avlida där ett tag, men.. skam den som ger sig! Jag kan om jag vill.
Kan säga att det känns i kroppen att man tränat. Allra värst var det inatt. Då hade jag en sån otrolig värk i mina smalben att jag var tvungen att gå upp & ta 2 treo för att ens ha en chans till att försöka somna.
Hoppas att det vara vara ngt tillfälligt.. För Kick n' Box är definitivt ett pass jag ska tvinga med Angelica på fler ggr!
Nej nu ska jag ta & packa ihop mig här, sen blir det soffan innan jag kryper ner i sängen & säger Godnatt.

2 dagar.

Så har 2 dagar gått sen sist & vad har jag gjort med dem? Stan, middag med Pappa & Lillebror, sett film, middag med Mamma & Lillebror, somnat på soffan, städat.
Ja lite snabbt så där bara. Lugnt & skönt.
Nu sitter jag här & väntar på att golven ska torka. Duktig tjej! Sen blir det till att plocka ihop lite, bädda rent, sminka av & sen hoppa ner i sängen. Ska försöka se klart en dokumentär jag försökt se i 2 dagar nu. Trött tjej!
Imorron blir det jobb, tvätt & sist, men INTE minst Kick n' Box med Angelica! Äntligen! I'm gonna' die..
Ha nu en fortsatt fin Söndag, det ska jag.

Vargunge.

Här sitter jag & är hungrig som en liten vargunge. Irriterad på skitsidan lycknis.se som har satt min ena bok som ej levererad men på hemsidan står där att den finns på lager. FAN vad irriterad jag blir på sånt. Nu ska man liksom vänta ännu längre. Blir vansinnig. Får väl fan börja googla fram svaren då..
Annars blir jag mest irriterad på folks onödiga jävla messande. Läs historiken förihelvete. Orka skriva samm 800 ggr plus att man alltid ska vara någon jävla medlare!
Okeeej ni kanske märker att jag är lite irriterad? Men jag är sån. Lotta + Hungrig = Arg!
Men nu ska vi inte vara såna. Det är ju Fredag!
Dock sätter jag hundra spänn på att vi kommer vara försenade ner till Dannys så att lilla Spättan får stå & vänta..
Nu drar jag ut & käkar, snart då..

Det du Kissielicious!

Har nyss tryckt i mig typ väärldens godaste mellis. Jo jag kallar det mellis. Vill ni veta vad? Libabröd med avokadosmet. Jag tog 1 avokado, mixade den & blandade ut den med lite kryddor, citronsaft & en liten klick creme fraiche. Tada! Världens enklaste & godaste avokadosmet som jag sedan bredde ut på det underbara libabrödet. Åt bara en halva, tänkte ta resten efter träningen. Längtar redan!
Det du Kissielicious!
Har minsann hunnit med ett besök från min fina Hoochie också. Himla trevligt måste jag säga. Ett fint avbrott i min annars så sega dag.
Tycker om såna spontana besök. & lucky henne att jag var hemma då!
Nu ska jag fortsätta med playandet. Hinner med ett avsnitt till innan man svider om & kör ett pass Core!

Seg segare Lotta.

Fasen vad seg man blir av att bara vara hemma. Hur tusan ska det gå när man blir arbetslös? Fast då har jag iofs fått mina böcker vilket innebär att jag kan fördriva dagarna med att plugga. & såklart söka jobb då.
Sen jag skrev sist har jag glott runt bland lite jobb ( nothing fun at all ), diskat, fixat naglar samt satt in alla mina skolpapper i en pärm. Ordning & reda ska det vara!
Jag skulle kunna städa, sortera i köksskåpen, bädda sängen & annat sånt kul. Men ärligt talat.. orka? Nä. Så ist tror jag att jag tar & slänger igång ngn play-kanal. Jo så får det bli!
Väntar förgäves på posten, jag tror inte att den kommer idag. D v s inga böcker idag heller.
Vill att Mamma ska sluta & cykla hem & ringa mig. Kanske har hon lust att underhålla mig fram till kvällen?
Annars ser jag fram emot imorrn. Middag med mina Angelicor & Coffis. Miispiis. Måste passa på att utnyttja Coffe lite också. GLÖM NU INTE DET LOTTA!
Nä play nurå. Hoppas bara jag kan låta bli att somna..

NYC baby!

Godmiddag. Har nyss tryckt i mig en skål med pasta. Hitintills idag har jag hunnit med ett besök på Komvux samt en sväng i stan & ett besök på Biblioteket. Flitig tjej. Det var verkligen inte igår jag var på biblioteket.
Jag minns att jag älskade att gå dit när jag var yngre. Där kunde jag gå i timmar, titta & känna på alla böcker, andas in den där alldeles speciella 'boklukten' & såklart låna med mig en hel drös böcker hem.
Det var så enkelt att försvinna in i en annan värld där. En verklighetsflykt..
Idag fick jag dock inte med mig några böcker hem, tyvärr. Däremot fick jag "beställt" en bok som jag behöver läsa i den kursen jag går nu. Lucky me upptäckte att det var tur att jag cyklade ner & fixade det direkt för när jag gick ut från bibblan upptäckte jag att en av mina "skolkamrater" var på väg in. Kan gissa på att även han skulle ha tag i ngn av böckerna, synd då att jag bokat upp alla! Mohahaha..
Jag har ont i min tand. Min visdomstand. Egentligen är det nog mer tandköttet jag har ont i. Hur som helst så håller det på att driva mig till vanvett. Tror jag måste opereras, minst..!
Så vad ska jag nu sysselsätta mig med? Diska & måla naglar sen får jag se. Ikväll blir det Core, men det vet ni ju redan. Har fortfarande träningsvärk sen i Tisdags, men varför inte smälla på med lite till?
Jag, Lillebror & Pappa väntar på tåget i Darien. Sol i ögonen ngn?
Fast det ser ut att vara disigt..
Denna dagen minns jag väldigt väl. Det var första ggn i mitt liv som
jag skulle få besöka NYC.
Om det började regna det mest sinnessjuka regn jag  varit med om där?
Om vi fick trängas under ett litet parasoll för att ta skydd?
Om vi vart alldeles dyngsura från topp till tå?
Ohja. Trots det var det en utav de bästa dagarna i mitt liv.
NY kan verkligen ge en nackspärr & tänk att det faktiskt är precis så där
som på film.

Förtydligande.

Självklart menar jag inte att jämföra/jämställa Pedofiler med Bögar men det hoppas jag att alla som läser min blogg är smarta nog att förstå?
Jag känner en Bög & han är världens sötaste & jag tycker att alla människor har rätt att finna kärlek i vilket kön dom vill.

Pedofiler, ordet avsky räcker inte ens till!

Nyss kollat på Uppdrag Granskning. Jag har egentligen bara en sak att säga; FYF'N vad skrämmande att det sitter totalt j'vla inkompetenta människor på vissa poster i vårt land. Jag är äcklad, förbannad & förstummad. VIDRIGT räcker inte till. Herregud! Det är sånt här som får mig att undra om man på fullaste allvar kan "köpa sig till" vissa jobb. Jag menar, hur i helvete har folk annars fått de jobben de har? En apa skulle kunnna sköta det bättre!
För hör här..
Man låter en Pedofil som är dömd till sluten anstalt flytta in i ett barnområde
Man låter en Pedofil ha helt obevakade permissioner
Man låter en Pedofil umgås helt obevakat med en annan Pedofil
Vad i helvete tror man ska hända? Att dom ska baka kakor & dricka kaffe?
Det är som tjejen i reportaget sa; Vad händer om man sätter 2 knarkare tillsammans? Jag skulle tippa på att dom knarkar va!
IDIOTI.
För övrigt är jag av den åsikten att jag tror inte att man kan bota pedofili. För som äcklet själv sa så är den en sexuell drift, & kan man bota det? Kanske kan man minska driften. Men jag tror på fullaste allvar inte att man kan bota det. Det är som att säga till en bög att sluta gilla killar liksom.
Nej usch & fy vad arg jag är nu. Var bara tvungen att avreagera mig lite.
Nu blir det sängen & lite lättsammare teveprogram.

Till dig.

Nuförtiden går mina tankar lite extra till en av de mest betydelsfulla människorna i mitt liv. Jag tänker inte skriva ut vem det gäller eller varför jag tänker extra mycket på den personen. För jag tror och hoppas att den personen vet att det är den det handlar om.

Det gör ont i mig att veta vad du går igenom nu. För som du skrev så vet jag hur det är att gå igenom svåra tider. Men vad jag också vet är att man tar sig ur det. Man slåss för det, man slåss med näbbar & klor. Kämpar & ger aldrig upp. För att vinna den respekt man förtjänar. & du min finaste förtjänar all respekt i hela världen.
Jag vill & tror att du tar dig åt av allt som händer nu. Även om det är jobbigt så hoppas jag att du kan slå det av dig. För du är inte så där. Du är den bästa & det vet du.
Aldrig någonsin hade du varit där du är idag om det inte är för att du är alldeles fantastisk på det du gör.

Jag har dig att tacka för mycket. Men det mest betydelsefulla för mig är att du får leva ett liv där du mår bra. Där du är lycklig. Inget annat spelar någon roll. Inget kan ge mer än det du ger genom personen du är.

Jag har skrivit det förr men det tål att upprepas. Jag är så otroligt stolt över dig. Jag skriver detta för att jag oftast har lättare att få fram känslor & tankar via bokstaverade rader.
Jag skriver det för att även om du inte läser det så har jag fått ur mig hur ont det gör i mig när det kanske gör ont i dig.


Älskade älskade du. Vi tar oss igenom även detta. Så som du alltid finns där för mig finns jag där för dig. Glöm aldrig det <3


Ge dom vad dom tål nu, det är det minsta du kan göra efter allt vad du har gjort! Jag tror på dig.
Människor kommer i slutändan alltid få det dom förtjänar.

För två år sedan.

Soffa beställd!


Här har vi den. My new sofa. Eller ja, nu är den beställd iaf. Så nu får vi bara hoppas på att det inte tar alltför lång tid innan den dyker upp i mitt hem. Som jag har väntat & längtat efter denna soffa. Jag lovar, den helgen den kommer blir detsoffläge för mig heeela helgen lång!

Har varit duktig & betalt räkningar också. Alltid skönt att ha det gjort. Ja guuud, jag är så duktig nuförtiden va?
Ge mig helg så att jag kan spåra lite då ;)
Denna helgen ser jag faktiskt redan fram emot (det gör jag väl iofs alltid, meeen).  På Fredag hoppas jag på att leka med min kompis Coffe, det var ju såå längesedan vi sågs nu. Sen på Lördag blir det inflyttningsfest hos Marre, & så blir det väl utgång på det? Det hoppas jag på iaf! Hur som helst så ska det bli sjukt kul med lite party.. lookin' forward to it Marre! :)

And this time. I'll be a good girl..

Tänk att det kan reta mig så att det var jag som hade övertaget i början. Under en ganska så lång tid tyckte jag att du inte var ngt annat än en ful liten tönt. Vad hände?
Jag förlorade. 
Nu ska jag bara se till att vi hamnar på samma nivå. Eller helst, att jag leder
..


Ja, Måndag idag. En dag gjord. Det är så jag ser det. Tragiskt, men sant.


Nej nu ska jag snoka runt lite.

 

 

/ Nu sitter jag här 2 år senare i min älskade soffa. Lätt ett utav mina bästa köp! Såg fram emot att träffa Coffe på Fredagen, det gör jag till denna Fredagen också.

Spårad inflyttningsfest hos Marre? Middag hos henne nästa vecka, mys. Nuförtiden ses vi under lite mer städade former.. för det mesta iaf ;)

 

 

Wheel of fortune.

Det är vackert att du är där & saknar mig
Jag är här & saknar dig.

Saknaden är vacker
samtidigt som den kan vara så oerhört smärtsam.


Jag är även saknad som bästis. Det är vackert det med. Både att vara saknad, samt att få vara någons bästis.
En allra bästa vän. 

Tänk att visa människors värde förstår man inte fullt ut förrän att dom har lämnat en. Det är då man inser vad den där personen verkligen betyder för en. Precis som du min vän. Jag saknar dig. Jag saknar dig för att du faktiskt förstår mig.
& jag saknar alltid dig lite extra när jag har mitt fina armband på mig. M my beloved M.



Nu ringde Pappa nyss & sa att Lyckohjulet återigen är tillbaka på trean. Haha. Vilken nostalgitripp. Det måste man ju se! Undrar om dom klappar lika mkt nu som dom gjorde när jag var liten..
/ Just såna här texter gör ont att läsa. Då saknade jag dig för att jag visste inte riktigt när vi skulle ses igen. Nu saknar jag dig för att jag vet att vi aldrig kommer att ses igen. Nu är saknaden inte längre vacker, nu är den endast smärtsam. Bästis-saknaden var också stor. Den är inte lika stor längre då jag har lyckan att få träffa denna fina människa lite oftare.. Kan ni gissa vem det handlar om? Min Mazarin såklart!

Träningsvärk.

Onsdag. Dagen på jobbet har varit helt okej, trots vissa irritationsmoment. Folk är bara såå fantastiskt jobbiga ibland..
Träningsvärk har jag också. Är jag klen eller vad? Jag gillade Ki-balans, det var bra träning samtidigt som det var otroligt avslappnande. Perfekt för att varva ner samtidigt som man får kroppen i form. Så det passet kommer jag att fortsätta gå på.
Idag är det dock skönt att bara få vila kroppen. Sparar mig till morgondagens Core.
Imorron är jag ledig. Wihoo på den! Då ska jag besöka Komvux, igen.. Annars går jag mest runt & väntar på mina böcker. Vill börja nu nu nu.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det. Ska bara diska undan & plocka lite. Sen blir det soffläge!
En gammal bild på mig & Sofia. Puerto Banus.
GUD vad sugen jag är på att dra utomlands alltså..

Ki-balans.

Här sitter jag & äter vindruvor. Har fixat mat & plockat ihop till imorron. Halv sju ska jag iväg till Friskis & träna Ki-balans, innan dess hade jag tänkt hinna med att fixa med kvitto där så att jag kan få tillbaka lite pengar från mitt jobb.
Efter träningen blir det en snabb vända inom Netto, hem & duscha, äta & sen slänger jag mig i soffan/sängen.
Det är min kväll det. Frågor på det?

Duktig tjej.

Idag måste jag faktiskt få lov att säga att jag har varit himla duktig. Postat lite viktiga brev, Komvux, beställt hem böcker, skrivit CV & skickat ansökan, samt tvättat. Inte illa pinkat för att vara en sketen Måndag om jag får säga det själv, & det får jag ju!
Jobb imorron, känns helt okej. Jobba 2 dagar. Ledig en. Jobba en sen helg. Fint.
Imorron ska jag återigen besöka Friskis. Tänkte köra Ki-balans. Det blir bra.
Nu blir det soffan & teve för mig.

En 2-årig tillbakablick.

Tänkvärt.

Var och en av oss är en dimma som syns en kort stund.
/ Detta inlägg gjordes för 2-årsedan. Enkelt vackert & tänkvärt. Inte mina ord, men inte mindre betydelsfulla för det.

Väskmani, yes.

Sådärja. Nu har jag varit hemma ett tag. Shoppingrundan gick inte som jag hade hoppats på. Det finns helt enkelt inga vinterjackor att köpa nu. Dumt. Så jag får försöka lämna in min Esprit ist, annars får jag använda min fula H&M jacka.. Blä! Allra mest hoppas jag att det börjar bli lite varmare snart så att jag kan börja använda ngn utav alla mina höstjackor istället. Det har jag nämligen en hel del av.

Ist för en jacka så unnade jag mig själv en riktigt snygg väska från Björn Borg. En svart lite större väska, himla bra modell. Jag behövde faktiskt den. Sjukt jag vet. Man kan nämligen tycka att jag har väskor så det räcker..
Ska nog ta & räkna dem en dag. Hur som helst så var detta precis en sådan väska jag behövde till min samling.

Annars handlade jag inte så mkt till mig själv. Spray, myrraolja & 2 söta rosettklämmor var vad som fick följa med förutom väskan.
Resten av shoppingen inriktades nämligen på min lilla kusin/min guddotter..Michaela. Hon ska nämligen få både försenad julklapp & födelsedagspresent när vi åker upp. Det blev en söt liten Baby Anabelle docka till henne, den kan minsann både prata & pussas så som jag har förstått det.. :)
Sen blev det även lite kläder. Hittade väääärldens sötaste lilla Hello Kitty jacka/kofta på H&M. Ångrar att jag inte fotade den. Var i vitt mjukt lite luddigt tyg, med en liten Hello Kitty figur i ena sidan, sen hade den väärldens sötaste lilla luva med öron & rosett på. Hon kommer att vara såå söt i den, som en liten docka :). Så den plus ett set med klänning/leggings fick det bli. Hoppas det blir bra.

Efter Väla körde jag & Mamma upp till Netto & handlade lite nödvändigheter. Nu får det dock vara färdighandlat. Dags att stilla sig till Sthlm nu, fast det är klart.. mat måste man alltid ha.
Jaa, vilka vuxenproblem man har då..


Nu ska jag ta & sminka av mig & borsta gaddarna. Sen ska jag faktiskt krypa ner i sängen & titta på dvd. Mys.


Tänk så mkt mysigare allt varit om det låg någon bredvid mig. En varm kropp som sedan andas tungt.
Men godnatt nurå.
/ & så här skrev jag för ett år-sedan. Det är lite lustigt att se hur man "gör ungefär samma saker" vid ungefär samma tillfälle.. Alltså jag väntar på en resa till Sthlm & jag ska snart få leka med min fina Coffis igen! Händer inte varje dag liksom..

Arrrrrrrg!

Jag blir VANSINNIG på min dator. Mitt word-program kräver en produktnyckel, när jag skriver in den står det att det är fel. OM JAG BLIR ARG? Minst sagt.. Får se om jag kan lura hit Coffe på Fredag så att han kan hjälpa mig..
Nu har jag iaf nyss klickat hem kurslitteratur. Innan jag fått den finns det tyvärr inte mkt jag kan göra. Så ja nu håller vi tummarna för att det inte tar alltför många dagar innan den dyker upp. Man vill ju faktiskt sätta igång nu.
Så jaha vad ska jag nu göra då?
Tvätta kl 16 får se om jag uträttar några stordåd innan dess..

Flummigt värre.

Såja då har man varit på Komvux. Gud så flummigt det var. Världens drygaste genomgång & jag höll på att få spel. Känns som att dom hade.. noll koll? & så måste jag tillbaka på Torsdag för att gå igenom den andra kursen, jippy.. Men det innebär att jag får vara ledig från jobb då, vilket ju alltid är skönt iofs.. Tänk alltså dom "gamlingarna" vi har på Torsdag kommer jag aldrig mer att träffa. Känns allt lite skumt när man tänker på det..
Nu ska jag försöka ladda ner Arena & förhoppningsvis komma igång med ngt..?

En Söndag utan ångest.

Här sitter jag med nymålade naglar. Det blev inte helt bra men jag orkar bara inte måla dom en gång till. Dagens I-landsproblem CHECK!
Men jag ska nog överleva trots det, vore ju bra illa annars..
Nu har jag varit en duktig tjej & gjort vad jag ska så klapp på axeln till mig. Detta tänker jag fira med gurka, morötter & dipp, en film till det. Blir en bra avslutning på denna Söndag. Denna Söndag utan ångest. En ny känsla..
Imorron ska jag på upprop, hur sjukt är det inte? Hoppas bara att det kickar igång på riktigt nu, orkar inte vänta mer..

Fina du.

Vilken fin em jag har haft. Mötte upp Mazarin & sen gick vi en omväg till vårt älskade EH där vi intog den obligatoriska Chailatten med tillbehör. Sen satt vi bara där i ngn timme & snackade en massa strunt, allvar & allt däremellan. Skrattade gjorde vi också. En massa.
"-Och så bara Trancenation hela natten". Som jag skrattade. Haha. Det är fint det där. Att skratta så där äkta åt ngt som egentligen inte är så spec kul. Fast det var allt sjukt kul.
Fick mig att tänka på den gången då Mazarin hade tidernas skoskav, men det gick bra att gå om hon "Grävde sig fram". Hahaha. Jag minns att vi skrattade så vi nästan föll omkull den dagen.
Ja hon är allt fin hon min vän. Det enda fina jag fått ut av mitt jobb. Men det är inte fy skam det. För fina & alldeles äkta vänner är det ont om.
Nu hoppas jag bara att det inte går så lång tid mellan gångerna & att vi en dag tar tag i att göra allt det där vi alltid pratar om.
Nu ska jag städa. Jippy..

Söndagsmys.

Nu ska jag snart hoppa i ytterkläderna & bege mig mot Malmö. Inte varje dag man är där en Söndag. Men det är okej för jag ska ju få träffa min fina Mazarin. ÄNTLIGEN! Inte träffat henne sen mitt breakdown. Hon ska minsann få present idag oxå, inte en dag för tidigt då hon fyllde år i November.
Så det blir mys. Söndagsmys liksom. Utan ångest, för jag är ju ledig imorron. Den ni! WOHO!
Nej nu ska jag bädda sängen & börja packa ihop mig.
Ha en fin Söndag!

För ett år sedan.

Plötsligt var vi sju år igen.

Lördag. Har tagit det mkt lugnt. Ätit frukost & sett en utav filmerna jag hyrde igår. Nu sitter jag här & väntar på att mitt nagellack ska torka ( igen ja.. ). Sen får jag väl ta tag i denna dag lite mer. Duscha & städa är vad som står på schemat idag. Ikväll blir det middag hos familjen ( som alltid jaa.. ). Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Väntar på svar på från Coffe. Förhoppningsvis ska vi leka & gå på bio ikväll, hoppas hoppas. Annars har jag nämligen ingen aning om vad jag ska hitta på..



En bild från USA ja. Här är vi i Darien. Jisses vad blek man var. Men vem bryr sig? Just denna dag var en sån där dag som var lite bättre & roligare än övriga dagar i Darien. Jag & Lillebror förvandlades återigen till små barn & vi hade en himla rolig & fin dag i "familjens" trädgård.

Det är fint att ha så många bilder från USA. Man behöver dessa vackra minnen. Speciellt nu när vintern ligger hårt om hjärtat.

Nej, dags att sluta nostalgitrippa. Ta tag i denna dag var det ja!



/ Denna bild & denna text får mig att le. För jag kan minnas exakt hur roligt vi hade den dagen. Hur otroligt barnsliga vi var & hur otroligt befriande det var. Det var en sån där "vanlig" dag som blev så där alldeles speciell. Jag & Lillebror var återförenade & fantastiskt barnsliga!

Tttaaaages!

Gomorron. Här sitter jag i pyamas. Tänkte snart ta tag i mig själv & slänga in mig i duschen. Idag blir det fika med Mazarin så jag får väl försöka göra mig ngt anständig idag.
Igår blev det lite vin hos Sofia. Samt lite dans på Tages. Det känns lite idag kan jag säga. Inte van vid det. & why man WHY gör man vissa saker för? Blir såå trött på mig själv. Helt slut i planeten.
MEN jag är iaf stolt över att jag aldrig någonsin skickat till dig. Inte ens i vindimman har jag skickat iväg saknadens rader.
Aja, det var en bra kväll iaf. Alltid skoj med lite dans.
Nu ska jag kolla lite Friskispass, måste planera in veckan lite.

Im soo gorgeous!

Asså jag fattar verkligen inte varför jag inte har ngn kille för. Jag menar look at me, I'm soooo gorgeous!
Fatta varför jag inte orkar gå ut längre liksom. Man har ju hundra
killar, minst.. efter sig hela kvällen!
Det pallar jag liksom inte med!

Hear You Me.

Jag slängde igång en lista på Spoty som heter Födelesdagsgalej!, man kan alltså utan att vara alltför smart gissa sig till att den är från just mitt Födelesedagsgalej.
Himla mkt blandat där. Pepp, depp & en massa annat knas.
"I never said thank you for that
I tought I'd get one more chance"
Rader från en otroligt fin låt. En gammal favorit: Jimmy Eat World - Hear You Me. Kanske inte så party "-Men Lotta brukar välja såna låtar" som Marre sa. Så sant så.
Texten i denna låt är otroligt vacker. En text att analysera. Det gillar ju jag.
Nu är det The Scientist med Olle Hedberg. Kan vara en utav världens finaste låtar & just Olle kan vara en av världens finaste män. Jisses vad jag hade velat fånga den mannen! Come to Mama liksom..
"Nobody said it was easy
it such a shame for us to part"
Inatt drömde jag om C. & nej inte om det C:et ni tänker på utan "the old one". Konstigt nog är det oftast han jag drömmer om. Varför kan man fråga sig..

En 2-årig tillbakablick.

Snart så!

Torsdag. Vilket innebär Fredag imorron. So sweet. 
Har inte hänt ngt utöver det vanliga idag heller, detta ekorrhjul.. Eller jo, en sak hände ju.. mitt tåg hem avgick för en gångs skull i tid.. det är ju faktiskt värt att nämna då det inte händer alltför ofta.
Fick visst lön idag också, kaaching! Den måste jag se till att hålla hårt i nu. Men, några tusenlappar kommer att rulla i helgen. En ny soffa + nytt hår kostar en del.

Ja, på Lördag ska jag fixa mitt hår, det behövs kan jag säga. Min plattång mer eller mindre klipper av mina slitna toppar varje gång jag drar den igenom mitt hår. & vart tusan har min färg tagit vägen?
Ska visst hjälpa Herr & Fru Spätta med en viss flytt på Lördag också. Okej sa jag, men jag bär inget tungt. Är man klen så är man ;). Nej, jag hade nog mer tänkt mig att stå i det nya huset & bara delegera/dirigera.. det skulle passa mig finfint.

Nej nu ska jag snoka runt lite här, sen blir det Criminal Minds för min del.


Weak as I am..

Vi måste alltid nämna det.

/ Låter som ännu en tråkig arbetsdag. Vad gäller flytten så kan jag säga att jag hjälpte inte till ett dugg. Jag åkte dit när allt var klart & snyltade lite mat & inspekterade. Haha. That's me!
Vad gäller sista raden undrar jag faktiskt vem det är jag syftar på..




Dödsänglar.

Gud vad grått & trist det är ute. Alldeles dimmigt. Himlen ser ut som Minimjölk.
Har spenderat dagen i stan. Handlade nya fiskar, en present till en fin människa jag äntligen ska få träffa snart, samt lite tjafs till mig själv.
Nu sitter jag här & ska snart ta ngt att äta. HONGRIG!
Men först ska jag slänga upp en bild & så ska jag ta & titta tillbaka lite..
En gammal goding. Jag & Mazarin på just Mazarin.. haha såå lustigt!
MAJ GAD vad korthårig & ful jag var..
Det är alltså en maskerad om ni nu inte ser det ;)
Imorron ska jag äääntligen få träffa Mazarin. Det var typ 2 månader sedan sist. Jisses. Shame on us!
Men imorron är det återigen dags för vår tradition.. fika på..?
Ha nu en bra Lördag allihopa!

Mot en ny kropp!

Sitter & tittar på Efter Tio med Malou. Det handlar om hur viktigt kosten är för oss människor.
Jag är väl kanske inte den nyttigaste människan i världshistorien, men dock är jag nog inte heller en utav de onyttigaste? Jag är inte en människa som någonsin orkat sätta sig in i en diet, kanske mest därför att jag aldrig har haft ett behov utav det.

Nu tänker jag dock börja lägga om min kost lite. NEJ JAG SKA INTE BANTA! Det skulle jag aldrig få för mig. Jag tänker mig mer att jag ska sluta äta en massa onödiga saker. D v s endast äta chips & godis på helgen. Inte trycka i mig en massa onödig skit som Mc Donalds, BK and so on mitt i veckan. Börja äta mer frukt & grönsaker.
En enkel sak är exempelvis att byta ut chips & dippa mot grönsaker & dippa. Enkla små saker.
Men fram för allt hoppas jag mer än ngt att jag verkligen ska bruka allvar med det här med träningen nu. För det är det jag behöver; bygga upp min kropp, bygga muskler.
Jag brukar läsa Kissies blogg. Jag vet att hon provocerar. Men ngt som verkligen kan göra ont i mig är att se alla hennes photoshopade bilder samt att läsa om alla hennes dieter & bantningspiller. Det gör ont i mig för att jag vet att det är så många småtjejer som läser hennes blogg & trillar dit på vad hon skriver.
Men tro mig tjejer, man kan inte överleva på att endast äta 3 knäckebröd om dagen.
Att gå ner i vikt handlar inte om att sluta äta. Det handlar om att äta rätt samt röra på sig.

Dagens ideal leder till så mkt dåligt självförtroende samt ätstörningar.
Jag har hört det såå många ggr "-Gud vad jag är hungrig idag jag har inte ätit ngt på hela dagen" & så går man upp på Konsum & handlar ett choklad som man trycker in i huvudet & känner sig nöjd med att det är det enda man ätit.
Förstår ni inte hur korkat det är?

Jag vet här sitter jag som är så smal av naturen på mina höga hästar & predikar för er. Men nu ska jag lära er ngt, kroppen mår INTE bra av att stoppa i sig en massa skit bara för att man är smal. & även jag märker skillnad på min kropp om jag tycker i mig en massa onödigt skit.
Min träning handlar alltså inte om att tappa i vikt utan den handlar om att bygga upp en stark & frisk kropp som jag kan leva i. & vad gäller kosten så gör jag det just för att vem vet hur min kropp ser ut på insidan?
Nu är det snart dags, så här pepp är jag!

En 2-årig tillbakablick.

Att inte ha kakan.

Frågan är om jag kommer att kunna nöja mig med det..

It's driving me crazy!

Hur svårt kan det vara att trycka ner ett par knappar?
Fast så är det ju inte heller där problemet ligger..


Problemet är att jag inte vet om jag kommer att reda ut det,
bara det.



Nej nog med svammel nu.
Ska läsa min bok, min underbara bok.
Eller vad säger du Mazarin? ;)
/  För två år sedan skrev jag dessa rader.
Haha. Oj vilken liten buse jag var då. Känns så avlägset. Kan säga att jag åt aldrig av den där kakan (igen..). & vilken bok.. ja GUD vad jag saknar & läsa dom. Jag & Mazarin hade värsta diskutioner & hetsade varandra att läsa.. Remember? :)

I puberteten?

Onsdag. Mer än halva veckan gjord. Sweet. Idag kom min första leverans frånH&M. Nu lider jag av enorm beslutsångest. Dagens I-landsproblem for sure! Har iaf nyss bäddat rent med bäddsetet just från H&M, det blev så fint så. Så det behöll jag såklart. Resten ska jag ta med hem till Mamma & prova när jag är lite mer tillfixad än vad jag var idag. Omöjligt att se hur ett plagg sitter när man känner sig som en skabbråtta..

Ett annat I-landsproblem jag har är att jag helt plötsligt börjat att få finnar. Alltså, inte en massa nu, men ngn enstaka. Jag har aldrig haft problem med det förr.. så varför får jag det nu. är jag i puberteten eller vad händer? Himla  godissugen är jag oxå nuförtiden. Förstår det inte. & nej.. jag är inte gravid.

Annat som hänt? Inte mkt. 14 arbetsdagar kvar till Sthlm nu. COUNTDOWN.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska ta tag i att fixa mina naglar. SUCK. Det får bli dagens tredje I-landsproblem.


Det är tanken som räknas, det är det allt..
/  & detta skrev jag för ett årsedan. Låter som an vanlig tråkig dag i mitt liv. Nedräkning till Sthlm, det saknar jag! Dags att boka en resa snart.

Packat & Klart?

Torsdag. Fast det är lite som Fredag för mig då jag är ledig imon. WOHO på den!
Den dagen har jag tänkt ägna åt, & håll i er nu.. börja dagen med att TRÄNA! Jisses Amalia vad jag kommer avlida!
Var nog en så där 6-7 år sedan jag tränade sist. Börjar med det värsta av det värsta också; spinning. Jag ska kanske tillägga att jag har NOLL kondis. Men i vilket fall som så ska det iaf bli otroligt skönt att ta tag i det. För denna ggn SKA jag göra det.
Men hör ni inte ngt från mig imorron efter kl 12 så vet ni varför, I'm dead!
Efter träningen hade jag tänkt belöna mig med en runda i stan. Behöver byta lite tjafs samt köpa en del nödvändigheter.
På kvällen blir det mat hos Familjen & sen lite mys med C&B. Härligt!
Idag hämtade jag ut mina älskade gummistövlar, i rätt strl. Ååh vad fina dom är. Ge mig en massa töväder nu så jag kan plaska runt i dom genast!
En liten bild för att avrunda kanske?
PACKAT&KLART? Jag, Kusse & Marre i PB för ett antal år sedan.
Shit vad korthårig jag var där.. Men blond, fint med blont..

För två år sedan.

Jag ser ...

Jag ser att jag har fått en ny läsare, nämligen min Moster.. kanske dags för mig att börja censurera min blogg lite? ;)
Nej, men alltid trevligt när folk hittar hit.. så välkommen Moster :)

Har fortf ingen ordning på mitt it hemma, så här sitter jag återigen & snyltar på familjens. Väntar på att min kära Pappa ska komma hem, då ska han följa med mig hem & hjälpa mig få ner min gran.. som snart rasar samman.

Helgen var iaf mkt bra. Vårt farväl till Inga-Lill var mest en anledning till fest. Jag tror nämligen inte att ngn av oss ens så mkt som hälsade på henne? I know I didn't. Nej det var nog som en vanlig utgång, med  trevlig förfest & sen lite dåååns på Tages!
& som vanligt är det alltid lika roligt att se hur folk beter sig..

"-Jag är i samma byggnad nu."


& ibland gör man om samma misstag igen, så är det bara.
Man borde helt enkelt lära sig att knipa käft!
/ Ja så här skrev jag alltså för 2-årsedan. Haha. Jag vet precis vad det var för bus jag hade hittat på & hur jag nästan DOG när jag råkade ställa till det riktigt för mig..



Learn to live again.

Onsdag. Vi hade möte på jobbet & sedan fastnade vi på motorvägen en stund. Bortsett från det var det återigen en helt okej dag. Det känns lite som att man snart ska gå på semester, så man orkar liksom inte bry sig riktigt längre.
Vi såg förövrigt världens roligaste sak idag. Skriver man ner det här så låter det inte alls lika skoj som det var.
När vi går en lång korridor ser vi lite längre fram hur en rullator plötsligt kommer farande ner för en ramp. Ojdå tänker vi. Ännu roligare blir det när en liten tant kommer springande efter den. Haha. Som sagt, låter inte alls skoj när man skriver det. Men GUD vad vi skrattade.


I'm a one way motorway.


Ibland kommer den där känslan över en igen. Pang säger det & det gör så j*vla ont. För jag tänker ja på riktigt tänker jag att jag aldrig kommer att möta en finare människa än dig.
Romantisera tillvaron kallar jag det.


I'm a new day rising
I'm a brand new sky to hang
the stars upon tonight



& så tänker jag. Skärp dig kvinna!


It's times like these you learn to live again



Han kommer han som är så rätt för dig att hela omvärlden kommer att sluta snurra. För du står still i ert universum.

Frys fast mig med din blick
låt din beröring få mig att stanna upp
Jag lägger mitt hjärta hos dig
& frågar aldrig efter det åter.


It's times like these you learn to Love again.

(Foo Fighters - Times like these. Jisses vad bra! )


För ett år sedan.

Huvudvärk i ett halvt dygn.

Måndag. Gick & lade mig med huvudvärk ( Ja, Söndagen dåå.. ) & vaknade med huvudvärk. Ett glas treo & sen var det bara till att glatt.. (!) bege sig iväg till jobbet. 14 st.. oj så ovanligt då..
Men, man överlevde även denna arbetsdag. Nu är det bara 17 arbetsdagar kvar till Sthlm.. haha.. joo jag räknar ner redan!

Efter jobbet har jag roat mig med att diska, tvätta, duscha, samt laga mat till imorron. Flitiga Lotta ohyes!

Eftersom det faktiskt inte hänt så värst mkt spännande i detta liv idag så tänkte jag leta upp en liten bild, från USA såklart.. så får vi se om jag kan skriva en rad eller två om den ist..


Men nej, det kunde jag visst inte.. sidan hängde sig. Så vi säger bara tack & hej för idag. 
Ni får allt nöja er med ett tråkigt inlägg idag, för sån är jag ibland.. tråkig.
/ Ja såhär skrev jag alltså för exakt ett år sedan. Inget vidare skoj inlägg direkt. Låter som en vanlig usel dag på jobbet följt av en seg dag hemma.

Längta.

Vilken dag!
Ja dagen på jobbet var faktiskt återigen helt okej. Man ska inte klaga i onödan liksom. Vi avslutade vår arbetsdag med att fika hos vår allra sötaste lilla tant. Det summerar väl dagen ganska så bra?
Dock är jag förundrad över hur vissa människor beter sig. Hello Sandlådenivå!
Efter jobbet åkte jag hem & slängde igång 2 maskiner tvätt. Sen tog jag cykeln ner för att hämta ut ett paket jag fått; mina gummistövlar. Hade först tänkt gå ner i stan. TUR att jag inte gjorde det. Världens största paket för att innehålla ett par gummistövlar. Knappt så att jag kunde ta det på cykeln. Fick gå hela vägen hem. Kul kul.
Tror ni att skorna passade då? Icke sa Nicke! Såå störigt!
Besatt av tanken på ett par rosa gummistövlar har jag nu beställt ett par från en annan sida. 600 kr. Jisses vad dyrt för ett par gummistövlar men det gällde att passa på. Verkar vara sjukt poppis då de var slut på alla sidor.
Men alltså, look at them..
Hur fina? Gode Gud ge mig massor med regn nu!
Nej nu ska jag ta min tillbakablick. En ny tradition. Det är faktiskt himla skoj att ha en annan blogg man kan gå tillbaka till & se hur man kände just då..

En 2-årig tillbakablick.

Good Girl Gone Bad.

Så, nu är jag här igen. Vilken lycka va? Ännu en dag då jag snyltar it & mat här hemma.. det är bra det.

Jag vågar knappt befinna mig i min egen lya längre, då det alltid tycks hända en massa "olyckor" där nuförtiden. Senast idag for en av mina fina "Mormors-kulor" i golvet.. granjäkel!
Okej, nu överderv jag, jag vågar befinna mig där.. men jag tycker helt enkelt inte att där är lika trevligt utan internet, patetiskt.. I know :)

Idag är det iaf Lördag & idag innebär det fest.. sweet. Det känns som om det var så längesedan nu, fast när jag tänker efter så var det ju Julafton som jag var ute sist.
Lite skrämmande. Hej Tageslover! Men, idag har vi ju en himla vettig anledning till varför vi ska dit. Jo, vi måste ju ta farväl av lilla Inga-Lill.
Eftersom vi ska vara hos mig idag så hoppas jag på att min granne är på sitt allra grisigaste humör.. så att jag kan få lie skäll igen.. har saknat det.
Hur som helst så ska jag iaf få dricka "Bästa drinken".. det ser jag fram emot. Så himla längesedan nu!


Ja, bara ytligheter i mitt liv idag. Iaf bara det jag låter er ta del av..
/ 2-år sedan jag skrev detta. När jag läser detta tycker jag att det verkar som att mitt liv var ganska så enklelt då. Det var fest & en dum granne. Men sen så ser jag den där sista kursiva raden.

Aldrig ett lyckligt slut.

Jag vet att det är över nu
det som aldrig var någonting
Det gör ont i mig
Jag ska aldrig mer få röra dig
höra hur din röst viskar vackra ord till mig
Jag är trött nu
Fastän hjärtat är vant vid att gå i bitar
tårarna har sedan länge torkat in
Så är jag trött
Trött långt in i djupet utav själen
på tomma löften
ensamma sagor
Det finns aldrig ett lyckligt slut.


& bakom ögonlocken bränner tårarna,
så som dom alltid gör.
/ Detta skrev jag för exakt ett år sedan. Återigen gör det ont i mig att jag faktiskt kände så där redan då. Jag visste det oj vad jag visste det! Vi levde på lånad tid.


Skitblogg!

Jag ogillar blogg.se för att i alla texter jag skriver är jag noga med att dela upp allt i 'stycke' men vad händer sen när det publiceras? Då går hela texten ihop & jag får göra en massa enterslag som sen inte 'går igenom'. Hatar när texten ser ut som jag vill!

Liten flicka står på tå.

Måndag.
Dagen på jobb var faktiskt en helt okej dag. Sista dagen jag pendlade med buss-tåg-buss idag. SÅ himla skönt! Nu slipper jag oroa mig för mord på Skånetrafiken, medresenärer & annat löst folk som står i vägen för mig när jag vill ta mig hit eller dit!
Jag har inte ett enda gott ord att säga om Skånetrafiken & det är med stor glädje jag gör slut. We're so over and please never call me again!

Städade nyss till mina fiskar. Good for them. Kan dom kanske leva ett tag till. Hade tänkt ge dom lite nya kompisar på Fredag. Tror att dom kommer bli såå glada så. Vem gillar inte nya kompisar liksom?
Min Pappa säger att jag skriver 'mörkt'. Nog gör jag det för det mesta. Men ibland är livet lite extra mörkt. Så är det bara.
Visst hoppas jag på en tid då jag målar världen i skimrande gul
plockar de rödaste hjärtan som faller ner från skyn.


Jag känner att jag är på rätt väg. Allt går mot ljusare tider.
Men i min smärta bor det vackra. Och i det mörka bor min smärta.


Lilla flickan står på tå
för att nå upp
att pussa den
vackraste pojken hon sett
För då viker sig benen
& hon blir så där härligt bubblig i magen.
Hon tror att det stavas K Ä R L E K.


Nu ska jag läsa lite bloggar. För nu är jag värd lite avkoppling!

En 2-årig tillbakablick.

Inga-Liiiiiiiiiill!

Jag vet inte om ni har hört den tragiska nyheten? Jo, allas våran älskade bartender (Hej jag är 107 år!) Inga-Lill den förvirrade.. oops.. nej.. jag menade ju.. söte.. ska sluta. Det finns inga ord för hur ont detta gör i oss alla.
Saknad är inte ens i närheten av vad vi kommer att känna.
Vem fasen ska nu skämta med mig & ge mig en Sprite när jag beställt en Cider? Ingen kommer någonsin att kunna göra detta lika bra som henne.

Jag har skrivit en dikt till henne, men den är för privat för att läggas ut här.

Istället gör vi som så att ni som vill vara med & ta farväl av henne kommer hem till mig imorgon kväll. Vi dricker lite vin, tänder ett ljus.. & sörjer vår väns avslut.
Sen går vi ner & slår klackarna i taket! Beställer ngt av Inga-Lill, blir överraskade av vad vi får.. om vi ens får ngt..


Okej friends, är ni med?
/ Detta skrev jag i min blogg för exakt 2 år sedan. Jag skrattade när jag läste detta. Jag vill kunna känna den där simpla glädjen igen.

Magknip.

Nej. Jag mår faktiskt inte bra utav dig. Du är så svår att jag får magknip. Så nu ska jag försöka vara kall. Jag orkar inte ge mer. Det är upp till dig nu.
& jag vet precis hur denna saga kommer att sluta. Precis så som alla mina andra sagor slutat.

Nog med magknip nu. Lördag idag. Sweet. Har bara suttit här i soffan & latat mig hela förmiddagen. Hade alldeles strax tänkt belöna detta beteende med att klicka hem lite saker från H&M.. ( fortf inte tagit tag i det än..! ).
Sen kanske man borde ta & hoppa in i duschen & fräscha till sig lite? Hur som helst så tänker jag inte lämna denna lya förrän ikväll. Det är ju för tusan svinkalltute, så man går inte direkt ut annat än om man måste.
Ska nog underhålla mig med att röja lite här tills dess, om jag orkar vill säga.. Tröttsamt att bara lata sig.
Ikväll ska jag iaf köra ut & hälsa på Spättan. Blir skoj. Så himla längesedan jag träffade henne nu. Ja, om man bortser från 2 min på juldagen då.

Igår var jag nere & drack vin hos Caroline. Det var som alltid trevligt. Glad jag har dom två i mitt liv <3. Jag tror även att jag lyckades att underhålla dom ganska så bra med min mundering mot kylan. Haha. Har nog aldrig haft så mkt kläder på mig i hela mitt liv. Underkläder, strumpor, stövlar, leggings, linne, skjorta, luvtröja, termobyxor, scarves, jacka, halsduk, mössa, skinnhandskar & Börnes skidvantar. Jag var minst sagt rustad för kyla! Kan inte ha sett klok ut där jag trampade fram.. men frös jag? Inte det minsta.

Till det bästa nu då innan jag avrundar detta inlägg. Efter lite krig på jobbet så fick jag ä n t l i g e n min semester beviljad & resan bokad. Sthlm.. here we come! & jag längtar redan så. Men, det är faktiskt mindre än en månad dit.. så jag ska nog överleva det. Så himla skönt att ha ngt att se fram emot, även om det bara är ett par dagar.



Nej nu ska jag sluta skriva en massa strunt här.
Ha en fin Lördag!
/ & detta skrev jag för exakt ett årsedan. Herregud. Tänk att jag tyckte att det var jobbigt redan då. Det gör lite ont i mig att läsa det. Men det får mig att inse ( mot min vilja ) att allt nog var till det bästa trots allt..

Who are You?

Men vad nyfiken jag är nu.. vem är Anonym som kommenterat mitt senaste inlägg? :)

My Ross.

-We are never off the table.

Som Rachel säger till Ross i Vänner. Jag tror att det är så med oss. Genom alla dessa år. Genom alla dessa människor. Så finns det fortfarande något kvar. Du & Jag men aldrig VI.

Det kommer aldrig bli vi men den där vetskapen om att det faktiskt alltid finns en man kan ringa den känns på ett lustigt vis bra. En bekräftelse. En förhoppning utan ett riktigt hopp. För att man vet att det aldrig skulle fungera. För att man inte ens kommer låta det bli ett försök till att det fungerar.
Men det ska bara vara så. Jag ska bara ha dig där som ett nummer man kan ringa när man känner för det. Inte för att man vill något. Bara för att man bryr sig & vet att du gör detsamma.
Innerst inne kommer vi nog alltid att göra det.

Det är bara bra synd att det inte är dig jag tänker på
tänder på
Saknar.

Men med dig kan jag fortsätta att hålla kontakten
som jag aldrig kan med honom.
Jag klippte honom rakt av
till dig finns det en tunn liten tråd att hålla tag i.

På det viset är vi nog inte som Ross & Rachel
för det var mkt enklare att bryta med dig
Så var det aldrig med honom.


Jag trodde alltid att du var "my MR BIG". Men kanske var det han?

Ross, Mr Big vem är alla dessa namn & vem är du?

Grann gran.

Såja. Nu har jag nyss skrivit klart mitt personliga brev. Hu! Det var som sagt inte i går man gjorde det, så nu får man bara hoppas att detta duger. Men jag ska ha tro på mig själv nu, så det är klart att det duger!
Nu ska det bara letas upp en massa adresser att skicka det till.
Om en vecka börjar jag plugga. Kan ni förstå det? Det kan inte jag.
Nej nu måste jag dammsuga, Pappa var nyss här & hjälpte mig med granen. GUD vad tomt det är nu!

Sunny Sunday.

Jag är på dåligt humör. Don't know why. Kanske är jag hungrig? Tur då att jag alldeles strax ska klä på mig & gå hem till Mamma för att utfodras.
Plockade ur kulorna från granen innan. Som den kommer barra. Jag börjar nästan gråta lite redan nu när jag tänker på det.
Solen skiner ute så nu ska jag faktiskt klä på mig, sätta i hörlurarna, gå ut & se till att bli på bra humör!
Ha en fin Söndag allihopa.

Come on, hit me baby!

Nu har jag nyss klickat hem ett par underbara rosa stövlar. Typiska Lotta-stövlar. Dock fanns dom bara i strl 36.. men får hoppas att det stämmer att dom är lite stora i storleken. Om inte så får jag väl skicka tillbaka dom & betala ett antal 100-lappar mer för dom. Måste ha!Vi snackar alltså gummistövlar. Kan behövas i landet Mellanmjölk..
Himla bra sida jag hittade iaf. Fri frakt & retur. Då gör det liksom inte såå mkt om dom inte passar. Men det hoppas vi såklart att dom gör.. visst?
Jag är sån att när jag fått för mig att jag ska ha en sak så ska jag ha det nu nu nu & kan knappt vänta en sekund innan jag i detta fallet vill att, stövlarna ska sitta som en smäck på mina fötter!
Dagen idag har jag annars mest ägnat åt att läsa; Bingo Rimér - En flickfotografs bekännelser. Till det ett glas vin. Nice.
Hann med en snabbrunda i stan med Kusse också. Handlade bara nödvändigheter. Viktigt.
Gårdagen var himla mysig. Goda tapas, gott vin & härliga tjejer. Kan det bli bättre? Fick snackat både en massa skit samt en del deep shit. Bra balans.
Min kväll hade jag tänkt ägna åt att ligga i soffan, äta chips, titta på Hipp Hipp & Låt den rätte komma in. Det blir bra det!
Imorron ska jag städa ut min julgran. Kommer att sakna den.
En "gammal" bild från ngn förfest? hos Sofia.
Ibland kan jag befinna mig i ett hav utav människor
och ändå känna mig som den mest ensamma människan i världen.


Jag vill att du kommer & lyfter upp mig
sveper omkull mig totalt
slår undan fötterna på mig
får mig att tappa andan
Av kärlek till dig.


Kärleken ska komma när man minst anar det.
Jag anar inget just nu så varför kommer du inte?

På väg mot mitt livs resa.

Här är en utav mitt liv lyckligaste dagar. På väg mot vårt livs resa till USA.
Alltså det spelar ingen roll hur många gånger man ser bilderna
hur många gånger man talar om det.
Man tröttnar aldrig på att ta en Memorytrip tillbaka.

Då var livet så enkelt
då var livet på sin topp.

Ibland är jag rädd för att jag aldrig ska kunna känna så där igen.

Byebye Christmas!

Såja då är julen utstädad! Ah, förutom julgranen då. Den får Pappa hjälpa mig med i helgen.
Lika roligt som jag tycker det är att julpynta lika skönt tycker jag det är att ta ner skiten. Allt känns så mkt 'renare' då. Bäddat rent har jag också gjort, skönt. Vart på väg att börja dammsuga, men det känns ju kanske lite onödigt att göra det innan granen åkt ut. Orka göra det 2 ggr liksom.
Nu ska jag fixa till mig lite sen ska jag försöka gräva ut bilen, ta mig till Konsum & därefter blir det middag hos Familjen. Mys.

Hurts.

Lyssnar på Stay med Hurts. Vilken underbart vacker låt. Kärlek när den är som mest smärtsam.
Det är vacker att lyssna på smärtsamma låtar samtidigt som det gör så fruktansvärt ont. Ont för att det påminner mig om dig.

Tänk om jag hade vetat sista gången jag såg dig att det skulle bli just den sista. Då hade jag precis som jag skrev till dig kramat om dig, viskat i ditt öra vilken underbart fin människa du är. Hur glad jag är att jag mötte dig & hur j*vla ont det gör att förlora dig. Men jag fick aldrig den stunden. Jag pussade dig hejdå i tron om att vi skulle ses igen. Jag visste inte när men jag visste att. Det var åtminstonde vad jag trodde.

Jag har bara upplevet kärlek som är komplicerad. För det var vad den var. Hur mycket jag än tyckte om dig. Hur vacker du än var i mina ögon så var det den jobbigaste kärleken jag varit med om. Att vara ifrån varandra så länge gör ont så mycket längre in än hjärtat räcker till. Det var också det som till slut tog död på det vi var.
Jag tänker på dig ofta. Det gör jag. Jag tänker på dig lite för mycket varje dag.
Den jobbigaste tanken är hur jag ska kunna släppa in någon annan efter dig.

Hur orkar man falla igen när man en gång föll så hårt att man vaknade av att man svimmat av smärta när man slog i asfalten?
När jag tänker på att jag ska ge mitt hjärta till någon annan en dag så gör det så där ont att jag inte riktigt vet hur jag ska hantera det.
Det enda jag vet är att nästa gång jag faller så ska jag vara säker på att någon fångar mig.

Jag gör alltid så här när något tar slut. Romantiserar tillvaron. För när man tänker tillbaka på det så var det faktiskt inte så där rosafluffigt. Det var inte för inget som det var min jobbigaste kärlek. & jag tror att om det är rätt så ska det inte  göra så ont. Vara så hårt.
Då är det bara.

Nu finns du inte i mitt liv mer. Inte på något vis. Jag tryckte på delete & du försvann. Kvar är bara minnet & alla vackra tankar om dig.
Även om du knäckte mig rakt av, krossade mitt hjärta i bitar så kommer jag föralltid att hålla en bit av mitt hjärta till dig. För du var det första killen som verkligen gav mig något. Du gav mig en tro på mig själv, på hur jag är som person & på min kropp. Aldrig i mitt liv har jag känt mig så vacker & uppskattad & vacker som jag gjorde tillsammans med dig. Dina fina ord bor föralltid kvar inom mig.


Det var både det jobbigaste & vackraste att vi skiljdes åt på ett fint plan. Att vi båda avslutade det med vackra ord & saknad.


'Cause I know this love aint real but I don't know how to feel'

Förväl min vackraste.

Hej mitt vinterland, uäak!

Vaknar upp av att jag får ett sms av Pappa. Han avråder mig att köra till Maria eftersom "fyfan vad snö" det är. Snö? Va vad menar han? Jag har legat trygg i min lilla kokong hela natten & har inte en aning om att hela världen förvandlats till ett vinterland. Vilket jag upptäcker att den har när jag kliver upp & tittar ut genom fönstret.
Vitt vitt vitt så långt ögat kan nå. Snöklädda hus & vägar utan spår.
Jag vill inte mer nu! Bad jag inte om vår va? Tror inte den där snubben lyssnar på mig alltså.
Så ist för att göra mig redo för att köra till Misan får jag nu hitta på ngt annat att sysselsätta mig med idag. Städa ut julen kanske? Bilen måste jag iaf lämna tillbaka. Jippy vad kul att gräva fram den liksom!
Men först ska jag roa mig med Svenska Hollywoodfruar & frukost!

Happy B-day Papi!

Sitter & tittar på Filip & Fredriks Nyårskrönika, lagom underhållning en kväll som denna. Har varit hemma hos Familjen & firat min fina Pappa som fyller år idag. Pappa min lilla Pappa. Han är den bästa Pappan man kan ha <3
Men det var ju ingen nyhet!
Ledig imorron. Woho vad skönt! Då ska jag minsann sova ut. Sen hoppas jag på att den där snön låter bli att falla. Vill ju kunna ta mig ut till min fina Misan & hennes lille skrutt! Gäller att passa på när vi väl kan båda två.
Nu har jag bara tre veckor plus 2 dagar kvar att jobba. Att jag är ledig en Måndag & en Fredag gör att jag faktiskt bara har en enda hel vecka kvar att jobba. Det känns otroligt skönt samtidigt som det såklart är alldeles fruktansvärt att bli arbetslös. Men jag spyr spyr spyr på mitt jobb nu. Detta är nog sparken i baken jag behövde. Nu ska jag bara ta tag ni att skriva personligt brev & börja skicka ut det. Men det är minsann inte det lättaste. Har inte behövt göra det på över 3,5 år.
Nu ska man in i ekorrhjulet igen, Gode Gud.
Men skärpning nu Lotta, tiden går fortare än vad man tror. Skulle vilja börja träna också. Synd bara att jag är världens lataste som aldrig orkar ta tag i det.
Nu tänkte jag avrunda med en bild.
Jag likblek för 2 timmar sen. Men det bjuder jag på!
Sommar sommar sommar. Gud vad jag längtar efter dig!

Jag vill ha brunbrända ben & fräknar på nosen
gräs som kittlar under fötterna & sol som bländar ögonen
vatten som kyler en sommarvarm kropp
& gärna en vacker hand att hålla i min.



Jag längtar så otroligt mycket efter någon att dela livet med.
Min pusselbit
Var är du?
Jag orkar inte leta
Jag vill bara finna dig
& då ska det vara precis som att du alltid funnits där vid min sida.

Ångesten, min gamle vän..

Söndag. Den där välbekanta ångesten ger sig till känna. Vill inte vill inte. Men man måste. Jag vet inte vilket det är som ger mig mest ångest. Själva jobbet i sig eller är det pendlingen? Hur som helst så ser jag inte fram emot morgondagen. Tänk vad skönt det skulle vara att en gång slippa den där ångesten..
Dagen idag har jag ägnat åt att städa & handla. Så himla flitig man är! Nu sätter jag stopp för dagen, resten får jag ta i veckan.. Pjuh! Handlade på Coop där jag även hittade den perfekta weekend-väskan. Den var lite större än vanliga weekendbags vilket jag länge letat efter. Sen att den var lila & endast kostade 174 kr gjorde att den givetvis fick följa med mig hem. Nu är jag redo för Sthlm! Längtar till jag börjar plugga & får alla datum så att jag & Mamma kan boka resan sen.
& visst skulle jag vilja åka på en massa andra resor, men det fungerar inte, p g a pengabrist? arbete? plugg?
Nu ska jag belöna mig själv med att beställa lite fint, om det finns vill säga. Sen avslutar jag kvällen framför en film.
Dagens bild:
Jag dricker ngn god Strawberry drink på en uteservering. 2 år sedan?

Vårtecken.

Börjar med att säga tack till Misan för den fina kommentaren. & tro mig, jag vet precis vad du menar.
Ute skiner solen. Om jag inte reser mig upp ur soffan kan jag nästan låtsats att det är vår ute.
Igår kväll bläddrade jag igenom H&M-katalogen. Det var ballerinor, jackor i tunna tyger, skira sommarklänningar & vackra sandaler.
GUD vad jag längtar till våren nu. Tänk att bara hoppa i ett par tunna ballerinaskor & slänga på sig en trenchcoat.
Solglasögon på nosen & snödroppar i rabatten. Sköra knoppar & snö som smält undan.

Jag är trött på snön nu. Trött på kylan & isen. Trött på att gå som en pensionär för att inte ramla. Trött på hundra lager kläder & mössor som kliar.

Jag vill känna solens första strålar värma min hud. I ett hopp om en ljusnande tid.
Nu ska jag fixa till mig & börja städa; tjohoo..

Älskade Morfar.

Vilken lugn & fin dag jag har haft. Tryckte pizza hemma hos familjen. Somnade i sofforna till en riktig gammal klassiker. Åt bästa efterrätten. Bara vara. Lugn & ro i själen.
Nu sitter jag här & hade alldeles strax slänga igång en film jag lånat hem av Mamma. Kanske ska jag ta & äta ngt också? Fick ju med mig lite gott hem från Mamma.

Idag är det exakt 16 år-sedan min fina Morfar lämnade oss. 16 år. Kan ni förstå hur många år det är? Det känns alldeles overkligt när man tänker på det. 16 hela år. Jag kan fortfarande minnas varje stund som om det vore igår. Att se en människa man älskar så högt förvandlas till någon man inte känner igen. Tyna bort & dö som en främling. Sånt kommer man aldrig över.
Men bakom den sjuka utmärglade lilla människan så fanns han kvar. För i mitt minne så ser jag honom så som allt var innan sjukdomen drabbade honom. Min fina Morfar som doftade en sån där spec dofta som jag fortf kan förnimma doften av. Morfar som bjöd på stimorol, zic-zac & halstabletter. Som gjorde allt för oss & jämt stod på min sida när jag inte fick som jag ville av Mamma & Mormor.
Då kröp jag upp där i hans trygga lilla famn & lät han tycka synd om mig. Morfar med det vackraste silverhår jag någonsin skådat. Morfar med sin fina norrländska dialekt.
Det är honom jag minns. Trots att bilden av sista gången jag såg honom flimrar förbi ibland. En liten människa som var så tunn att han knappt kändes under sjukhusfilten. Jag lutade min kropp över honom & undrade om det verkligen var min lilla Morfar som låg där. Kunde det verkligen ligga någon därunder. Med tårar rinnande längs kinderna kramade jag om honom en sista gång. Jag visste nog redan då att det var sista gången jag såg honom.
Morfar själv tror jag lämnade sin kropp redan innan. Kvar var bara ett skal av den människa han en gång var.

Så idag tänker jag lite extramkt på dig min finaste Morfar. Du rycktes ifrån oss alldeles för tidigt. Det finns så mkt mer i livet du skulle fått uppleva. Men jag är glad för det år vi fick med dig.
Jag tror att du finns här med oss fortfarande, bara det att vi inte kan se dig.
Du är kanske min lilla skyddsängel som ser till att jag tar mig igenom allt till slut.

Jag älskar & saknar dig för alltid.


Ta väl hand om era nära & kära. Uppskatta nuet & älska dom för den dom är!

Look at me!

Lekte lite med en grej jag plötsligt upptäckte att jag hade på min dator.. en kamera, guu va fashion jag ska bli nu & slänga upp'Dagens Outfit'. Kolla bara in mig va.. söt som fååå!
Nu ska jag snart bli upphämtad av Pappa. Det blir pizza hos familjen. Lovely. Städa kan jag väl göra en annan dag?
'
Lotta version 2011!

Nytt år - Nytt liv.

Jag älskar denna dagen. Ett alldeles nytt blad i livets bok. En nystart. I'm gonna' be happy!
Nyårsafton var en fin kväll. Tyvärr har jag inga foton då jag är sämst på att använda min kamera. Kanske ett nytt nyårslöfte?
Vi åt & drack gott. Snackade en massa skit & bara hade det bra. Precis som nyår ska vara. Tolvslaget firade vi sittandes i Kusses säng & tittade ut på alla raketer, bästa utsikten. Strax efter tolv lämnade halva sällskapet & jag & Kusse åt en sen efterrätt. Därefter hoppade jag & Kusse på våra hojar & tog oss bort till Storkusse som höll låda. Hej & hå vilket liv där va! Så där var vi ett litet slag. Beskådade lyan, tog en extrakik i hans walk in - closet som han skändade genom att använda det som ngn slags förråd? Annars satt vi mest i soffan & tittade på glada människor som dansade, drack vars en cider, bara var liksom. Passade även på att låna med mig lite filmer hem. Bra bra.
Runt halv tre-tiden lämnade vi det glada gänget & cyklade på vars ett håll hem. I FULL STORM!
Nu sitter jag här & har börjat att titta på andra delen av min dokumentär. Tänkte se klart ett avsnitt & sen kickar jag igång denna dagen!
En liten bild & så säger vi VÄLKOMMEN 2011!


Jag & Lillebror i Miami. Jag gillar denna bilden för att jag ser så lycklig ut!
Precis så där som jag vill bli detta året..

RSS 2.0