Ångesten, min gamle vän..

Söndag. Den där välbekanta ångesten ger sig till känna. Vill inte vill inte. Men man måste. Jag vet inte vilket det är som ger mig mest ångest. Själva jobbet i sig eller är det pendlingen? Hur som helst så ser jag inte fram emot morgondagen. Tänk vad skönt det skulle vara att en gång slippa den där ångesten..
Dagen idag har jag ägnat åt att städa & handla. Så himla flitig man är! Nu sätter jag stopp för dagen, resten får jag ta i veckan.. Pjuh! Handlade på Coop där jag även hittade den perfekta weekend-väskan. Den var lite större än vanliga weekendbags vilket jag länge letat efter. Sen att den var lila & endast kostade 174 kr gjorde att den givetvis fick följa med mig hem. Nu är jag redo för Sthlm! Längtar till jag börjar plugga & får alla datum så att jag & Mamma kan boka resan sen.
& visst skulle jag vilja åka på en massa andra resor, men det fungerar inte, p g a pengabrist? arbete? plugg?
Nu ska jag belöna mig själv med att beställa lite fint, om det finns vill säga. Sen avslutar jag kvällen framför en film.
Dagens bild:
Jag dricker ngn god Strawberry drink på en uteservering. 2 år sedan?

Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Svar: Behålla dom och sälja dom jävligt dyrt om några år ;)

2011-01-02 @ 20:06:46
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Amanda Rieem

Hej



Du har väl inte missat den nya bloggportalen scenbloggen.com och deras två nylanserade toppbloggar, Amanda Rieem http://scenbloggen.com/amandarieem Viktor Frisk http://scenbloggen.com/viktorfrisk ? Klicka er in, bli inspirerade och lämna någon kommentar. Detta vill du inte missa!!!



/Amanda & Viktor – scenbloggen.com

2011-01-02 @ 22:24:21
URL: http://scenbloggen.com/amandarieem
Postat av: Camme

Här hittar jag äntligen in till söta Lotta. hoppas det inte gör ngt? va roligt att du ska börja plugget, var å vad för ngt? Kommer nog gå galant det där :)

2011-01-04 @ 22:30:24
URL: http://perfektochoforstorbar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0