Det gick min väg.

Äntligen går livet min väg. Gud vad depp det lät, men ni förstår vad jag menar?
Hade halvtidsbedömning på praktiken igår. Jag har alltså varit där halva tiden nu. Hur sjukt är inte det? Hur som helst så sköter jag mig bra. Det tackar man för, tack till mig själv liksom!
Det har gått som jag ville & jag har fått sommarjobb där. Kommer även ha möjlighet att bli inringd under det lilla "glappet" mellan praktik & sommarjobb. Jag tror inte att ni förstår hur mycket detta betyder för mig. ÄNTLIGEN hamnar jag på ett ställe där jag verkligen vill vara.
Tänk att vara på ett ställe där man slipper vakna med ångest över att man ska behöva gå dit.. Ljuvligt. Sen att man jobbar då alla andra är lediga? Tja det gör mig inte så mycket, I need some dollars & jag får ju iaf en vecka på Rhodos.
Men för att tala om annat då. Igår hade vi Kusinträff. Det var som alltid himla trevligt, men jag får hålla med om det Storkusse sa; att det inte får gå lika lång tid till nästa gång.
Idag blir det stan med Kusse, bara för att det är fint väder. Annars blir det nog lugnt, men det gör mig inte så mycket. Kan vara skönt att bara slappa ibland. Har en del att ta igen vad gäller mitt älskade play, så jag klagar inte.
Men ja, det var väl mest det jag ville få fram denna dag.
& här, en bild till er:
Brooklyn Bridge.

Tired.

Hej bloggen!
Jag är trött. Jag är så fruktansvärt trött att jag nog hade kunnat gå och lägga mig nu. Eller ja det är inte ens nog, jag hade kunnat göra det. MEN man får allt hålla ut ett tag till. Känns dock bra att vara trött, det måste ju nämligen betyda att jag gjort ngt vettigt idag, eller?
Just nu funderar jag på om jag ska ta tag i ngt mer här hemma eller om jag bara ska tillåta mig själv att sitta här.. Risken finns att jag somnar om jag sitter kvar, men efter att ha skurat ner hela jäkla badrummet efter att jag kom hem så känns det lite som att jag förtjänar alla slappa, eller?
Ah gud vilka problem man har alltså!
Som ni märker så bloggar jag inte lika flitigt. Antingen så är det för att jag inte orkar, eller så händer det helt enkelt inte ngt skoj. Who cares?
Tittade bara in så att ni vet att jag lever.

Godmorgon Världen!

Godmorgon världen. Det har gått ungefär en vecka sedan jag skrev här sist. Har jag verkligen varit så upptagem denna veckan? Jo, förvisso har jag varit mer upptagen än vad jag brukar vara, men det hela har mest handlat om att jag inte har känt för att skriva något här. Det har helt enkelt inte känts som att jag har haft något vettigt att delge er.

Min första vecka är nu avklarad, och jag kunde helt ärligt inte ha hamnat på ett bättre ställe. Helt fantastiskt. Jag känner mig så välkommen och trivs verkligen hur bra som helst där. Sen skadar det inte att saker & ting verkar gå som jag vill.
Jo, jag pratar såklart om min praktik.
Jag ska erkänna att jag var lite rädd inför denna praktik, eller kanske mycket. Rädd för att det inte skulle vara så där som jag hade förväntat mig, rädd för att jag inte skulle kunna klara av det. Och så blev allt så bra.
Visst är det mycket att ta in i början, men så är det ju för alla? Och bit för bit faller allt på plats.
Kanske kan jag ha råd med min lilla hund till hösten?

Annars? Idag är det Lördag, men det antar jag att ni redan vet? Blir till att fira den med lite Eurovision hemma hos Sofia. Jag är ju inte världens största Eurovision fan, men det är ju alltid skoj att umgås? Sen känns det lite som ett måste att se skiten..
Innan kvällen får jag se vad som händer. Jag borde städa, så jag hoppas att jag tar tag i det. Kanske blir det även en sväng i stan om Kusse fortfarande vill det.
Time will tell.
Nu ska jag ta & kasta in mig själv i duschen, men jag tänkte ta & bjuda er på en bild, bara för att..
Ett gäng tjejer på en fest för ngt år sedan. Några utav dessa ska jag
träffa ikväll. Fina tjejer är det allt.

Grillkväll it is.

Sitter här & trycker i mig chips. Man är ju hungrig va. Kan säga att när jag vaknade i morse så trodde jag minsann aldrig att jag skulle bli hungrig denna dag. Bakis&skakis. Ouff. Jag brukar helt ärligt aldrig bli så där kass dagen efter. Men jag lovar att jag idag skakade på riktigt. Bara ordet vin fick mig nästan att spy. Så jag fick tyvärr ställa in min date med Mazarin. Att kliva upp & ta tåget till Malmö i det skick jag var hade aldrig fungerat..
Det räckte med kraftansträngningen att handla på Kvantum & sen cykla hem våra cyklar därifrån. Men då var jag nog iofs fort onykter? Härligt liksom. Helt ärligt så tycker jag inte att vi förtjänade att bli så kassa. Så mycket drack vi faktiskt inte..
Aja nu har jag iaf återhämtat mig en aning. Lite sol, massa vatten & en upprfriskande dusch. Nu kan man nästan kalla mig för människa igen?
Ikväll blir det grillkväll & jag tännker se ut så här:
Igår var, om man bortser från att jag mådde bajs idag en bra kväll. Så jag säger tack till fina Emmie.
Men nu ska jag bege mig. Byebye!

Dumma prov!

Nu tar jag & lägger ner pluggandet. Sitter det inte nu så är det inget mer jag kan göra. Nu får det helt enkelt bära eller brista..
Men ni kan väl hålla tummarna för mig va?
Idag har jag äntligen fått äta min första mjukglass. Ja, för att tala om ngt annat än plugget då.. Den var iaf himla god. Annars har jag inte gjort så mkt mer än det jag redan skrivit om att jag skulle. Plus ett mat & hängstopp & en snabb handlerunda med Mami då.
Nu ska jag ta & krypa ner i sängen & titta på BB. Försöka att stänga av pluggdelen av min hjärna & sen sova gott.
Morgondagen består av; Prov, gymmet, lunch med Pappa, lite fix här hemma & fix av mig själv, kolla busstider & så sist men inte minst.. Fölsismiddag i Malmoooeeeeee!
Men Godnatt nu.

I min garderob.

Har påbörjat projektet garderob.. OMG säger jag bara.
Tänkte köra en liten lista på vad som dyker upp där. Sounds fun?
  • 37 st väskor. Ojoj vilken massa guldkorn jag hittar. Jag måste verkligen börja byta väska varje dag för att hinna gå igenom mina favvisar. Ohohoh sånt här gillar jag. Jag har en massa fina väskor förstår ni!
  • 35 par skor. Ja, allt som allt då + 3 par som ska bort. Men ärligt talat, en del av dom är så sjukt slitna så dom borde knappt räknas?
  • 34 klänningar, dock ngt tveksam till om alla 34 verkligen får räknas till klänningar. Så kanske jag ska säga 27.. men dock.. det borde väl räcka nu tänker man? FAST, vissa borde inte räknas eftersom att jag aldrig använder dom. Jag menar balklänning, konfirmationsklänning osv är ju inte man kommer använda igen precis.. Dock kan jag inte slänga dom.. Ojoj vad jobbigt man har det!
Listan kommer alltså att uppdateras. Kul kul jätte skoj jag vet! Men nu ska ja upp på vinden & kasta upp lite saker, sen blir det stan med Kusse.

Wanna' cut my hair?


Torsdag
. Mina "lediga" dagar börjar rinna ut. Men inte är jag ledsen för det. Ska bli skönt att få komma igång & göra ngt vettigt.
Idag har jag hitintills hunnit med att tvätta, besöka Tullstorp & så har jag rensat & planterat ut nya blommor ute på balkongen. Jag är en sån Farmor jag vet!
Nu hade jag tänkt skumma igenom till provet lite igen. Ouff vad trött jag är på det! Menmen..
Sen ska jag nog ta mig an projektet 3.e Världskriget.. d v s min garderob.. Fick ju hem en gammal byrå som jag hade tänkt slänga in där så det kanske kan bli lite mer ordning. Men, jag lovar er, det där är inget litet projekt.. Såå vi får väl se om man orkar va..
Senare idag blir det stan med Kusse. Då vi ska på en liten fölsismiddag imorron så kan det ju vara bra om vi har med oss en present? Så det ska vi ordna. Ett besök på Systemet får det minsann också bli..
Jomen så att ni vet vad jag gör idag då..
Här får ni 4 gamla bilder på mig & Kusse. Bara för att ni ska se hur söta vi var en gång i tiden. Jomen ärligt talat, jag saknar faktiskt den där frisyren ibland. Det var snyggt. Men jag kommer helt enkelt aldrig att se ut så igen, jag är nämligen för feg för att klippa mig.
Brukar till och med drömma mardrömmar om att jag klippt mig. Vaknar upp & bli överlycklig när jag inser att det vara var en dröm..
Helt normalt att vara så besatt av håret känner jag..!
För övrigt är nog bild 4 min favorit.. Vad tusan händer där undrar jag?

& ibland så dör jag litegrann.

Tittade nyss på Greys. Åh herregud. Mina ögon tårades & mitt hjärta brast. Tänk att ett teveprogram kan vara så bra, att ett teveprogram kan beröra en så långt in i själen.

Jag grät
jag grät för att det var sorgligt
men mest grät jag nog för att jag undrade om det där någonsin är jag
Kommer någon att vänta på mig så där som bara en älskande gör
kommer någon att stryka mitt ansikte och känna igen varje liten linje
varje rynka
varje skrattgrop
varje liten sak som gör mig till mig
Varje liten sak som du älskar mig för
för att det är jag
precis så som jag är
Jag tänker mycket på kärleken
på den som var
eller på den som jag trodde var
Mitt hjärta det gör ofta ont nu
små situationer sticker till
och den där känslan kommer
Man blir nästan förlamad
Det är då jag tänker
på dig
på hur mycket jag saknar dig
Men mest så saknar jag nog att ha någon
och det är då jag blir livrädd
För kommer jag någonsin att finna någon igen?


& ensamheten dödar mig.

Poo poo!

Haha. Alltså. Om någon hade läst mina & Hoochies sms-konversationer så hade dom nog trott att vi var sinnessjuka eller ngt. Inte helt kloka när vi sms:ar alltså..

"Hahahaha du kommer älska d. Sooom jaaaaaaaag :) bajskorv"
"Du är en mkt dum baaajskorv. En riktigt vidrig bajs är du! :)"

Ett litet utdrag så där. & jo jag fyller 28 & Carro fyllde nyss 25.. Vi älskar det som vi säger!
Nu ska jag titta på 4 bröllop & fortsätta att trycka i mig ost & kex. Dagens i-lands problem kommer här.. Den ost jag trodde var valnötsost visade sig innehålla mandel, cashew.. & ananas.. seriöst.. ananas i ost? Fii.. den var minsann inte så god.
Så, nu vet ni det.

My fab life!

Tänkte att ni kanske ville veta vad för otroligt viktiga saker jag har gjort idag? Som igår menar jag..
  • Fått tag i min apu-plats. Nu vet jag åtminstone var jag ska ta vägen på Måndag morgon..
  • Ringt min fina Mormor.
  • Dammat.
  • Bäddat rent i sängen.
  • PLUGGAT. Men det fattade ni nog redan..
  • Spelat tetris.. HIMLA viktigt!
  • Kollat in Arena ett antal ggr för att se om folk för en gångs skull engagerat sig lite. HAHAHAHA. Vad trodde jag liksom? Herregud!
  • Vattnat en blomma & plockat bort lite vissna blommor från balkongen.
JAG VET. NI BEHÖVER INTE SÄGA DET. MITT LIV ÄR BARA SÅÅÅÅÅ FAB!
Nu ska jag spela ett varv Tetris igen. Sen ringa Kusse. O r k a r  i n t e  p l u g g a  m e r  i d a g.

Take me back.

Oh what a lovely day. Not. Herregud vilken dryg dag detta är. Jag sitter här framför denna förbannade dumburk & läser om & om igen. & vart blir det av? Så himmelns drygt! Men vad göra? Det är minsann bara till att plugga på. Blöö. Även om jag fasar provet på Fredag så kan jag f*n inte längta mer till den dagen, då slipper jag iaf plugga denna sega kurs mer. SUCK.
Annars? Ringt min apu-plats. Inget svar där så jag talade in på telesvar, hör jag inget under em så skickar jag ett mejl, måste ju veta var jag ska bli av osv..
Försökt ordna platser åt oss på flyget, men det gick såklart inte. Så nu får vi helt enkelt sitta där vi hamnar, hoppas bara att jag inte hamnar bredvid ngn gammal pruttgubbe eller en gapande unge.. dåå..
Tittade igenom resmålet lite igen, det fick mig ju knappt att längta 7 veckor framåt. För det är så långt det är kvar.
Imorron om 7 veckor bör vi nu vara framme. Can't wait!
Sketungen Carro håller på med ngt fuffens som hon ska beställa till oss. Hon vägrar att säga vad det är & jag blir så arrrrrg på henne, domma onge!
Tullstorp blir imorron. Okej för mig. Då har jag ju baar än mer tid till att plugga idag.. Wuhuhuhu..
Kastar upp 3 bilder från förra gången jag var på Rhodos. Bara för att ni ska fatta att jag längtar.
På bild nummer ett ser ni mig & Angelica. På Peppes. Här är vi ganska så städade, eller det ser åtminstone så ut. Kanske skenet bedrar? På Peppes hade vi iaf loads of fun. Det dansades på bardiskar & i soffor. Jag fick t o m ett klistermärke som jag då var så himmelens stolt över. Haha. Det var även här som Spättan nästan dog när hon drack en SJUKT stark pepparshot. Varför varnade jag inte henne för undrade hon? Jo kanske för att, hur tusan skulle jag kunna veta att den var stark? Det lustiga var dock att vi beställde ngt "fruktigt".. Ehm.

På bild nummer 2 ser ni mig. Glad med min Smirnoff. Jag vet precis var jag är här. Jag minns bara inte vad stället hette. Det var iaf här jag mötte en främling samt tappade mitt hår på bardisken. Yes jag är en charmig tjej jag vet..!

På bild nummer 3 ser ni återigen mig & Angelica. Här utför vi ngn form utav drickalek. Det är därför vi är lite extra söta på denna bild.
Jag minns att det där linnet jag har på mig var en klar favorit. Det & så en cerise bh under. Så skäbbigt nu när man tänker efter.
Men mitt hår var iaf fint. Fint men fake. Det syns.


Nå. Enough med nostalitrippin' nu. Time for fooooooooood!

En annan värld, en annan tid.

Såja, då har jag lekt mobillärare åt Pappa igen. Haha. Stackarn har det inte lätt med sin touch-mobil. Tur då att jag har en exakt likadan så att jag kan guida honom.
Andra otroligt viktiga saker som jag har roat mig med idag är:
  • Gymmat, ökade några vikter & körde lite extra på rodden. Bara så att ni vet liksom..
  • Körde in om Familjen och hämtade upp lite kryddor jag glömt i frysen där.
  • Skurat badkaret & kaklet omkring, samt städat vasken & toaletten.
  • Städat till mina stackars fiskar. Det är är verkligen tid att köpa lite nytt till dom nu så jag kan köra en storrengöring, stackarna.
  • Bakat negerbollar, JO JAG FÅR SÄGA SÅ. Det heter så!
  • Pluggat.
  • Absolut INTE beställt ngt från H&M....
Nu sitter jag här & tittar på dom dumma Plastikturisterna, det varvar jag med att plugga i pausen. Spyr på detta pluggande snart. Denna kurs är bara såå dryg & det känns som att det jag läser bara rinner ur mig igen.
Kvällen ska väl fortsätta att spenderas här.
Imorron fortsätter pluggandet. Kanske lyxar jag till det med en städning också. Jag hoppas åtminstone på att Jag & Pappa kommer iväg till Tullstorp. Jag behöver lite nya blommor till balkongen & så är det ju alltid trevligt med en liten utflykt.
Måste även se till att ringa min praktikplats, då jag inte fått något schema än. Kan vara ganska bra att ha ett sånt menar jag..
Alltså, ärligt talat. Vilket höstväder det har varit idag. Deprimerande.. Jag vill inte ha höst. Jag vill ha detta..
Exakt så här skulle jag vilja gå klädd nu. Jeansshorts & skira toppar,
flipflop på fötterna & solglasögon på nosen.
Den är miljön hade jag minsann inte heller tackat nej till.
Key West, denna underbara lilla plats. Lite som en annan värld,
en annan tid.
DET hade jag önskat mig nu.
Men okej, jag nöjer mig med att kunna gå klädd så där..

Hösten är här.

Hösten är här. Jorå. Enligt min mobil så var det när jag klev upp ca en grad ute & max temperaturen ska bli 9 grader idag. Känns väl underbart härligt va? För ett par dagar sen gick man sommarklädd & nu ska man behöva plocka fram höstjackan igen.. Tittar man ut så kan man tro att det är så där varmt & skönt fortfarande, men låt er inte luras.. Huu.
Det är bra mkt enklare att vänja sig när värmen slår på än när kylan gör det. Jag hatar kyla.
Jag vill ha ljumma vårvindar
sol i ögonen
Fräknar på nosen
& bara ben.
Iofs är det bara "bra" för min del om vädret är lite halvtaskigt, då blir det nämligen lättare att sitta instängd. Det blir så lätt att man får för sig att man bara MÅSTE sitta ute på balkongen i flera timmar annars.. Om det bara vore så att jag pluggade därute så vore det ju helt okej, men det gör jag alltså inte då.
Nu ska jag ta tag i lite saker här. Hade tänkt mig städa till fiskarna, göra ett inlägg på arena, läsa lite till provet & sen kör jag ett varv på gymmet.
Men först får jag ta & snygga till mig en aning.

YES yes yes!

Yes yes yes! Äntligen lite flyt i mitt liv. Nu jäklar ska jag se till att kick ass på den där praktiken. Då får jag som jag vill!
& nej Pappa jag tänker sluta be gud om hjälp, bättre & lita på mig själv, så det ska jag göra hädanefter..
Arena fungerar för övrigt nu, great.. så nu ska jag fortsätta att plugga på här.

Sjukhusbesök & irritation.

Här sitter jag & är irriterad över att jag inte kan logga in på Arena. Det fungerade utan minsta lilla problem i morse, men nu? Icke sa Nicke! Så VANSINNIGT irriterande då jag behöver komma åt ett dokument där, ett dokument som skulle underlätta mitt provplugg en aning. Aja, nu får jag försöka lösa det på annat vis & om inte skitarenan fungerar tills imorron så blir jag tvungen att besöka Komvux, igen.. Kan ju tilläggas att jag nyss kom därifrån, så det känns hyfsat störigt att jag inte visste om det då.. Känner för att säga en massa fula ord nu men jag låter bli..
Har även hunnit med att följa med Kusse till Sjukhuset i Lund idag, snäll man är va? Men sen så gillar jag ju sjukhus, ja alltså inte så att jag hade velat bli inlagd eller ngt, men att vara på besök där. Det är lite spännande & jag känner mig på ett sjukt sätt hemma. Jag är knäpp jag vet!
Nej nu ska jag försöka att ett varv till provet, utan den hjälp jag hade behövt.. SUCK!

Sköna Maj Välkommen!

1 Maj. Jag har nyss förflyttat mig från soffan in till min säng. Det har varit en sån dag. Inte för att jag har varit tvungen till det, utan helt enkelt för att jag velat det. Jag behöver såna dagar ibland. En dag då man bara kan göra precis ingenting alls. Passar bra inför veckan som kommer, då blir det nämligen sjukt mkt plugg för min del som gäller.
Fick bara lite lätt ångest när jag såg solen skina utanför mina fönster & jag ska erkänna att jag enbart tyckte att det var skönt när regnet började att falla. Eller ska jag kanske säga isbitarna? För jo, ett tag regnade det minsann is..
För det ska väl erkännas att en innedag är bra mycket mer mysig och tillåten när regnet faller..
För övrigt hade jag en fin Valborg. Som alltid när jag spenderar tid nere hos mina favoriter. Det kan liksom inte sägas nog. Dom är bäst! Det bjöds på smörgåstårta & sen var det såklart vin. Mouserande för mig, fin tjej som man är..
Som det så ofta blir när vi ses nuförtiden så snackade vi Rhodos. Carro är så söt & har redan skrivit packlista & igår delade vi upp vad vi ska ta med oss. Söta lilla skitungen alltså!
Tog ett varv på stan också. Hann även med att få panik över vart mina pengar tagit vägen. NU är det fanimej jag som tar & skärper mig!
Bra då att Carro känner bartendern på ett av ställena här i stan, slapp man iaf betala för en cider.. det gillar snåleLotta.. haha.
Nej vet ni vad, nu ska jag titta på ett avsnitt BB & sen GG ( Lycka..! ) & sen är det ju BB-final.. Hoppas att Sonia åker!
Bjuder på en bild på mig igår. Lite lagom EGO så där.
Jag i min nya fina skjorta från H&M. Som är så himmelens mjuk
& skön. Synd bara att det är en trådjäkel som riskrerar att skapa
ett stort hål på armen. Ska man egentligen tåla det? Att den är sån
redan när man köper den menar jag? Såg det igår när jag var nere hos
C&B.. SJUKT störigt! Får nog be Mormor ta en titt på den.
& se där, då fick vi till Dagens I-lands problem också..

RSS 2.0