Februari kommer näst.

Måndag, eller? Gud. Man är helt förvirrad på dagarna här. Idag är det Kick n' Box som gäller. Jag är lite sugen på att skita i det, inte alls taggad som jag brukar vara. Men så vet jag också att det är så det börjar, man skiter i det en gång & sen är det kört..
Men helt ärligt talat vissa saker orkar man ju bara inte med, eller är det kanske människor? Suck. Nåja, vi får hoppas på att jag är duktig & masar mig dit..
Annars hade jag bara tänkt svänga inom familjen & äta lite.. men innan dess ska jag minsann ta & plugga lite.. joråå.
Så det sätter jag igång med nu.. Funny life huh?
Förresten, tänk att Februari är slut idag. Sinnes vad fort tiden går. Tjoff säger det!
Här är jag antingen sur eller så hade jag en fuldag. Vad tror ni?

I'm looking like this!

Idag är jag så häääääär fashion!
Dagens outfit liksom.
& så dagens facelook.. åffkååårs!

It takes a fool to remain sane.

Okej. Nu gör jag en "Elin".. hoppas att det är okej för dig att jag "snor" lite från dig? :)
Jag gillar nämligen inte att logga in & se att man fått kommentarer som endast är i "eget" syfte, alltså för att göra reklam för sin egen blogg, eller när man märker att ni inte ens läst mitt inlägg innan t är ni kommenterat.. snälla strunta då hellre i att kommentera! Blir såå trött..
För övrigt sitter jag här & tänker på min fina vän Coffe. Jag saknar honom lite. Det är nämligen så att jag sitter & lyssnar på P3, där The Ark är gäster. Det spelas alltså en del The Ark-låtar där idag. Det gillar jag. Coffe gillar också The Ark.
Så nu sitter jag här & tänker på sommar. Sommar i Coffes bil. Med The Ark som dånar ur högtalarna. Jag sitter där bak och blir nästan döv. Vi sjunger med för allt vad rösten bär. Coffe vevar ner rutan & ljum sommarluft strömmar in. Sen skriker han ut genom rutan. Jag skäms. Men sen tänker jag. Nej fan vad cool han är. Vi är så coola där vi bränner runt i hans bil & skriker osm små fjortisar. Livet har liksom stannat upp en stund.

Jag gillar honom. Min fina vän. Hoppas att vi kan ses snart!
Nu har jag skött mig här hemma *klapp klapp*.. Så nu ska jag byta om & cykla iväg.

I'm so skinny it hurts.

Sunny Saturday. Idag avböjde jag. Det ger mig lite ångest. Men, samtidigt så känner jag att jag verkligen behövde det.
Ikväll ska vi ut & äta med Familjen, "fira" Lillebror lite eftersom han inte är hemma sen på sin födelsedag. Så det ser jag fram emot. Får se om jag unnar mig ett glas vin då, eller om det blir bilen.. Måste iaf köra & hämta ut ett paket innan dess, så att jag har ngt att underhålla mig själv med sen när jag kommit hem..
Under dagen ska jag nog mest roa mig med att göra sånt som måste göras; damma, byta till fiskarna & annat sånt skoj.
& nu kära vänner. Nu ska vi prata om en viktig sak. Nämligen nackdelarna med att vara smal. För vet ni att det även finns såna? I dagens vikthets tycks man bara se fördelarna med att vara smal. Dum-Kissie käkar barnmat för att hennes revben ska synas. Jag spyr.
För här sitter jag med mitt beniga arsle & har såå fruktansvärt ont för att jag, på fullaste allvar ( & ursäkta detaljrikedomen.. ) har fått ett SÅR precis nedanför svanskotan efter att jag legat på pilatesbollen på gymmet.
Samma sak minns jag att det var när jag som yngre tjej gick på ridning, olidligt.
Jag kan alltså inte göra situps på den där bollen p g a mitt arsle, & jag menar.. om man vill vara smal så vill man väl vara fit också?
Dessutom fryser man jäävligt mkt när man är smal. Fråga vem som. Jag fryser nästan jämt. När andra människor sitter i kortärmat kan jag sitta fullt påpälsad. Hemma hos Familjen brukar Mamma koka medans jag kan sitta & huttra under den stickade filten..
Nej, lite skämt & lite allvar.. Man ska vara i en kropp man trivs i. Tyvärr tror jag att bara att många tror att man blir automatiskt lycklig för att man blir smal. Så fungerar det tyvärr inte.. Är du inte trygg i dig själv så spelar det ingen roll hur smal du blir.
& att leva efter en idiotisk barnmatsdiet fungerar inte i längden, tro mig.
Mat är till för att avnjutas. Jag älskar mat! Blir alldeles skräckslagen av bara tanken på att endast äta för att man måste & inte för att det är gott...
Så snälla söta tjejer små. Inse värdet av er själva & gå inte på allt det där..
En bild då? & sen hejdå?
Gullungen själv när hon testade camen för några veckor sedan.

Stupid BB!

Ååh jag hatar den där jäkla BB-sidan! För det första tar det 7 år för dom att lägga upp nya avsnitt, när det sen väl är gjort så är det ngt problem med att ladda upp videon, aaah.. jag blir gaaaaalen!
Ville bara säga det.

Me poor little ass.

Fredag! Men det kan ju kvitta för min del va.. Duktig har jag åtminstonde varit. ( Såklaaaart ;). Tvättat ( ja igen.. KÖP ALDRIG EN VIT VINTERJACKA!!! ), tränat & skickat in min studieenhet *klappar mig själv på axeln*. Ohjaaa.. ändrat min tandläkartid har jag minsann också gjort, VIKTIGT att få med allt.
Nu sitter jag här, på en kudde i min soffa, min svans gör ont, buhu. Ska nog skona den med att lyfta på mitt arsle en stund strax.
Nu kör vi en liten bild. Det är ju lite av en tradition..
Ja ni ser ju vem datanörden i vår familj är.. orka ta med sig datorn
till USA liksom!

Poor little me.

Jag ska erkänna direkt. Jag har bara loggat in här för att gnälla. För vet ni vad? Förutom min stackars svanskota så har jag så inihelvetes ont i min rygg.. jag tror jag dör! & plus lite värk i armen.. poor little me liksom!
Ville bara att ni skulle veta det..
Hoppas på att vakna UTAN allt detta som drabbat mig så hårt..

Skavsår på svansen.

Här sitter jag & har skavsår på svanskotan. Mindre skönt kan jag berätta för er. Jag hade detta för ngn vecka sedan också, & nu har jag funnit boven i dramat.. Pilatesbollen på gymmet! Jag kände det så fort jag "klev av" den. Dumma boll! Jag vill ju kunna använda den för att skapa mitt sexpack.. Men det här är ju ingen trevlig effekt av den.
Ja, som ni kanske förstår så tog jag mig till gymmet idag. Stolt över mig själv för det faktiskt!
Annars har jag inte gjort så mkt, tvättat klart, duschat, kollat på BB.. woho..! & fixat mina naglar.
Nu ska jag ta & vattna lite blommor, plocka upp lite tvätt & annat sånt skoj. Intressant att veta va?
En liten bild kanske?
Kolla in hur vig man är.. Här spöar/dränker min lillebror mig.
Trevlig unge den!

Störigt.

Godmorgon. Har varit uppe i ungefär en timme nu. Roar mig med att tvätta. Alltid lika skoj. Försökte titta på BB till frukosten, men då jag trycker på avsnitt 4 så visas avsnitt 3. Lagom irriterande! Dagens I-lands problem, check!
Så det fick bli Ullared ist, vilket hängde sig en bit in i programmet. Men andra ord en tuff morgon för mig..
Nej nu ska jag ner i tvättstugan, woho!

17,5 grader i sovrummet, oskönt.

Vet ni.. Min hyresvärd kom upp här innan idag. Det första han sa när han klev in genom dörren var "-Här är kallt". YES! Alltså inte mig det är fel på.. Dom tog även & mätte här; 17,5 grader i sovrummet & 18 i övriga lyan. Fyför.. inte konstigt att man gått här & fröset ihjäl då.. Tydligen var det ngt fel med elementen.. så han fixade dom & nu "luktar" det faktiskt värme i hela lyan.. får se om man kanske kan slippa dubbla duntäcken inatt då..
Annars? Jag & Mamma var som sagt i stan. Jag ville ha ett par skor. Fick jag det? Nej för min fula äckliga stortå hängde ut så mkt att det inte såg klokt ut. Hatar den. Kanske ska ta & klippa av en bit på den? Så jag fick snällt låta dom vackra skorna stå kvar på sin hylla. Hoppas att dom får en annan fin ägare som tar hand om dom & uppskattar dom precis så som jag hade gjort..
Så ja, det blev bara en påse mat med hem till mig & lite fudge till håret.
Efter stan följde jag med hem. Hängde lite i soffan & blev bjuden på både kebab & fattiga riddare. Tjockis! Men gott vare.. Tacktack!
Nu ska jag kika in en liten blogg.. sen ska jag spendera kvällen här i sängen med mitt älskade play..

Sprit gör mig ful.

Hej bloggen!
Inatt sov jag bara 8 timmar. Lite mer normalt så där. Idag har jag roat mig med att plugga lite ( men guuud vad trögt det går.. ), samt gjort en skadeanmälan på min cykel & skickat en felanmälan till min hyresvärd. Det sistnämnda är ngt jag skulle gjort för längesedan.. Jag har det nämligen svinkallt i min lägenhet, inte klokt alltså! Menmen, bättre sent än aldrig.
Hade tänkt gå & träna idag, men då jag ska ner i stan med Mamma efter 14 blir det ett för stort projekt att släpa på alla väskor dit UTAN cykel. Jag har redan tillräckligt ont i ryggen kan jag säga er..
Så jag får ta det imorron, då har jag minsann en cykel också.. Jorå, Pappa är snäll & lånar ut sin. Så den ska jag hämta hem därifrån idag. Hoppas nu bara att min kära hyresvärd är så snäll & fixar det där cykelförrådet så att inte den också blir stulen..
Ja, jag MÅSTE alltså träna både imorron & på Fredag. Skriver det här så jag känner pressen & får skämmas ögonen ur mig om jag inte gör det.. Hetsa mig gärna!
Nej vet ni vad, nu ska jag sluta sitta här & slösa med min tid. PLUGGA LOTTA PLUGGA!
Jag när jag fyllde 25.. fifan vad skabbig jag ser ut!
Note to myself.. Sprit makes you ugly!

Sovit 14 timmar.

Hej bloggen!

I'm back.
Vad har hänt sen sist? Jo, Lördagen var himla trevlig. God mat & trevligt sällskap. En bra kväll helt enkelt, trots en del hestiga diskussioner. Men så är det, alla människor är vi olika. Det enda jag inte gillar är när folk fnyser åt andra, skrattar & liksom "förlöjligar" andras syn på saker & ting. Jag dömer inte er så döm ni inte mig? & thank god så vet jag att det faktiskt inte är precis så där för alla andra ;)
Alltså, jag säger inte nu att jag ogillar ngn iom detta. Fina tjejer hela högen, & man måste ju få ha olika åsikter.
Söndagen var jag en trött tjej. Hängde hemma hos Familjen hela dagen.
OH JA JUST DET! Min cykel vart stulen.. ur CYKELFÖRRÅDET! Irriterande? NÅGOT! Såå nu är man cykellös också..
Natten till Måndagen sov jag knappt en blund. Låg & oroade mig & snurrade runt hela natten. Vilket resulterade i att jag inte hade sovit alltför många timmar när klockan ringde.
Så, igår när jag kom hem var jag helt slut. Jag övervägde på fullaste allvar att gå & lägga mig vid 17-tiden.. men, jag härdade ut.. släckte inte lampan förrän 19:30.. & sov sedan till strax innan 09:30.. & jag hade nog kunnat ligga kvar ett tag till.. Trött Lotta? Kan man säga! men jag antar att jag behövde det!?
Nu har jag iaf varit lite flitig & dammsugat & torkat golv här hemma. Hade tänkt att hinna med toan också..
Imorron blir det gymma, plugga & staaan. Måste lämna böcker & kanske köpa ett par nya skor?
Nej nu kastar jag upp en bild & sen fortsätter jag med mitt här..
Så här såg jag alltså ut i 14 timmar.
Eller ja, här låtsas jag att jag sover, jag ler inte riktigt så där
när jag sover på riktigt.

Min revansch.

Här sitter jag & väntar på att bege mig. Jag är finklädd. Jag känner mig fin & önskar att du skulle se mig nu. För det är i stunder som dessa som jag saknar dig. Du höjde mig till skyarna & jag har aldrig känt mig så fin som tillsammans med dig.
Det är svårt. Det är jobbigt med saknad.
Jag vill hitta någon ny. En annan som höjer mig ytterligare en nivå. En annan som får mig att känna mig utvald. Vackrast på jorden.

Idag ska jag träffa folk jag gick i grundskolan med. Jag var ingen lycklig tjej då. Jag var inte ett dugg stolt över mig själv då. Det är jag idag. Jag vet även att folk ser mig på ett annat vis idag. Jag är inte längre den där mesiga lilla skittjejen jag var då.
Jag menar inte att döma någon. Jag var ingen ängel själv. Jag plågade andra för att jag själv var plågad.
Alla förändras vi, tur är väl det.. Dagen då jag hånglade med "klassens snyggaste kille" utan att han hade en aning om vem jag var, var både en revansch, samtidigt som det var så tragiskt. Men, jag kände mig som en vinnare då jag lämnade honom för att hångla med en annan. Hur tragiskt det än må låta så var jag så var det en stor grej för mig.
OCH FÖRLÅT PAPPA.. kanske inget du vill läsa om? Men alla har vi väl varit unga?

För övrigt är jag så glad över att ha en kusin som min i mitt liv. Hon låter mig ta del av hennes vänner och för det är jag henne evigt tacksam.
Finaste finaste du, vad jag älskar dig.


& så gör vi kvällen magisk.

Proud of myself!

Vet ni vad som känns himla skönt inför kvällen? Att, när någon frågar mig vad jag gör nu så kan jag för en gångs skull, äntligen, svara med stolthet på den frågan.
Sen hur länge det varar vet ingen. Men, det är där jag är nu. & jag är fanimej så stolt över mig själv för det!

Ni anar inte hur det känns att svara på den frågan utan att skämmas för svaret..


Miss Stone Heart.

Lördag. Firade dagen med sovmorgon. Därefter blev det stan med Kusse, ett besök på alkolagret sen en fika på det. Mys! Fint att få prata av sig lite..
Nu har jag målat mina naglar i en vacker färg som heter Miss Stone Heart. Passande tycker jag..
Ska ta & slappa ett tag till, läsa lite bloggar & annat livsviktigt. Sen får man kanske kasta in sig själv i duschen? Det vankas ju nämligen lite kalas ikväll, & då vill man ju helst vara fin..
Kanske tar jag & unnar mig ett glas rött också? Det tror jag minsann att jag gör. Måste dricka upp det så det inte står & blir förstört ju..
Jomen vet ni vad? Vi säger så va. En bild på det sen är det bra.
Jag & Lillebror inspekterar hotellrummet i Orlando.

I Key West är himlen alltid blå.

Jag fryser. Men det är ju verkligen inget ovanligt i denna lyan. Lite lätt huvudvärk på exakt samma ställe som i Onsdags börjar även komma krypande. Så jag kör på ett glas treo & sen ska jag denna dag se till att dricka en massa vatten. Inte bra att låta bli att göra det bara för att man ska slippa gå på toaletten för ofta..
Annars? Försöker att plugga lite, men just denna kursen jag sitter med nu är ganska så jobbig. Åtminstonde de uppgifter jag har kvar. Bra också att vi har inlämning om en vecka & att min lärare i denna kurs nu går på lov och är tillbaka först den 28. Hiiiimla bra I must say..
Den andra kursen jag läser finner jag mycket mer intressant, därav är det kanske även därför jag tycker att de är enklare? En sak som är synd bara är att, när vi som idag ska ha en arenadiskussion så är det hitintills bara jag & en till som har skickat in. Vi ska kommentera minst 2 inlägg & sedan själv bemöta den kritik vi fått på vårt inlägg. Ni kan kanske förstå att det är ganska så omöjligt att göra detta när det allt som allt bara är jag & en till som lagt upp vårt svar i diskussionen? Aja, jag får väl hoppas på att dom har lagt upp ngt under tiden jag är borta, så får jag helt enkelt avsluta det ikväll?
En av böckerna jag köpt är för övrigt riktigt värdelös, det går i princip inte att finna ngn info i den alls. Lånade hem en mycket bättre bok & nu funderar jag seriöst på att sälja den andra skiten?
Aja, NOG om mina studier nu.
Fredag idag. Känns minsann inte så för mig. Men kanske ikväll när jag kommit hem & bara kan få slappna av?
Imorron ska jag iaf ta en ordentlig sovmorgon. Eller ja, fram tills dess att jag tänkt tigga skjuts med Pappa ner till stan. Måste visst till Systemet såg jag..
Imorron kväll är det nämligen födelsedagsparty som står på schemat, ska bli skoj! Känner för att klä upp mig & piffa till mig for real liksom.
Vill ni förresten veta mitt I-lands problem? Jag tappade min telefon i marken igår, så nu är där en stor spricka iden.. buhuhu ;(
Tycker för övrigt att det är lite skoj när man får mess från folk som skriver bara för att själv skryta om vad dom gör. & så har dom inte den blekaste om vad jag gör.. Men det är så jag vill ha det. Folk ska inte veta allt.
Flummigt inlägg idag. Kanske för att det i min hjärna är lite rörigt just nu. Jag har fått höra så mycket att jag inte vet vad jag ska tro.
Men nu ska jag iaf försöka att göra lite nytta här innan jag beger mig..
Ett dopp i det blå. Key West. Så underbart mysigt udda litet ställe.

Ooh Orlando!

Godmorgon. Sitter här & laddar för mitt studiebesök, ska bli skoj att se om jag ens hittar det? Inte så bra på det där..
Igår hade jag ett missat samtal från Kommunal, så idag ringde jag upp dom.. Kom till växeln & hon hade ju ingen aning om vem det var som hade ringt mig, så hon kunde ju absolut inte hjälpa mig. Bra där, man tackar! Sitter snällt & väntar på att ngn idiot ska ringa mig igen då.. blir jag trött eller blir jag trött?
Inatt har jag iaf fått sova ut riktigt ordentligt, trots att klockan faktiskt ringde imorse. Känns skönt. Tror denna dag kommer gå fooooort; studiebesök, bullfika, handla på CG, lämna filmerna, handla kräm till mina nya älsklingar.., bibblan, hem.. plugga?, till mormor, friskis, godnaaaatt. Ungefär så där?
Guuud vad tråkig min blogg är nuförtiden. Men tyvärr, det finns inga snaskiga detaljer att skriva om.. På Lördag är det iaf lite galej. Skoj ska de bli!
Tills dess får ni hålla till godo med detta.
Kastar upp en bild iaf..
Utsikt från en restaurang på ett hotell..

Busy Lady!


Onsdag
. Man har dålig koll på dagarna nuförtiden.. Idag snurrade jag ur sängen runt 09, tog det lugnt & käkade frukost framför Sommar i Sverige, sen tog jag & kastade in mig i duschen & trollade fram en ngt så när fräsch tjej. Därefter tog jag en uppfriskande cykeltur för att posta lite brev, det var ju himla ovanligt att man gör det va..!
Lite plugg blev det sen, nu kan jag inte göra så mkt mer då jag behöver besöka bibblan först. Det hade jag tänkt roa mig med imorron, efter bullfikan hos Hoochie & innan middagen hos Mormor. Busy lady!
Känner att jag börjar få lite spänningshuvudvärk, ska ta & packa ner mitt apotek i min väska, för ngt sånt har jag då inte tid med..
Jaha vad ska jag nu roa mig med fram tills det är dags för mig att cykla iväg? D v s om knappt 2 timmar..
Städa toan, läsa bok, läsa bloggar, diska? Only funny shit for me!
Idag måste jag nog lägga fram att jag ska till Sthlm, bra där, bra början liksom.. Men, vad göra?
A pic för att lätta upp detta tråkiga inlägg. Kul tjej? Nej!
Jag & Angelica i PB. Svettiga not so hot tjejer!
När jag ser denna bilden undrar jag vad det är för en väska jag har där?
Kan inte riktigt koppla vad det kan vara för ngn, det stör mig!
Angelica ska jag för övrigt träffa imorron. Dås ka vi nämligen köra ett
dubbelpass i form utav Core & Ki-balans. Härligt då jag fortf har tränings-
värk efter att jag spöade henne i Måndags..!

Startklar.

Hej bloggen!
Nu är jag så där nervös igen. Men jag ska försöka att sluta med det, det ska bli bra detta.
Dagen blev inte riktigt som planerad, men vem är jag till att klaga? Får lägga extra mkt krut på pluggandet en annan dag.. Ingen panik än liksom.
Har iaf hunnit med ett besök hos frissan, välbehövligt!, samt en snabb runda i stan.
Nu sitter jag här, startklar, & väntar på att klockan ska ticka på..
Jag & Hoochie.
På Torsdag blir det bullfika hos henne efter att jag har varit på mitt
studiebesök, mysmys.

FRESH MEAT!

Söndag. Ingen ångest för mig idag inte. Jobbar ju inte imorron va. Helgen som gått har varit alldeles finfin. Har haft finbesök i form utav min finaste Mazarin. Hon stannade hela helgen. Mys. Vi har hunnit med att dricka vin, ta en runda på stan ( hittade finaste vårjackan någonsin..! ), fikat, samt haft skräckfilms-kväll med tillbehörande kräng.
& så en massa massa prat då, men det behöver jag väl inte ens nämna?
När vi igår satt på Espresso House & tog en fika fick vi höra på en mkt smart tjej.
Det gick till så här: Ett par sitter vid bordet bredvid oss. Ngt yngre än oss, ganska så snobbiga & ni vet så där "kolla mit perfekta plattade versus backslickade hår".
Killen säger: "-Blablabla Afghanistan..
Tjejen säger: "-Vadå, är det en stad eller?"
Killen säger: "-Nej det är ett land".
Bara så där. Alldels lugnt svarar han henne. Precis som att det hon nyss sagt inte var ngt märkligt alls. Amen ursäkta mig? Jag & Mazarin höll på att vrida oss av garv. Ville bitchslappa henne & kasta en dagstidning på henne samt tvinga henne att slå på nyheterna då & då. För vem, VEM tror att Afghanistan är en stad? Så tappad är väl ingen?
Mamma gissade på att hon kanske trodde det eftersom det heter AfghaniSTAN. Haha, Humor!
Tackar tjejen för helgens bästa iaf!
Annars då? Har som sagt hittat en vårjacka som är såå fin att jag dör, ohyes jag ääälskar jackor! Har bokat en resa till Rhodos med my married ones, har förälskat mig ett par svarta stövlar som även dom är todiefor!, har en frisörtid på Tisdag, en Sthlms-resa om lite drygt en månad.
& ja alltså.. med allt detta vill jag bara komma fram till att jag skulle behöva vinna på lotto!
Veckan som kommer är hyfsat busy. I like that!
Imorron blir det tvätt, plugg, stan & kick n' box.
Avrundar dagen med en bild & säger THANKU till min fina Mazarin som förgyllde min helg. FRESH MEAT FRESH MEAT FRESH MEAT!



Jag & Marre i Puerto Banus för ett antal år sedan.
Hahaha shit alltså!
SNIGGASTE tejerna i stan ellooor? Fifan!

Let me tell you.

Ja jag vet att vissa av er har varit nyfikna på vad det var jag skulle idag. I'm gonna' tell you.. Jag var på en arbetsintervju. Så, nu vet ni. Nu ska ni helt enkelt bara hålla era tummar för att jag får det. Om inte så är det inte så mycket att göra åt det, det kommer nya jobb. Men som sagt, håll gärna era tummar för mig!
Nu ska jag se färdigt Svensk Maffia som jag tittade på i förmiddags, sen får jag nog se till att fixa lite här hemma.. dammsuga kanske?
Hoppla! En ganska gammal bild på mig. I min förra lya, min fina
lilla etta. Här är jag kortklippt efter att haft extensions som förstörde
mitt hår alldeles. Förfest är det här, det är jag & Hoochie som ska ut
& göra Hbg osäkert.. good old times..!

Avlider.

Oh herregud vad nervös jag är. Tror seriöst jag dör. Tackar iaf Pappa för det fina sms:et. Ska försöka att tänka så nu. & vad är det värsta som kan hända liksom? Åh. Gode Gud låt mig bara få detta överstökat nu..

För två år sedan.

Myskväll med M&M.

Tisdag. Ännu en dag gjord. Det är så jag ser det nuförtiden. Tragiskt.
Inget utvöver det vanliga hände på jobbet idag. Min chef tycks dock ha skaffat en sensor som känner av varje gång jag pratar med Kusse, hon ringer jämt då. Men, jag blir inte det minsta rädd, hon är nämligen så snäll så snäll så nuförtiden. Vi anar oråd, såklart.

Efter jobbet tog jag bussen hem till Mormor. Där åt hon, jag & Mamma en mysig kvällsmat. Pratade lite, tittade på kort & bara hade det mys. 
& jisses vad min Lillebror är lik min Morfar när han var yngre.. helt otroligt!

För övrigt har jag saknat min Lillebror en aning idag. På bussen hem med mp3n i öronen är det lätt att känna tårarna bränna innanför ögonlocken..
Men vi hoppas på att vi ses snarare än väntat, eller ja...


Nej nu ska jag kolla fb, sen blir det bingen & inspelat TM för mig.
Nattinatt.
/ Detta skrev jag för exakt 2 år sedan. Gud vad jag minns denna perioden så väl. Livet bara rullade på i en evig nedräkning. & gud vad jag saknade Lillebror min ibland. Som jag skrivit i min förra blogg "Coldplay i öronen & tårar i ögonen". Det var under denna period som idén till min tatuering kom fram. Tatueringen för honom. Älskade lilla skitOnge!

Leva dubbelliv.

Onsdag. Mittiveckan-dagen. Den gillar vi. Eller njaa, jag gillar ju Fredagar allra bäst. Menmen, den som längtar efter ngt gott..

Det mesta är väl som vanligt sen jag kom hem från storstaden. Lugnast så. Eller så är det helt enkelt för att det bara är så. Inget skoj alls händer.
Idag kunde det dock hänt ngt utöver det vanliga. Men det drog jag mig ur. När väckarklockan ringde orkade jag helt enkelt inte..
"-Japp för du e het & han e fet". Haha. Min A. Ibland saknar jag faktiskt henne fasligt mkt. För vissa saker förstår bara hon, hon & ingen annan.

Man ska inte leka med elden, då kan man bränna sig.

Men så är det der där med nyfikenhet. Man vill så gärna få den stillad. Sån är iaf jag..

Vissa saker du sa skrämde mig. För jag undrar hur du skulle behandla mig. Jag skulle putta undan dig..

Mkt flum idag. Tankar som bara jag förstår. Men tankar som måste ventileras.

"-Man kan ju alltid leva ett dubbelliv". Det är då jag inser. Man kan aldrig lära gamla hundar att sitta. Men jag, jag känner ingen frestelse. & det är det som är min vinst i allt. Jag skulle aldrig..
För oavsett vad vi är eller inte är, så bryr jag mig. Tycker om. Saknar.

Nej, dags att avrunda detta yra inlägg. Men här har ni det. Virrvarret i min hjärna.Såhär är det att vara jag!


I morgon hoppas jag på hemmafika med Kusse. Men först ska jag åka tåget hem,elloooor..
/ För exakt ett år sedan skrev jag dessa rader. Så är han där igen. My Mysterious Mr Big. Jisses. Alla dessa turer av tomma ord. & Jisses vad jag inser vilket svin du är. Din flickvän var höggravid & du snackade på det viset till mig. Uew! Killar är på riktigt svin alltså. Man kan undra varför jag aldrig släppt dig helt? Nu tror jag att det är för att jag har övertaget. För övrigt får jag som vanligt ont när jag läser de där om saknad.. När försvinner den?


37 våningar ner.

Så där. Hemma från mitt lilla äventyr. Det gick bra. Skönt att få prata av sig lite samt mest av allt, att få lite pepp. Bra att få koll på läget & få lite feedback. Så den tackar vi för!
Nu ska jag fixa lite här hemma sen måste jag tyvärr bege mig ut i detta regnvädret igen. Måste nämligen iväg & posta ett brev till a-kassan, sällan man gör det liksom..! Sen blir det till att gå hem till familjen & se till att bli utfodrad där innan jag sticker till Friskis & kör ett Core, följt av ett Yoga-pass. Duktig Lotta!
I helgen kommer äntligen min älskade Mazarin hit. Wihoo vad skoj det ska bli att ha henne här. Men först är det ju det dära.. åååååh.
Nej en bild på det sen byebye blogg..
Utsikt från 37e våningen på Waldorf Astoria i NY.
Helt okej alltså..

Att bli matad.

Hej bloggen!
Hemma & landar lite innan jag ska cykla till stationen & ta tåget till Malmö & min jobbcoach. Hoppas att det inte tar alltför lång tid där bara, har lite att fixa med här hemma. Lektionen idag tog iaf längre tid än vad jag hade räknat med.
Vi skulle mata varandra. Gud vad konstigt det kändes. Vi skulle alltså "spela olika roller" & bilda grupper om 2 där vi turades om att vara brukare/vårdare. Det kändes lite konstigt & det var ganska så svårt att ta det seriöst. Men om man verkligen försökte att leva sig in i det så kunde man om man som jag, som spelade förlamad, faktiskt känna hur otroligt utlämnad man kände sig. Tänk att vara så beroende av en annan människa, att inte ens klara av ngt så simpelt som att äta mat själv.
Har du tänkt på det ngn gång? Gör det nästa gång du äter vettja. Tänk dig att ngn annan ska mata dig, sköta takten, stoppa in maten i din mun, hur mkt, går det bra? Osv..
Otroligt utlämnande kan jag säga.
Jag ska själv äta nu så man slipper vara hungrig & arg när man ska åka tåg..

Hjälp!

Åh gud! Fick nyss ett samtal som redan nu får mig så nervös att jag tror att jag spyr. Nervös men glad. Det är inte så enkelt, men det är ett steg på vägen. Hjäääälp!

Bebisgodis.

Sitter här & har nyss tryck i mig en Danonino XL med smak av jordgubb ( efter att ha ätit middag åffkååårs ). Synd att kalla den yttepyttiga lilla burken för XL dock, men det är ju inte jag som är tillverkaren va? Hur som helst så var den mycket god & jag kan rekomendera den varmt till er som, liksom jag, försöker att inte äta godis & annat snafs i veckorna. För jag lovar er, den här är minst lika god som glass, ja jag skulle till och med skulle kunna sträcka mig till att säga att den är som glass. SÅ GOTT när man är sugen på ngt sött.. köp köp köp & ät ät ät. Den är inte alls gjord endast för barn. Jag menar se på Kissie, hon äter barnmat..
Annars är jag hyfsat irriterad på a-kassa & arbetsförmedlingen. Jag undrar, finns det inte några som helst riktlinjer för hur dom ska arbeta? Pratar man med 3 personer så får man 3 olika svar. Tröttsamt? JA!
Nu ska jag strax fixa till mig & sedan bege mig ut på en liten promenad. Måste köpa frimärken, posta brev & annat sånt fun stuf som man roar sig med som arbetslös...!
Så nu vet ni det, & viktigast av allt.. köp Danonino.. namnam!

Kick it!


Såja. Onsdag. Lill-Lördag & allt det där. Vaknade till solsken, det gillar man! Höll på & intala mig själv att jag inte skulle träna men gav mig själv en ordentlig bitchslap & kom på andra tankar.
Körde mitt pass & var som vanligt oerhört nöjd när jag var klar. Vilken känsla av välbefinannde det ger.
Nu har jag varvat ner med lite frukost & Sommar i Sverige. Kan vara det pinsammaste programmet på länge, men jag bara MÅSTE se det.. hur pinsam är inte jag på en skala då?
Men nu är det slut på slöandet här hemma. En dusch & sen sätter jag igång med min vardagliga syssla. Wohoo. Imorron ska jag iaf få lämna hemmet, då blir det först en praktisk lektion & senare jobbcoachning i Malmö. På kvällen är det tänkt att jag ska köra ett dubbelpass; Först Core, sen Yoga.
Duktigt CHEY som lilla Bratsdockan skulle ha sagt..
Men, det där är ju först imorron. Fokus på idag nu, duscha!
Jag & Sofia på Zakynthos, denna ljuvliga lilla ö..
Look at me alltså. Jag vet inte varför jag har den där minen,
men kolla vad blont & fint mitt hår är. & så är jag ju faktiskt
liiiite brun också, det gillas..


För ett år sedan.

På väg hem..

Såja. Nu sitter man här på tåget hem. Återigen susar ett vinterklätt landskap förbi. Känns som att man åker på fel håll nu bara, fast man är på väg hem.
Dagarna i Sthlm var precis vad man behövde. God mat, ett & annat glas vin, shopping & framförallt trevligt sällskap & bus med världens sötaste lilla Michaela. Jo, det är sant, hon är absolut världens sötaste lilla tjej.

Men, nu är det slut på det roliga & imorgon är det återigen dags att bege sig tillbaka till verkligheten. Suck & stön. Skönt dock att det blir en kort vecka för mig. Sånt gillar man alltid.
Blir till att leva på vatten & bröd denna veckan. Har sprängt min budget med all shopping. Tur då att jag får lön om en vecka. Om inte annat så är jag iaf snygg i mina nya kläder, & min väska, & min börs. Äsch.. pengarna var till för att spenderas & så blev det. Jag är nöjd.

Har under min lilla tripp fått en del konstiga sms & samtal, som jag inte svarat på. Varför nu liksom undrar jag!? Jag orkar inte. Samtidigt är jag så himla nyfiken. Såklart & som alltid.

Var på ett underbart mysigt ställe som låg i Skatteskrapan, "& himmelen ( ett eller två m? ) därtill". Underbart litet ställe med fantastisk utsikt. Ville bara nämna det.

Nu ska jag avrunda detta inlägg. Läsa lite i min bok, eller kanske en blogg..?


Så får vi se om samtalen fortsätter,
hur som helst så är det inte dig jag saknar.
/ Ja så här skrev jag alltså för ett år sedan just denna dag. Tänk att jag redan hade varit i Sthlm då. Nu har jag hela resan framför mig. Så sjukt att se detta "tema" som förföljer mig här i bloggen. Den där mystiska Mannen menar jag. My Mr Big? Tänk vad sånt kan förändras. Mest ont gör det att läsa om sakanden. Saknaden som tog slut..

I want it, I need it.

Åh gud vad jag vill vill vill detta. Jag behöver det såå innerligt. Så ja det är väl bara till att börja spara då? Tänka på den där underbara veckan istället för kläder. Vill man så kan man. Leva snålt, för det kommer det tusan vara värt.
Men såklart skulle det allra bästa vara ett jobb. Sökt 2 st idag. Imorron forstätter jag. Kan till och med tänka mig att städa igen bara för att kunna ha råd. Eller mjaa, men ja, finns det inget annat så?
Nu håller vi alltså tummarna för allt. För att den finns kvar & för att jag, när vi sedan har bokat verkligen tar mig i kragen & sparar!
För fyfööööör vad skoj vi hade haft, fattar ni? Dom bästa av dom bästa!

Storm!

God Morgon!
Idag var det tänkt att jag skulle gå upp & börja tvätta kl 07. Det var stört omöjligt! Då det stormat BIG TIME här i vår lilla stad i natt hade jag otroligt svårt att somna, trots öronproppar, det blåste så mkt att jag trodde min lägenhet skulle blåsa in. Så, jag kom inte igång med tvätten förrän vid 09. Men no stress, jag hinner med vad jag ska!
Annars ser väl dagen ut som vanligt, behöver väl inte ens nämna vad jag ska? Ikväll blir det till att träffa C&B, smida lite planer kanske? Tanken är väl att jag ska ta mig ner till dom, men med tanke på vädret & att dom har bil får jag se om jag inte ser till så att det blir tvärtom..
Nu ska jag ladda kannan med kaffe, sen blir det en snabb runda ner i stugan, därefter frukost framför Det Okända. SEN kickar jag igång denna dagen på riktigt!
Jag i Key West, happy med mitt glas sparkling!

J'vla avskum!

Kommer hem från träningen & är så där riktigt härligt taggad. Då får jag ett samtal & ett två tre så blir allt så där jobbigt igen. När ska oturen vända? Jag är trött på att behöva oroa mig för saker & ting jämt.
För ni är ju mina finaste. & när framförallt d u är så orolig jämt så gör det så ont så ont i mig.
Jag säger bara; Vilka jävla idioter det finns! Riktiga avskum är vad ni är! Håll era egna saker & låt andras vara! JÄVLA IDIOTER!
Ursäkta min franska..
Nu ska jag ta mig ngt att äta innan jag hoppar in i duschen & tvättar ur mitt lavemang..
Godnatt, eller?

En sten lyftes bort.

Plugg plugg plugg & så ett samtal & en intresseanmälan, det är vad min dag bestått utav. Nu behöver jag ett break så jag cyklar hem till Familjen & stannar där fram till träningen.
Fortsätter plugget i morron då jag även måste besöka Bibblan, mitt nya favvoplejs.
Idag lyftes en sten från mitt hjärta. Att veta är alltid det bästa, oavsett hur det går. Jag tror på dig & du kommer att göra ngt bra utav detta.
Har även haft ett givande samtal på FB-chatten, faktiskt. Denna ggn ska jag nog faktiskt höra av mig. Varför inte liksom? Ett glas med en trevlig människa är väl inget att skita på sig för?
Tänk alltså att det faktiskt finns män som har den totala insikten om hur dom faktiskt är. Det är skönt & ger mig lite hopp.
Sen är det alltid trevligt med lite komplimanger, det behövde jag idag. Så tack till dig. Ibland gör så lite så mkt.
Nej nu ska jag bädda rent & hoppa i träningskläderna.
Slänger upp en bild från helgen..
Jag & Fliin!

I'm back.

Hej bloggen!
Igår led jag av migrän, därav radiotystnaden. På kvällen hade jag så ont att jag trodde att jag skulle avlida. Inte hjälpte det med Eeze heller. Gud. Men efter lite sömn & ytterligare några Eeze så försvann det faktiskt. Pjuh!
Hade iaf en väldigt trevlig Lördags-kväll, precis som jag visste att det skulle bli. Bilder kommer nog under dagen.
Idag har jag varit på AF. Trodde jag skulle dö av trötthet när klockan ringde så jag snoozade om & om & om igen. Till sist klev jag upp & gjorde en snabbfix. Ingen frukost hann jag med så den har jag nyss tryckt i mig framför ett avsnitt av Solsidan. Jag älskar't!
Nu ska jag ta & diska undan lite sen blir det plugg. Ikväll kör jag ett pass Kick n' box med Angelica.. som jag längtat efter det passet!

Fan vad snygg jag VAR.

Sitter här med de sista dropparna i mitt glas rödvin. Julklapp från Mamma & Pappa. Vart ju tvungen att inviga mina jättebaljor till vinglas som jag fick i Födelsedagspresent från Lillebror.. Gud vad gott det var!
Nu ska jag snart klä på mig mina ytterkläder & cykla iväg i stormen.
Men kolla här vad jag hittade på FB..
Alltså ursäkta mig. Men om jag får säga det själv..
FYFAN vad snygg jag är här!
Why man why ser jag inte ut så nuförtiden?
Inte undra på att man inte har en kille liksom.. då hade jag ett överflöd
på dom men ville inte ha dom till ngt.. om ni förstår?

Love you Guys!

Letade upp en utav mina favorit-bilder på mig & min Hoochie. Älskade älskade lilla Caroline. Förstår du hur mkt du betyder för mig?
Caroline min lilla Gangsterunge som är en sån där fin vän som det borde finnas fler utav.

Jag har slutat att deppa nu. Det sköljde bara över mig. Kanske var det för att jag vet att jag kommer ha det så sjukt kul ikväll? För det har jag alltid där, vad vi än gör.

Caroline som har hittat sig den perfekta mannen som äntligen behandlar henne med all den respekt hon förtjänar.
Om du visste hur mkt det betyder för mig. Hur mkt ni betyder för mig. För även han, Carolines galna man har kommit till att betyda så mkt för mig.

Ett hem man alltid är välkommen till
2 människor som alltid ser till att göra en glad
får en att le när man behöver det
& torkar mina tårar när jag behöver det.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen.. Love You Guys!

& här har ni den, min favorit..
Förrförra sommaren på deras balkong.
Ser ni lyckan?
Jag älskar den!
( för att den är precis så där som vi är )

A bad day.

Idag är ingen bra dag. Jag har tänkt så mycket på dig att jag ett tag fick alldeles ont i magen av det. Jag tror att det beror på att jag igår befann mig i en miljö som jag sist jag befann mig i den var tillsammans med dig. Det var så lätt att se dig framför mig då. Jag vill helst inte det, för det är då det gör så där ont i mig.

Idag är en dag då jag verkligen får behärska mig från att skicka till dig. För jag vet att det kommer inget gott ur det. Men ibland är det svårt, så svårt.

Vi var aldrig rätt
men trots det så fick du mig att känna mig komplett.

Nu undrar jag hur lång tid det ska ta innan jag kommer över dig
när kan jag se på andra med ögon som inte bara ser dig?
När kan mitt hjärta slå slag
för ngn annan än dig?

Ibland känns allt så lätt
idag är inte en sån dag.

För du är den vackraste jag någonsin mött
& mitt hjärta brister när jag tänker på att du inte är min.


Jag gör inget utav det jag borde. Kan bara inte förmå mig själv till det. Spenderar dagen fram tills dess att jag ska ner till min favvisar med att bara sitta/ligga här & glo runt på annat som kanske kan få min hjärna att sväva bort lite.

Imorron ska bli en bra dag.
Men redan ikväll ska jag bli glad igen.

I'm in Miami.

God förmiddag!
Har nyss druckit lite kaffe & käkat frukost. Ute blåser det som bara den så jag tänker nog hålla mig inne fram tills ikväll. Då blir det tacos, vin & mys nere hos mina favoriter!
Igår kväll var vi & bowlade med familjen & jag fick fanimej pisk av Hyacinth.. det var det värsta! Kan säga att hon var lagom mallig då.. Aldrig sett tävlingsinstinkten vakna till liv som den gjorde i henne då.
Himla trevligt var det iaf. Min familj är den bästa!
Imorron ska jag se om jag orkar ta mig till gymmet igen. Beror helt enkelt på hur mkt vin jag dricker idag.. ;)
Men det skulle ju passa himla bra om jag cyklade inom där innan jag sen cyklar hem till Familjen & blir utfodrad..
Har ni märkt hur mkt jag skriver om träning jämt? Gillar att jag är så inne i det nu, men jag undrar just hur länge det håller i sig?
Igår var jag även med Lillebror en snabbis på Väla, skulle agera smakråd då han köpte 2 jackor inne på Solo. Jag gick bara en snabb runda & tittade lite till mig själv. Då jag har köpstopp fram till Sthlm nu så köpte jag inget, MEN jag såg ett märke som jag absolut måste kolla lite närmare på när vi är i Sthlm; Made in the shade.
Såå himla fina, enkla & prisvärda kläder, med det där lilla extra.
Can't wait till Sthlm nu!
Annat jag längtar till är när min Mazarin ska komma & hälsa på mig. Ska bli så roligt att bara få hänga, snacka lite skit & bara vara liksom. Se vart kvällen tar oss.
Mazarin är en sån där otroligt fin människa som jag är såå glad över att ha funnit & fått ta in i mitt liv. Hon är värd så himla mycker mer än vad hon någonsin kan förstå.
Så det längtar jag till. En kväll a'la Mazarin & Mamasan kan liksom inte bli fel ;)
Nej nu ska jag måla mina naglar & fortsätta att titta på min dokumentär.
Jag, Lillebror & Mamma i poolen på det flottaste hotellet jag någonsin
bott på; Mandarin Oriental i Miami.
Jisses vad flott det var & vad jag värdesätter att jag åtminstone en
gång i mitt liv har fått bo på ett sånt fint hotell.

G(r)ym Fredag!

Fredag. Man blir lite förvirrad på dagarna när man går hemma så det känns inte lika mkt Fredag som det brukar göra. Om ni förstår hur jag menar?
Idag vaknade jag av att klockan ringde, vinden ven & regnet piskade mot rutan. Nu skulle man nästan kunna tro att jag beskriver en början på en arbetsdag. Men nej, jag skulle bara upp & tvätta. Hade bestämt mig för att träna också, men då jag upptäckte vilket väder det var så lade jag ner den planen. MEN lagom till att jag hade tvättat färdigt så hade regnet försvunnit & det fanns ingen ursäkt för mig att låta bli. MOT GYMMET! Idag klarade jag att springa på löpbandet utan att få håll, hurra hurra till mig! Ökade på mina vikter också. Duktig tjej!
Har även skickat in 2 uppgifter till. Nu tar jag lite paus & håller Fredag.
Ska istället ta & cykla hem till familjen, då ska jag & Mamma köra iväg & handla ngn god Fredagskaka. Får man allt unna sig när det är helg!
Njut nu av denna Fredag om vi inte hörs mer idag!

Laxeringsmedel i håret!

Hej bloggen!
Här sitter jag med en rygg som dödar mig & laxeringmedel i håret. Fin ett fel liksom? Ryggen tålde nog inte en utav övningarna igår, tror jag får skippa den hädanefter. Ngn Core blev det alltså inte idag, då det är just mkt ryggövningar kände jag att det inte var ngn bra idé.
Nästa gång jag kör gym skippar jag helt enkelt den övning dom dödade min rygg. Kan inte på ngt vis vara bra att ha så här ont.
Vad gäller laxeringsmedlet så är det Ricinolja, som tydligen ska vara bra för håret. Nu jäklar ska jag få en man sällan skådad!
Idag har jag förutom plugg roat mig med en tur till Väla med Mamma & Lillebror, där fick jag förutom Ricinoljan köpt mig en väska som såklart är världens finaste, to die for & allt det där! Dock får den lilla i garderoben & växa till sig tills det är vår.
När vi satt i bilen på väg hem sa jag att jag aldrig förr hade längtat till våren lika mkt som jag gör detta året, då sa Mamma att så säger jag varje år.
Hmm. Okejrå. Är väl helt enkelt så att jag är jääävligt trött på vintern varje år då?
Vad gäller väskan så ska tilläggas att det var Mamma som hetsade mig till att köpa den. Jag stod där & velade, tyckte att jag inte borde köpa den då jag har köpstopp, inte alltför mkt pengar o s v. Men Mamma ja hon hetsade på så vad skulle man göra va?
Självklart blev en bakad potatis där också. Tack Mamma! Men why oh why envisas man med att pilla in äckliga gröna ärtor i alla röror? Jag spyr!
Skickade nyss in min ena studieenhet i Folkhälsa, inte helt nöjd med sista uppgiften där, men då det var otroligt svårt att hitta information till den var detta det bästa jag kunde göra.
Fick iaf respons på en annan uppgift jag skicka in i Vård- och Omsorgsarbete idag; Mkt bra!
Det tackar man för. Lite får man skryta då.. Tror nämligen inte att jag får samma respons på det jag skickade in nyss.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen & skölja ur laxeringsmedlet!
Jag & Mary Poppins i Central Park!
Jag gillar denna bilden. De ser ut som att vi står & pratar secrets just
när paparazzis fångar oss på bild!

Ajajaj.

Godmorgon!
Har ångest över att jag inte kan gymma idag. Men då jag har ganska så ont i min rygg tror jag att det är bäst att jag hoppar över det. Fuskade nog lite med stretchingen & det får jag visst sota för idag. Så värst mkt ångest behöver jag eg inte ha, jag ska nämligen köra ett Core-pass ikväll. För det tänker jag minsann inte missa!
Sen kan jag ju spara gymmet till imorron. Man ska inte överdriva heller.
Så det siktar vi in oss på ist. Core idag & gym imorron! & då ska jag minsann strecha ordentligt!
Nu ska jag ta & äta lite frukost sen blir det väl till att roa mig med lite studier. Ja, det kör vi på!

En 2-årig tillbakablick.

Juicy.

Okej vänner. Jag vet att ni alla sitter & väntar på ett juicy inlägg från helgen. Men, ni kommer att få vänta ett tag till. Idag mår jag nämligen inte så värst bra. Fryser & har ont i kroppen. För 20 minuter sedan visade tempen feber, nu gör den det inte.
Hur som helst så mår jag inte bra & det blir därför inget juicy inlägg idag. Men det kommer mina vänner, det kommer ;)

Hang in there!


Update: En liten stund senare hade jag feber igen. Great när det verkligen inte kan bestämma sig. Men, jag vet ju hur jag mår iaf. Jag orkar inte ens snygga till mina naglar, då är det utan tvekan ngt fel på mig!
Ska leka mäklare, sen blir det bingen för mig.
/ Jaha. Idag för exakt 2 år sedan var jag alltså sjuk. Men det jag mest undrar över är vad det var för juicy stuf som hänt den helgen? ;)

Jag HATAR det!

Snökaos. Jag HATAR snö. Tänker inte göra värsta utlägget om hur oroad jag är över tågen imorgon. Ni förstår nog säkert.
Har iaf gjort vad jag ska här hemma. Mat, duschat, packat, vattnat blommor. Ja, allt sånt ni vet.
Det är allt lite sjukt att jag inte fick plats med alla mina saker i min resväska. Men, det skyller jag helt enkelt på alla saker som jag ska ha med till Michaela. Himla bra att ha någon att skylla på, det gillar jag.
Så nu ska jag fortsätta att intala mig själv att jag verkligen behöver allt det där jag packat ner.

Känner att jag inte kan få ihop ett vettigt inlägg idag. För mkt annat som upptar min lilla hjärna. & nej, det handlar faktiskt inte om ngn pojke, idag..

Så vi avrundar här. & så hörs vi när vi hörs helt enkelt.


Håll nu tummarna för att jag kommer iväg kids!
/ Snö just denna dag för ett år sedan. Hujeda mig! Hoppas att vi slipper mer snö nu. Jag har hatat snön tillräckligt förra & i början av detta året kan jag säga er. Detta är alltså skrivet dagen innan vi skulle åka upp till Sthlm, och nog kom vi iväg allt. Försenade, men det är väl inget nytt? Nu har jag & Mamma återigen bokat en resa till Sthlm. Men denna ggn är det inte förrän i Mars, så jag får allt längta ett tag till..

Hej Morfar.

Såja. Nu har jag hunnit med både mitt besök på kyrkogården samt ytterligare lite plugg. Nu sätter jag punkt för dagen & fortsätter imorron med lite fler uppgifter som ska lämnas in. Har dock inte fått ngn datum för dom än? Men lika bra att göra några så att det är gjort.
Denna veckan ska jag lägga mkt fokus på mina studier. & håller alla tummar ( ja jag tjatar ) för att jag får fortsätta. Nästa vecka ska jag lägga mer fokus på arbete!
Besöket på kyrkogården var kort, men fint. Jag hade ingenting med mig, jag tror inte att det behövs för Morfar. Men nästa gång tar jag kanske med mig ett ljus, bara för att tanken på att tända ett ljus för honom känns fin.
Jag lyssnade på radio i min mobil fram tills dess att jag kom till ingången av kyrkogården. Där stängde jag av både radio & ljud. Jag vet inte varför, men det kändes på ngt vis respektlöst att ha det igång där?
Sen gick jag den lilla vägen bort till minneslunden där Morfar ligger begravd.
Gick & satte mig på den lilla bänken & bara var. I mina tankar pratade jag med Morfar & bad honom om hjälp. Blickade ut över gräset & undrade om Morfar såg mig när jag satt där.
Jag kände ro. Satt kvar en liten stund, sen reste jag mig upp, tittade mig omkring en sista gång & gick sen hemåt.
På väg ut från kyrkogården förfasades jag av askfat med en massa fimpar. Varför måste man tvunget röka på en kyrkogård för? Kan man inte hålla sig tills man kommit ut. Tycker att det känns smutsigt & respektlöst på ngt vis. Att det ens finns askkoppar där..
Nu ska jag nog tillåta mig själv att bara vara. Läsa i min bok eller kanske se ngt på play. Hur som helst, inga måsten.
Imorron hoppas jag på att jag återigen orkar sticka till gymmet på morronen.. isf är jag grym!
Jag & mina Änglar.

Ett besök på Kyrkogården.

Idag började jag dagen med att besöka gymmet. Himla flitigt av mig om jag får säga det själv. Allt som allt tog det runt en timme, så det är väl inte så mkt att gnälla om? Man har ju tid nu menar jag. Efter det cyklade jag hem & käkade frukost & duschade. Bra start på dagen.
Därefter var det dags att sätta igång med pluggandet. Hade 2 uppgifter som hängde över mig, varav den ena var hyfsat stor. Så visst kände man pressen att få det gjort. Nu är den ena uppgiften inskickad och nästa väntar jag med till inlämningsdagen, som är på Fredag. Känner att jag vill läsa igenom den ordentligt innan den går iväg.
Det känns bra att jag jobbat undan detta, jag har lite till jag tänkte göra idag, men jag måste erkänna att det känns inte så superskoj att sitta här & kämpa & lägga ner flera timmar på ett arbete som jag inte vet om jag kan få fortsätta med.
Skickade iväg pappren till Kommunal i morse, & jag hoppas vid min Gud att det blir godkänt.
Jag har äntligen hittat något som jag finner intressant & meningsfullt, trots att det ibland är jobbigt. Jag vill göra detta nu. Jag vill detta såå innerligt. Vem har då rätten att stoppa mig?
Nu tänker jag snart ta & hoppa i ytterkläderna & bege mig till Kyrkogården. Har tänkt hälsa på Morfar & be honom om lite hjälp. Jag tänker ofta på min Morfar & ber honom ofta om hjälp för att ta mig igenom saker här i livet. Nu tänker jag be honom hjälpa mig med detta som rör mig själv, samt annat som finns i min närvaro. Sånt som faktiskt gör än mer ont än detta gör.
Kan kanske tyckas märkligt att be en människa som inte längre finns om hjälp. Men jag ser det inte på det viset. Jag ser det att min Morfar fortfarande finns här ibland oss, bara det att vi inte kan se honom.
Det var såå längesedan jag besökte honom på Kyrkogården, så det ska faktiskt bli skönt att få komma dit.
Älskade lilla Morfar. Jag tror att du är min skyddsängel & nu behöver jag din hjälp lite mer än vanligt.
Avslutar med en bild:
Jag & Mamma på Brooklyn Bridge.
Vad bestämda vi ser ut då. Inte likt oss..?

Bakslag.

Idag har jag haft ett bakslag. Jag har tidigare valt att se på mitt "nya liv" med positiva ögon. Idag när jag kom ner till AF så rasade min värld samman litegrann. Där fick jag nämligen veta att det inte är säkert att jag får rätt till a-kassa när jag läser på distans. Jag blev givetvis vansinnig. Jag menar är det meningen att man ska straffas för att man läser ngt som på sikt ska leda till arbete inom något man vill & vet att det finns stor chans till arbete inom? Tydligen. För det är så vårt svenska system fungerar. Jag blir tokig! Men, jag ska inte måla fan på väggen än. Jag ska nämligen skicka in en studieförsäkran & utefter den gör dom sedan en bedömning på om jag ska vara berättigad till a-kassa eller ej. Får jag ett nej kommer min värld på riktigt att rasa samman, men jag väljer att inte låta den göra det riktigt än.
Men jag tror att ni kan förstå att jag är förbannad? Jag menar jag sökte denna utbildning redan då jag arbetade. Min tanke var alltså att plugga samtidigt som jag arbeta heltid. PRECIS som jag hade tänkt göra nu när jag söker nya jobb! Hur kan ngt jag gör på min fritid påverka mitt arbete? Jag ska för tusan jobba heltid & vad jag sen gör efter jobb ska väl för fasen inte påverka det!
Bara jag som får jobba ihjäl mig..
Ja, jag säger då det, godkänns inte detta så kommer jag att riva upp & ner på hela kommunal, det är då ett som är säkert..
För övrigt var besöket på AF ungefär som väntat. Massa väntetid & inget vidare intresse. Trött man blir..
Efter AF roade jag mig med ca 4 timmars studier. Känns skoj att man lagt ner en massa tid om man nu inte kan fortsätta. Men vad ska man göra? Vill inte riskera att hamna back heller om det nu skulle vara så att man blir "godkänd".
Kl 16 tog jag paus från studierna & tog tag i lite tvätt & städ ist. Så det är väl ungefär det jag har roat mig med sen dess.
Nu väntar jag på att kl ska bli 19, då ska jag ner i tvättstugan igen sen cyklar jag & köper frimärke samt lite andra nödvändigheter, cyklar hem till familjen & hämtar mina blanketter som min käre Far skrivit ut, samt pratar lite med dom om allt sånt där som är viktigt. Postar brevet & cyklar hem. Pluggar? Tittar teve? Läser bok? Somnar? We'll see!
Imorron tänkte jag inleda dagen med ett gympass, känner att jag behöver få ut mina aggressioner.




Så här glad var jag INTE efter mitt besök på AF.
Men kolla mina fräknar. Fina dom är va? Saknar dom!

Välkommen till arbetslösheten!

Sådärja. Godmorgon & välkommen till ditt nya liv som arbetslös! Innebär det att jag ska ligga på soffan & käka chokladpraliner idag? Knappast. Har varit uppe sen kvart i åtta, fixat mig & käkat frukost. Klockan tio ska jag ner till Arbetsförmedlingen, det tar emot.. men vad ska man göra? Därefter ska jag ta tag i mitt pluggande, måste få tag i min lärare osv. Kl fyra har jag tvätttid & jag skulle även behöva hinna med att städa idag. Så jag ska nog lyckas underhålla mig själv idag ganska så bra.
Någon träning tror jag inte att jag hinner med idag, så det sparar jag till imorron.
Var på gyminstruktion igår, så nu har jag fått ett pass jag ska köra minst 2 dagar i veckan. Känns bra.
Nej nu ska jag borsta mina tänder & börja plocka lite här.
Jag på Zante med min Pink Lady.
Tänk att det var så många år sedan vi var där nu.
Jag undrar.. vart tar tiden vägen?

RSS 2.0