Jag fångar alltid fel, eller så blir jag fångad fel.

Torsdag. Regnet slår mot rutorna & himlen är alldeles grå.
Jag tänker mycket på dig nu. Det är jobbigt. Ibland drömmer jag om dig. Att vi återförenas. Det vill jag inte. Mitt hjärta klarar inte att dö 2 ggr om.

Igår ringde min mobil 2 ggr. Jag svarade 0 ggr. Det fanns en gång i tiden då jag skulle kastat mig ner för både dal & stup för att svara på dina samtal. Idag känner jag inte så. Idag tänker jag mest att du är jobbig, men att jag trots det vill veta vad du vill.
Kanske ringer jag tillbaka idag, kanske gör jag det inte.

För att gå över till något roligare så satt drömklänningen som en smäck, fram tills dess att Pappa frågade hur höga klackar jag skulle ha till, eftersom klänningen var så lång. Men det kvittar, jag ska behålla den trots det. Den får väl helt enkelt släpa i marken då.
Mamma sa att jag såg ut som en Hippie i den. Tack. Jag tänker mig att jag är en lätt solbränd, ljushårig, vacker Hippie i sommar.
Jag ska klä upp mig & låta den släpa mot Greklands varma asfalt.

Jag finner alltid män som inte passar mig
män som bor där
inte här
Som den gången då jag i ett hav av alla människor blev utvald av just honom
han som lyfte upp mig i sina starka armar
& vi viskade svala ord i den heta natten
Han som bodde på samma hotell
men som bodde i en helt annan stad
i ett helt annat landskap
Precis som det alltid är.

The story of my life.

Nej vet ni vad? Nu ska jag plugga. Men först kolla min ekonomi.. hjääälp!


& så såg jag ut då
& nu vill jag ha sommar
bruna hy & fläckiga fräknar.

Älskade lilla unge.

Hej bloggen!
I'm back. Min dator strulade lite när jag var i Sthlm, fast jag tror iofs inte att jag hade uppdaterat i vilket fall som. Jag hade liksom fullt upp med annat. Vår lilla weekend var som den alltid brukar vara, helt perfekt. Min lilla Kusin är på riktigt den sötaste lilla ungen jag vet & hon & jag blev verkligen riktiga kompisar denna ggn. Precis allt jag gjorde skulle hon vara med på, min söta lilla följeslagare. Jag skulle bära ut henne ur bilen, jag skulle torka henne när hon varit på toa, jag skulle läsa saga för henne, hon skulle sminka sig med mig & göra allt precis som jag gjorde. Gick jag på toa så satt hon & väntade utanför. Sötaste lilla ungen, vad jag tycker om henne!
När vi lämnade henne på dagis sista dagen så kramade hon om mig så där hårt & länge att jag till slut var tvungen att släppa taget om henne för annars hade jag börjat gråta.
Älskade lilla du <3
Men jag hann minsann med lite annat än att vara lektant. Det shoppades lite. Det dracks vin. Vi satt på Gondolen, jag Mamma & Moster, med en alldeles fantastisk utsikt. & så flängde vi runt hit & dit. Men mest var jag faktiskt lektant, & jag klagade inte, kunde inte bli bättre än så.
Så jag säger tack till min underbara Mamma som bjöd mig på denna resa & allt därtill. TACK för den superfina klänningen jag fick. I Love You!
& så tack till Moster såklart, som gör att man känner sig som hemma & som tar med oss på en massa äventyr & underhåller oss dagarna i ända.
Nu är jag ju då hemma. Kändes lite tomt att komma hem till en ensam lägenhet. Men jag borde vara van..
Chockeras över vissa människors beteende. Men det visar ju bara var man står. & jag ska hålla dig utanför på precis samma vis.
På Fredag ska jag iaf få träffa mina älsklingar C&B. Fast det inte var så längesedan vi sågs sist så saknar jag dom så. Dom är fina dom två, dom är äkta. Ibland tänker jag att det är bara dom & Kusse. Dom tre som på riktigt betyder ngt. Dom som finns där i alla lägen.
Fast nä, nu ska jag inte vara sån..
Annars då? Fick VG+ på min tenta & bara bra kritik på mitt senaste arbete. SKRYT jag vet! Köpte mig en ny cykel igår, en svart King.. Provkörde den direkt & tänk att det kan vara så kul att cykla va..
Nu ska jag ta & fortsätta plugga lite. I em ska jag hem till Kusse & prova drömklänningen som fina hon lyckades få tag i åt mig! Sen blir det handla med Mami & sen håller jag väl kväll?
Imorron SKA jag träna.. snälla ni, ni kan väl säga åt mig det?
Sleepover hos Emmie i vintras. GUD så mysigt vi hade det då.
Borde vi inte ta & göra om detta tjejer?

Törnrosa.

Har haft en bra dag. Förutom nu på kvällen kanske.. Att packa är verkligen inte min grej.. suck. Menmen nu är det gjort & resväskan står sprängfylld i sovrummet & väntar på att stängas. Jag tycker nästan såna här resor är jobbigare att packa till än när man ska utomlands..

Nu väntar jag på att mina naglar ska torka, sen blir det till att diska undan & sen hade jag tänkt hoppa in i duschen, eftersom att jag inte kommer orka ta en dusch imorronbitti innan vi åker.. Ja, bara så att ni vet då.
Köpte en ny bodyscrub från Kings&Queens idag; Vanilla/Pear. Doftar ljuuuuvligt! Så den ska jag skrubba sönder kroppen med idag.
Efter duschen blir det BB & sen sova, man ska ju upp tidigt imorron va..
Idag har återigen varit en sån där bra dag. Jag åkte som sagt med Pappa till Hbg. Där satt vi först en stund i solen & bara njöt av det underbara vädret. Sen gick Pappa på möte & jag sprang lite snabbt i affärer. Sen gick jag & satte mig på en bänk i solen & väntade  på Pappa. När han kom gick vi & fikade på mysiga Fahlmans, en kaffe & en snordyr räkmacka.. tack kära Pappa!
När vi kom hem blev det bestämt att jag & Lillebror skulle laga mat. Åkte ut på Coop & handlade till detta. & GUD vad gott det HADE kunnat bli, om nu inte det vore för att jag & Lillebror tog 1,5 dl ren kycklingfond, när det skulle vara kycklingbuljong.. fattar ni vad salt det blev eller? Så nu dricks det vatten för fulla muggar här hemma..
Haha, såå typiskt när vi för EN GÅNGS SKULL får för oss att göra en sån grej. Har nog aldrig hänt förr..
Nej vet ni vad, dags för mig att ta tag i detta & avsluta denna kväll.
Trötta kids.. haha. Så här vacker är man alltså när man sover.

Hej Vår!

Hej Vår! För visst ser det ut att vara vår där utanför fönstret? Idag har Pappa frågat mig om jag vill följa med honom till Hbg. Ingen aning om vad han ska göra där, men varför inte? Man får ju så mkt spring i benen när solen lyser.

Mina naglar är ljusrosa & jag vill hoppa i mina converse & sätta mina Ray Bans på nosen.
Våren gör mig lycklig. Har ni tänkt på det? Hur mycket vädret påverkar oss.
Dock ska våren visst bara göra en liten visit & sen ska det bli kyligt igen. Varför inte liksom? Men jag tänker göra det bästa av det & njuta till fullo av dessa få dagar.
Fick respons på min senaste studieenhet i Folkhälsa, den jag kämpade så med. Trodde absolut inte att jag skulle få mer än G, men jodå.. VG fick jag! Woho! Stolt över mig själv faktiskt.
Nu väntar jag på att Pappa ska ringa så jag kan få veta lite mer om Dagens äventyr.
Övriga dagen ska ägnas åt att packa & fixa inför imon. Sätta upp mina nya gardiner & sånt.
Men ut & njut i solen nu fina ni.
Jag & CarolineVÅRpromenad förra året.
Ser inte så värst vårigt ut, men mysigt vare iaf.
& titta så mörkhårig jag var..

Flitiga Jag, fina du.

Idag har jag haft en sån riktig flitig dag. Tvättat. Pluggat. Städat ur i ett kökksskåp. Vattnat blommor. Skrivit prov- som åtminstonde kändes bra. Tagit en promenad inom Mammas jobb. Tagit en promenad hem till Familjen. Hängt en kort stund med Mamma & Mormor. Tagit en promenad till Apoteket & Konsum. Gick till ännu en cykelgubbe & glodde på ny cykel. Gick hem & åt. Hämtade ner resväskan från vinden. Snörade på mig Conversen & gick & handlade mat till firrarna. Gick hem & städade till fiskarna. Plockade uppt vätten. Bäddade rent i sängen.
Ja det var väl ungefär det va? Nu sitter jag här startklar & ska snart bege mig iväg på Kick n' Box med Angelica.
Går dit & hem. Lika bra. Eller ja, jag har ju ingen cykel så..
Efter träningen blir det dusch & sen ska jag nog faktiskt unna mig att bara kasta mig i sängen & titta på lite skräp på play.
Sådärja. End of mitt skryt.
Jag & mina fina A'n. Kolla vad bruna & fina vi var.
Vi ligger på golvet & jag saknar dagarna då livet var så enkelt.
Men idag var det vår vänner
mitt hjärta slog ett extra slag
& jag ville skutta fram längs gatorna.

Good day.

Godmorgon. Ramlade ur sängen runt 08. Har ätit frukost & tittat på mitt favoritprogram. Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska jag roa mig med att.. PLUGGA. Prov imorron, så det får minsann bli en pluggdag idag. Kulkul.
Igår var som alltid med dom, en bra kväll. Träffades ute hos C&E. Tjafsade lite om var vi skull gå & äta. Bestämde oss för O'Learys & hoppade in i bilen & körde dit. Åt en jättegod middag & en sådär efterrätt. Åkte hem till C&E igen. Drack kaffe & tittade på Paranormal Activity 1. Vilken skitfim alltså! Jag röstade på att vi skulle se 2:an för den ska visst vara läskig. Men nejdå, vi skulle tvunget se 1:an först.. vilket slutade med att vi snabbspolade slutet.
Jaja, så har man sett den liksom.

Nu kickar jag igång denna dag!
Så här kan det se ut från mitt sovrumsfönster. Nu hoppas jag att det
dröjer läääänge tills man behöver se det igen.

Livet var fullkomligt.

Lördag. Ska spendera dagen med att storstäda & sen plugga lite. Woho? Men ikväll tänker jag iaf fira att jag har varit så duktig med att gå ut & äta med mina fina Angelicor & Coffe. Det ser jag fram emot. Längesedan vi träffades allihop nu. Mysmys.

Igår var jag som sagt i stan. På jakt efter en klänning. Det slutade med att jag kom hem med ett par skor.. Hah. Bra där Lotta! Men till mitt försvar så var det ett par sjukt snygga vårskor.. så nu fattas bara själva våren..
Nu får jag absolut inte gå ner i stan innan vi åker till Sthlm, för som vi kan se så klarar jag inte riktigt av att hålla det där med köpstopp va..
Tittade på cykel gjorde jag också, hittade faktiskt en som jag tror att jag ska slå till på, men jag vill bort till en till cykelhandlare innan jag verkligen slår till. Så vi får helt enkelt se hur det blir på Måndag. Hur som helst så måste jag ju ha en ny cykel.
På kvällen var jag nere hos C&B. Det var mys, trots att lilla Caroline visade sig vara sjuk, stackarn. Jag hoppas att du kryar på dig & mår bättre snart mitt hjärta!
Idag har jag satt Kusse i arbete. Hon ska fortsätta jakten på klänning åt mig. Man kan ju säga att jag har blivit lite besatt av den..
Så nu håller vi tummarna för att hon ska finna den åt mig!
Nej dags för mig att ta tag i denna dag!
Njuter av livet på Key West.
Jag lovar, just i den där stunden i den där hängmattan med solen
som sken & vinden som fläktade
Då var livet fullkomligt.

649 kr för ögonskugga? Jomenvist!

Fredag. Jag har äntligen blivit färdig och skickat in min studieenhet 3 i folkhälsa, inte helt nöjd, men det bästa jag kunde göra. Nu får det helt enkelt bära eller brista.
Ska ta & skriva till det sista på min Vård & Omsorg och skicka iväg den med, lite plugg till provet & sen är jag nöjd vad gäller studierna för idag.
Efter 15 hade jag tänkt åka ner istan. Såg en klänning på H&M i Hbg igår, den var to die for.. & såklart var den helt slut. Så nu sätter jag hoppet till att den finns här i min lilla stad, som om liksom.. men hoppas kan man ju alltid?

Ikväll blir det först middag med Familjen & sen vin med Caroline, mys!
Igår var minsann också en himla mysig dag. Jag & Mamma åkte till Hbg. Gick & strosade lite, handla lite nödvändigheter, samt presenter till lilla Mickan. Åh Gud alltså. Som man får behärska sig vad gäller det. Hade lätt kunnat shoppa upp halva butiker till den ungen!
Var även inne på Kicks & roffade åt mig 3 nagellack. När butiksbiträdet såg vilka färger jag valt rusade hon bort till sminkhyllan för att visa mig en palett med ögonskuggar. & jag kan säga som så här, även den var to die for. Jisses så snyggt! Dock var priset lite väl saftigt.. eller vad säger ni om 649 kr ( eller om det inte var mer.. ) för ögonskugga? Men det var ju DIOR & färgerna var verkligen sååå snygga! Fatta vilken läcker make man hade kunnat lägga med dom. & faktiskt så är det ju som hon sa, tänk så många år man har dom.. he he he.
Är BRA sugen på att köpa dessa.. Men jag behärskar mig ett tag till. Fick bästa förslaget av Moster; -"Köp dom häruppe och låt det gå under Sthlms-budgeten". YES alltså! Älskar när folk hjälper mig att lösa problem på detta viset ;)
MEN SHIT alltså, vilka I-landsproblem man kan ha..
Anyway. Efter shoppingen gick jag & Mamma till vårt lilla favvishak i Hbg, Olssons Skafferi. Gud alltså. Där är bara såå mysigt & så gott. Tog min "gamla vanliga" & så ett glas rött till det. Torsdagslyx!
Efter det traskade vi mot bussen & åkte hem. Bra dag, mkt bra. Tack fina Mami!
Men nu återgår vi till idag. Fick in pengar från Folksam idag, för min cykel. 1400 kr. Woho!? Ska kanske ta & titta lite på en ny cykel idag då, en billig en..
Nej nu ska jag plugga lite.
Look up the stars Look how they shine for you.

En sketen väst för 900 kr.

Kolla in denna lilla väst som jag har på mig idag ( Väst alltså, vilket jäääkla fult ord när man tänker efter.. VÄST! )
Visst är den väl fin & så, men vet ni att den på ordinarie pris har kostat 900 kr.. Hur sjukt är inte det? Vem betalar 900 kr för en sketen liten väst?
Om jag minns rätt så betalade jag väl runt 100-lappen för den, och det är väl knappt att jag tycktre att den var värd det.
Tror jag använt den 2 ggr max sen jag köpte den för ngt år sedan, får se hur många år det går tills nästa gång.
Fattar inte VAD det är som gör att detta lilla tygstycke kostat så mkt?
Är det kanske angoran som 25% av tröjan består av, är
det kanske de fina pärlemoknapparna, eller är det kanske märket?


UPDATE: Tog nyss av västen, har bestämt mig för att jag inte gillar väst!

& så fick jag nog.

Igår fick jag nog. Efter att ha pratat med min arbetsgivare så valde jag att sluta, i allra högsta samråd med henne. Jag väljer att inte gå in på alldeles för mkt detaljer, men jag kan säga så mycket som att jag har aldrig någonsin känt mig så förminskad och osynlig som jag gjorde där. Som något katten släpat in. Favoritisering och "utfrysning" är något som för mig är så vidrigt att jag inte finner ord för det. Nu hoppas jag bara att våra ord & det faktum att folk faktiskt lämnar på löpande band kan få folk att få upp ögonen, inte för att det hjälper mig, men mest för sakens skull.
Det var minsann inget lätt beslut, det ska ni veta. Men att gå till jobbet & må dåligt p g a en enda människa fungerar inte för mig.
Jag har gråtit & jag har varit arg. Som vanligt har allt utspelat sig hemma hos Familjen & jag är som vanligt otroligt glad över att jag har dom i mitt liv. Dom finns där & stöttar mig genom allt & det finns inga ord för vad dom betyder för mig.
& tro mig, jag har haft ångest för att gå till jobbet tidigare, men detta, ja detta var beyond det. Den känslan jag kände inom mig kan jag bara inte beskriva för någon.
Min enda tröst är att jag inte var ensam om detta, det hjälper faktiskt litegrann.


Nu vänder jag blad i boken, eller så skriver jag kanske ett nytt kapitel?


Idag ska jag iaf åka till Hbg med Mamma. Ska titta på "presenter" till världens sötaste lilla Kusin. På Onsdag åker vi ju nämligen till Sthlm, woho vad jag längtat!
Senare ikväll blir det träning, antingen så hinner jag bara till yogan, eller så blir det båda Core & Yoga. We'll se!
Nu ska jag iaf ta & fixa till mig här. Hade tänkt hinna titta på lite jobb & kanske plugga ngt innan jag beger mig.

Dagens visdomsord; Ta ingen skit, ingen människa är värd det!





Så här vill jag kunna gå klädd nu..

En dag som alla andra.

Måndag & jag är, som jag skrev igår, ledig. Skönt. Dock fick jag kliva upp ngt så när i tid trots det, skulle nämligen på Mitterminssamtal i skolan. Det gick bra, tackar som frågar. Efter det så var jag på gymmet, sen gick jag hem & tittade på BB lite innan jag kickade igång tvätten. Det är alltså där jag är nu, i tvättläge. Mellan varven i källaren roar jag mig med att..  just det.. plugga..
Tänkte fortsätta med det ett tag till, sen hade jag faktiskt tänkt sticka ner till H&M för att se om jag kan hitta mig en snygg kavaj, har nämligen en rabatt på 20% som går ut på Onsdag.. Måste se om man kan utnyttja den då..
Sen hade jag nog tänkt gå hem och våldgästa familjen ett tag, känner att det borde vara dags för det nu..
Nej dags att återgå till plugget..
Haha. Denna bjuder jag på. Kolla in vilket Happyface man är då..
Undrar vad jag tittar på/surar över?
Hur som helst så ser ni här den godaste förrätten ever! Dör lite bara
jag tänker på den..
& Key West..

Hit me!

Söndag. Jag mår bra. Blev lite vin & skitsnack hos Kusse igår. Mys. Tog en liten sovmorgon i morse & har sen dess mest roat mig med att diska, handla, laga mat & fixa till mig. Nu ska jag ta & plugga lite innan jag beger mig iväg för dagen.
Imorron är jag ledig, woho! Det känns underbart.. Dock har jag lite annat att stå i så så vidare lugnt & ledigt blir det inte. Men, man ska inte klaga..
Nej time to hit the books!

Skryter jag eller?

Sådärja. Då är jag färdig med min ena studieenhet, wohoo! Nu kan jag lägga den åt sidan, eller nej det kan jag ju inte för jag måste ju PLUGGA den då det blir prov på den om en vecka.. Men det är iaf skönt att få mer tid över till det, att bara 'plugga in'alltså.
Måste förstås göra klart en tråkig uppgift i min andra kurs, Folkhälsa först.. Den ska vara inne på Fredag och jag har en uppgift kvar. Tänkte vänta med att börja med den till på Måndag, lägga fokus på det jag ska ha prov på nu under helgen.
Hah, alltså.. det känns sjukt att jag nuförtiden är en människa som skriver sida upp & sida ner om studier här i bloggen.. det hade man aldrig kunnat tro.
Lilla Lotta tog tag i sitt liv liksom!
& eftersom detta upptar ganska så mkt av min tid, så får ni helt enkelt stå ut med mitt tjat om det. Jag kommer spy av mig & jag kommer att skryta..
Nu skröt jag, eller?

Beställt.

Titta vilka fina saker jag beställde hem från Jotex nyss. Bortse från den hemska gardinuppsättningen & fokusera på färgen. Enkla snygga kanallängder.
Hur ofta jag bytar gardiner & belysning i storarummet? Den ena lampan jag har nu har jag faktiskt haft sen jag flytatde hit.. (!) & den andra är nog minst ett år gammal, samma sak med gardinerna, dom är nog till och med två år gamla.. eller?
Anyway.. jag gillar sånt smått piff, det förändrar så mkt. & för 604 kr kan det minsann vara värt det!
Men nu är det slut på belöningarna här, dags att jobba för det..

Brooklyn Bridge.

Lördag. Men vad spelar det för roll? Jag ska ägna förmiddagen åt att plugga & sen i em blir det jobb.. & jag hoppas vid Gud att ingen är sjuk idag..
Ikväll när jag slutat har jag tänkt våldgästa TT-ligan hos Kusse. Eller våldgästa & våldgästa, jag är ju faktiskt medlem i den ligan. Man kan väl mer se det som att fint folk kommer alltid sent? & denna ggn tror jag minsann att jag till och med kommer att vara senare än Marre ;)
Vem vet, kanske jag inte orkar när jag väl slutat, men just nu känner jag att jag verkligen behöver det. Bara umgås som vanligt folk. Snacka, & kanske till och med ta ett glas vin? Det känns sjukt..
Fick frågan om jag kan jobba Måndag. Kan säga att jag inte jublade precis. Tisd till Måndag känns sådär. Jag vet, jag gnäller, men ibland måste man det.. Jag känner på mig att det kommer bli så att jag jobbar Måndagen, varför inte liksom? Ska på Mitterminssamtal i skolan den dagen också, hej & hå..!
Jobbar jag Måndagen måste jag väl dock få ledigt på Tisdagen.. Annars dör jag nog på riktigt. 11 dagar i sträck känns nämligen sådär.
Nej sluta gnäll nu!
Dags att ta tag i min dag här.
Jag & Mamma är helt inne i ngt superviktigt. Lillebror står
& glider som vanligt..

Grått ute grått inne.

Hej bloggen!
Hemma om och vänder. Tänkte passa på att utnyttja tiden till att plugga till provet. Om ca 40 min hade jag tänkt hoppa på min cykel & bege mig ut i det fina vädret.. inte så mkt Woho på den inte! Fyfööör vilket jäkla pissväder det är ute. Regn & grått, grått & regn.. blä!
Igår när jag cyklade hem, eller nej just det, det gick inte att cykla, det var nämligen GLASHALT! Otäckt. Jag fick snällt le min cykel hem.
Men åter till idag då, tråkigt ute som sagt. Tur då att jag ska till Mormor, då är det värt att cykla i regnet <3. Efter det blir det träning. Kör på Yoga idag, lagom då man tryckt i sig en massa mat hos Mormor.
Idag tänker jag på dig, min fina fina vän. Älskade du, ta nu fram den där lilla Gangstern i dig, den där tuffa tjejen som alla ser.. ta fram henne & visa att du inte tar ngn skit. För du är endast värd det bästa!
Nej dags att plugga nu, innan man förvandlas till en dränkt katt..

Vg!

Vg på min litteraturuppgift, woho! Ville mest kika in & skryta om det. Nu ska jag nämligen doppa näsan i boken igen & plugga plugga plugga. Spättan ville ta en fika idag, så typiskt.. vi träffas nästan aldrig. För har jag tid med det idag? Nope.
Tränat har jag iaf gjort, bara för att skrya lite mer då. Kör på yoga imorron & gymmet på Fredag igen. Sen är jag nog nöjd för denna veckan.. Man ska inte överdriva heller..
This is what I want.
En skugga i kristallklart vatten

Fet som Kissen.

Note to myself; TRÄNA idag! Annars kommer du att bli lika fet som Kissen! OMG liksom!

Dagens I-landsproblem.

"-Du kommer at få jobba mer nästa vecka". Okej, man ska inte gnälla, men det var precis det där jag inte ville höra. Har ju sett fram emot min 4-dagars vecka & lediga helg mkt! Jag kommer nog dö litegrann om jag inte får den helgen fri. Speciellt eftersom jag bokat upp mig både Fredag & Lördag.. AH!
Ja, det här får alltså bli Dagens I-landsproblem..
Nu ska jag hoppa in i sängen & titta på BB. Woho!
Förresten. Fattar ni HUR illa man luktar om det när man lämnat cykelförrådet, som är ett förråd ute som släpper in bra med luft då det på vissa delar är försett med "galler", & det fortfarande stinker därinne? Fifan! Såna äckliga människor det bor i min trapp. Seriöst, ni anar inte. Pi katten!

Fettisdagen? Ohyes!

Så där. Nu har jag pluggat på litegrann. Men måste fortsätta att plugga hyfsat intensivt resten av veckan. Nu tar jag dock en paus för dagen. Eller rättare sagt fram till ikväll. Då tvingar jag mig själv att sitta med boken i minst 30 min. Det är ett måste!

Annars ville jag mest titta in för att ge er Dagens Husmorstips: Om du som jag vill undvika att behöva tvätta din vita vinterjacka från Everest minst en gång i veckan; Använd en svamp, diskmedel & en disktrasa, skrubba & torka. Tada, fläcken är borta! Synd att jag inte tänkt på detta tidigare.
Innan jag går hemifrån ska jag gå ner & boka om tiden jag satt extra för denna veckan. Roligare kan man ha liksom.
Nu ska jag snart grädda lite våfflor & trycka in i nyllet. Det är väl det va? Ikväll ser jag som vanligt fram emot att få komma hem, krypa ner i sängen & titta på BB.
Imorron kör jag på gymmet, plugg & så kanske tar jag ett samtal till min kära Mamma som slutar med att jag unnar mig att beställa hem från Jotex, det borde jag väl vara värd?
Nej nu är det dags för vååååfflor, smarr!

M i n n e n.

Det är jobbigt att det är m i n stad vi gjorde till v å r. Det gör det svårt för mig att fly från alla m i n n e n.

Me and my beautiful A's.

Hade tänkt sätta mig och plugga lite Folkhälsa, men då jag upptäckte att vi visst har en skrivning i Vård & Omsorg om 2 veckor så tror jag att det är bättre att jag sätter mig & pluggar den kursen istället. Om 2 veckor råkar det även vara den veckan jag befinner mig i Sthlm, så jag får nog ta & mejla min lärare. För såvida hon inte lägger det provet på Måndagen eller Tisdagen så blir det lite svårt för mig att göra det..
Tänk va, imorron om två veckor är jag på väg dit. Till min älskade huvudstad! Gud vad jag längtar. I LOVE STHLM!
Om en vecka får jag min semestersättning. Woho! & sen den 25, eller var det 27 får jag lite lön. Woho igen!
Fördelen med att jobba som jag gör nu är att man har inte tid att slösa så mkt pengar. Förra månaden hade jag en hel del utgifter; räkningar, frissan, mina svinsnygga stövlar som gick på 1300, 2000 kr till resan and so on. MEN, trots det så har jag lyckats spara undan en slant. Det är himla bra tycker jag!
Nej nu ska jag sluta med att sitta här & fördriva tiden. PLUGGA LOTTA PLUGGA!
Checka in denna gamla godingen. Den måste vara minst 4 år gammal?
Me and my beautiful A's. Klickad av mästerfotografen C.
Saknar oss när jag ser denna.

I sommar vill jag..

I sommar vill jag..

Hoppa så högt på en studsmatta att det känns som att jag hoppar av den. Doppa fötterna i lite för kallt vatten. Äta jordgubbar med grädde och så mycket socker att det knastrar i tänderna. Känna stenarna bränna under mina fötter. Få ett stänk saltvatten som svider till i ögat. Se solen gå ner över havet och måla den vackraste bild som finns. Äta mjukglass som smälter och rinner i värmen. Sitta på en filt i gräset med fina människor. Känna daggvått gräs mot mina nakna fötter. Dansa så håret lockar sig. Dricka en kall kall cider. Gå längs strandkanten och låta tankarna vandra. Dricka bubbel som sprider sig så där härligt ut i hela kroppen. Känna doften av grillat när jag klivet utanför min trapp.

Allt det där och lite till.

& allra helst inte ensam.

En vacker saga.

Hej bloggen!
Jojo jag lever. Jag har bara jobbat. 12 timmar ggr 2 dagar, då orkar man inte blogga så mkt när man kommer hem. Åtminstonde inte jag. Lyan förfaller, plugget sackar efter och klädhögen växer. MEN det där råder jag bot på idag! Har pluggat på bra nu i em. Fick VG+ på min förra inlämning och det sporrade mig till att köra på. Tvätten startar jag kl 16 & mellan varven tänker jag roa mig med att städa. Är jag duktig eller vad? Jo det är jag!
Vad har hänt sen sist då? Förutom jobb menar jag. Jo, i Fredags hade jag ju besök av min fina Hoochie. Vi bakade, drack kaffe & snackade en massa, som vi brukar. Vi fick även finfint besök av finaste Misan & hennes sötaste lilla Jonathan. Herregud vad söt den ungen är! & som vanligt, skoj att träffa Misan. Nu säger vi det igen.. Vi MÅSTE skärpa oss!
Sen på kvällen hade jag mys med Mami. Vi åt en massa goda delikatesser & drack ett fint rött vin till det. Lite lyx så där.
Annars är det jobb då. Fick ett fan. Han hoppas att jag ska ramla ur fåtöljen. Han ska träna så att han ska orka fånga mig när jag gör det. Haha. Så sött!
Veckan ser ut som följande: Plugg & jobb. Jobbar Tisd-Sönd. Tjiho! Så ja, vi får väl se hur mkt man uppdaterar va. Nästa helg ska jag vara ledig, som schemat ser ut nu iaf. Jag dör om det inte blir så. Har redan bokat in vindejt med Hoochie & försöker att styra upp träff med Angelicorna & Coffe.
Jag gör det fast att jag blir trött på dom ibland. Trött på att det ALLTID är jag som tar tag i detta. Jag undrar hur lång tid det hade gåt mellan gångerna om jag inte tagit tag i det? Vill man ens veta? Varje gång säger jag att det är sista gången jag styr upp ngt, men sen står jag där igen..
Jag saknar väl dom helt enkelt?
& nej Hoochie detta ska inte du ta åt dig av. Du har ju försökt styra upp med mig flera ggr nu.. denna ggn SKA det f'n bli av! <3



Nej vet ni vad? Nu ska jag plocka ihop tvätten & röja undan lite här i köket.
En gång ska jag skriva en saga med ett vackert slut
Vill du vara med i den?

Blås liv i mig.

Först & främst vill jag tacka Pappa för dom fina orden. Det behövs inte sägas mer än så..
Torsdag idag va? Ledig. Woho! Förutom att jag ska på ett Litetraturseminarium mellan 12:30-15:30.. låter fint va? Annars hade jag tänkt plugga lite, samt träna ikväll.. Core it is! Igår var jag minsann på gymmet, så nog sköter jag mig allt.. Städa borde jag också ta & göra. Ja jag veeet! Bara skoj saker i mitt liv..

Imorron ska jag iaf få träffa Hoochie. Vi ska ha lite bakdag, det ser jag fram emot. Mysmys. Sen på kvällen blir det middag med Mami, mysmys det med.
Helgen ska jag ägna åt jobb, tvätt & plugg. Så ja man kan väl säga att jag håller lite helg nu istället?
Åh jag önskar att jag hade något roligt att skriva till er. Någon rolig situation, en vacker saga eller en sorglig dikt. Men inget har jag till er. Livet bara rullar på.. Men det är väl skönt på sitt sätt..
Som Pappa skrev så är det bara den där Prinsen på sin vita häst som fattas nu.. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar mitt lyckliga slut nu. Jag är trött på olyckliga slut.
& jag skulle vara den bästa du någonsin haft
jag skulle alltid vänta på att få andas din hud
snudda vid dina läppar
& bli alldeles snurrig
lägg mig ner
för jag är yr
bara du kan få världen att sluta snurra
lägg din hand i min
& håll den där
hårt & för alltid
andas på mig
jag vill känna att jag lever
& bara du kan blåsa liv i mig igen.

Poesi från mitt hjärta till ditt.


Nej nog med låtsaspoesi från mig. Dags att ta tag i denna dag!

En helt vanlig dag.

Tisdag. Vaknade runt 08, gick upp & plockade ut mackoer ur frysen,men eftersom jag är så hiskeligt trött nuförtiden gick jag in och lade mig igen. Klev upp strax innan tio. Förstår inte vad det är med mig. Innan sov jag inte längre än till en minut efter kl åtta. Segade mig igenom förmiddagen, ah det som var kvar av den då. Tog tag i plugget en stund, men nu får det räcka för idag. Denna kursen är för tillfället såå seg att jag nästan dör litegrann. Men, just därför har jag bestämt att jag endast får läsa den kursen denna veckan, så att det blir ngt gjort liksom..
Nu hade jag dock tänkt tag i att laga lite mat, sen blir det ju inte så värst mkt mer gjort här hemma idag.
Längtar redan tills ikväll då jag får krypa ner i sängen igen. Människan är sjuk, alltid denna längtan..
Så ja, det var väl det va? Det händer som sagt inte så värst spännande saker nuförtiden..
Längtar iaf till Sthlm, det gör jag.

RSS 2.0