En kväll med grabbarna.

Bra dag på jobbet. Jag har fått något att hoppas på & så hade jag ett sånt där fint samtal. Ni vet när det bara säger klick. Precis så. Fick även en fin kommentar på min fb, det är precis sånt där som värmer lite extra, att man betyder något.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen & sen hoppade jag rakt ner i pyamasen, helt normalt. Dock fick jag hoppa ur den en kort stund, delar av den iaf.. då min världsbästa Kusse kom & lekte glassabil nedanför mig. Vad hon hade med sig?
Glassen som jag suktat efter sen jag såg den i ett reklamblad.
Himla vågligt av mig att prova en ny smak, brukar alltid köra samma.
Men jag kände att det var dags att prova ngt nytt, vara lite tuff liksom.
Så tack till min finaste Kusse för att hon räddade min Fredag lite, nu har jag ju ngn att hänga med.
Jag, Ben & Jerry.. lägg på lite Paradise Hotel på det & vilken kväll jag ska ha.. trots att klockan ska ringa alldeles för tidigt i morgon.
& så håller vi tummarna för.... MIG!

22 år & långt hår.

Idag har jag roat mig med att jobba, sova på soffan & äta nybakade kanelbullar. Livet i all sin enkelhet.
Just nu ligger jag i min säng & läser bloggar & tittar på play, så där som jag brukar varva ner med andra ord.
Har nog inte så mycket annat att  berätta för er idag, ni vi vet, livet har liksom saktat ner farten.
Gräsligt trött på min töntiga bloggdesign är jag oxå, ngn som vet ngn som är grym på att fixa?
Oron ja, den stillades en aning men en del av den bor kvar i mig.
Jag är bara sån, släpper aldrig saker & ting, bara maler på.
Har börjat att gå igenom alla mina mappar med bilder, här har ni en utav dom..
Denna bild är 6 år gammal. Kan ni förstå. 6 år. Då var jag alltså endast 22 år. 22 år med långt hår & inte en aning om vad jag ville med mitt liv. Mer än att festa & pussa på snygga killar, såklart.
Ytligt men underbart tyckte jag då..

Att känna oro.

Man ska inte måla fan på väggen
så varför gör jag alltid det?

Inatt tror jag att jag kommer
nej förlåt
jag är säker på att jag kommer att snurra runt i lakanen
trassla in mig
& inte få en blund i ögat.

Denna gången handlar det inte om någon dum pojke
nu handlar det om något så mycket större
viktigare
finare
Mer smärtsamt.

Jag borde sluta upp
för jag vet inget än
Men så fungerar inte jag.

Jag målar hela världen svart
för det är väl den färgen fan har?
När jag kanske egentligen inte borde måla den alls.

Det får mig att inse att jag borde leva i nuet
jag är väldigt dålig på det
Fram för allt lever jag oftast i dåtid
det är inte bra
Man måste blicka framåt.

Just nu tror jag bara att världen kommer att stå still
för en kväll
för jag tänker på någon som på riktigt betyder något.


Alla mina tankar stannar nog där i natt
& Morfar
nu behöver jag dig mer än någonsin.

Skaka rumpa!

Idag har jag varit på bättre humör än vad jag var igår. Inte klokt vad grining jag var då. Skönt då att det gick över ganska så fort. Denna soliga dag, ja bara det va.. SOL TVÅ DAGAR I RAD, inte klokt.. har jag ägnat åt att jobba, hämta ut paket, handla, tvätta & ja sen inte så mkt mer. Har känt mig lite orkeslös ( idag igen.. ) så det fick liksom räcka. Orkade inte ens hänga upp mitt nya duschdraperi för att se om det är en keeper, då är det illa.. Annars ska jag skicka tillbaka det mesta, då det kändes sådär.
Inte pyamasen dock ( såklart.. ), nej den har jag hoppat i, passade fint till mitt trötta moode. Ni som inte känner mig kanske inte vet det, men jag är en riktig pyamaslover.. nästan sjukligt!
Annars? Jobbar till och med Söndag, minst.. Dock ska jag hinna med lite roligheter i form utav fest i Baronenborg på Lördag, jodå.. Skulle även vilja hinna med att träffa C&B, men det får bli nästa vecka.. Då måste där bara finnas tid över till det.
Skulle även vilja träffa Misan, hennes tjocka mage & Jonathan. Vi ses aldrig nuförtiden, & då menar jag aldrig. Man inser det då jag kommer på att jag träffar min släkt från Sthlm oftare. Så himla himla synd.
Coffe skulle jag även vilja träffa, för honom saknar jag! & så lilla Spättan såklart, men vi tycks ha himla svårt att hitta en dag som passar oss båda.
Sen så är det aldrig fel att hänga med Mazarin & Johan. Dock kommer jag inte kunna göra det lika ofta nu längre. Mina frikort är nämligen slut & jag kan helt ärligt säga att jag inte har råd att lägga närmre 200 kr bara på att ta sig dit så ofta..
Människor som jag träffar ofta & som jag kanske tycker om mest av alla är såklart min Familj & min älskade Kusin. När jag tänker på vad jag skulle ta mig till utan dom så får jag en känsla som jag tänker bort lika fort som den kom. Känslan är lite som att hjärtat hoppar ur kroppen på mig & hela världen faller undan.
För dom, dom är Kärlek.
Nu ska jag snoka runt lite, sen blir det plaaaay innan sovdags.
Nejmen, se här vilken gammal goding. 6 år gammal närmare bestämt.
Kolla på oss va. Minns hur sjukt snygga vi tyckte att vi var den kvällen.
Jag med mitt fakehår & kjolen fast i trosorna, vilket den, som jag tyckte då,
otroligt snygga dj'n upplyste mig om. Ja, trosorna då.
Jag som trodde att han spanat på mig för att jag var snygg.. dock minns jag
att jag satt på en bänk & pratade med honom senare på natten.. det lönade
sig visst att visa rumpan!

Surgrisen.

Idag har jag varit på riktigt, och då menar jag RIKTIGT dåligt humör. Trots solsken ute så har det i mitt inre varit snö, eller åtminstone is. Sur som en citron. Trodde först att det var för att jag var hungrig, men inte ens mat hjälpte. Cyklade hem till familjen & surade vidare, blev sur på Mamma, och inte förrän hon skulle cykla iväg bad jag henne om ursäkt, eller nej inte ens det gjorde jag.. Jag sa bara åt henne att jag var tvungen att bli vän med henne eftersom hon skulle cykla iväg.. Har en liten grej att jag aldrig vill skiljas oense. Livet är alldeles för oförutsägbart för det. När Mamma väl kom hem igen så var jag kvar, något gladare. Så när jag cyklade hem var allt bra igen. Ringde även till min Kusin & berättade att jag var snäll igen. Herregud, vilken labil människa man är..
Nu är jag inte så sur, bara orkeslös. Vet inte varför. Har iallafall bäddat ner mig & rullat ner, försöker att ignorera solen som skiner.
Har nyss tryckt i mig 3 riskakor med avocado & nu tänker jag fortsätta mitt moffande med nötter.
Nötter, Paradise Hotel & sen ngt annat att glo på. Det får bli min kväll det. Hoppas att jag vaknar på bättre humör imorron. Lilla surgrisen..


Ytlighetshjärtat dör.

Tisdag. Ledig dag. Ska till frissan & försöka rädda mitt hår. Det är på riktigt inte klokt så slitet & tunt det är. Har inte växt ett dugg sedan jag sist var där, snarare blivit kortare? Sjukt slitna toppar har jag iaf & jag oroar mig på riktigt för om inte hela håret ramlar av snart.. Så får se om jag vågar korta det lite idag, det skulle verkligen behövas..
Annars då? Har varit upptagen med att leva. Ni vet, göra sånt där som gör en lite extra glad i själen. Ätit pizza, druckit vin, umgåts med fina människor, dansat i 5 minuter, lekt med min lillkusin, ätit kanelbullar & druckit kaffe, cyklat i regnet, skrattat.. Livet liksom.
Idag åker min lillkusin hem till Sthlm igen, & jag kommer såklart att sakna det lilla livet en hel del.
Inatt drömde jag om dig. Inte dig som i d i g utan dig. Du som var den som mitt hjärta slog extra slag för en gång i tiden.
Jag drömde att vi aldrig mer skulle höras. Säga vad man vill om dig,
men det vill jag inte ska hända.
Nej nu blir det Våra Bästa År & bloggläsning för min del.
Så här såg mitt hår ut ngn gång i början utav året...
& såhär ser det ut nu. SER NI? Det är tamefan kortare! Mitt ytlighetshjärta dör..
Gode Gud hjälp mig att rädda mitt hår..!

It's time to wake up.

Ja visst är det som hänt i Norge något alldeles fruktansvärt, ingen tvekan om det. Men har ni tänkt på hur mycket hemskheter det händer VARJE DAG, VARJE MINUT i andra delar av världen? Nej för vi tar aldrig åt oss förrän det kommer oss själva så där riktigt läskigt nära. Jag säger inte att det är något fel i det, det är bara så som vi människor fungerar.
Nu har vi iallafall fått en tid till tanke, en tid till reflektion. Såklart går även mina tankar till de drabbade i Norge, men dom sträcker sig även längre än så.
För att lämna det då. Det är ett ämne som kommer att tas upp nog som det är..
Igår var en fin kväll. Började den med att leka & busa med Michaela. Blev även middag tillsammans med henne & Mormor, mys. Hon är den sötaste lilla ungen jag vet & när hon blir lite så där ledsen för att man ska gå så gör det allt lite ont i en. Men hon är inte svår, ett löfte om att vi ska busa igen snart & hon skiner upp. Sötaste lilla hon! Vad jag önskar att dom bodde närmre..
Efter ett par timmars bus gav jag mig hem till min andra tjejkusse, där bjöds det på vin & massa snack. Precis så där som det ska vara.
Kvällen avslutades med att jag & Kusse åkte ner i stan, vände i dörren till Tages & tog en taxi hem. Bra avslut.
Cyklade hem & bäddade ner mig med en lagom liten huvudvärk.
03:00 vaknar jag av att hela mitt sovrum skakar från grannens rejvparty en halvtrappa ner. Med ett dunkande huvud förvandlas jag till flyförbannad.. Låter det gå en stund, klär sedan på mig & går ner & ringer gå. Givetvis öppnar inte tönten, inifrån hör man "-Skit i det". Spela rejv kan man men man kan inte vara man nog att öppna & stå till svars för det? Tog ett moget beslut & sparkade på dörren & gick därifrån..
Bäst för honom att det inte blir en repris.. Tror att hela mitt hus var i uppror igår..
Idag är tanken ( eller den var iaf igår.. ) att vi ska till Maria i Hbg, we'll see about that..! Men jag hoppas såklart att det blir av, need some fun!
Fram till dess att jag får veta vad som gäller ska jag nog inte göra ett dugg. Har varit duktig & städat & fixat här hemme så nu är jag allt värd att slappa lite..
& så ringde Kusse, när man talar ( skriver.. ) om trollen.. Hbg it is! Pizza, vin & mys.. Det är kärlek.. igen!

En fin människa sa till mig att man en dag bara vaknar upp
& inser att det är dags att gå vidare.
Jag tror att den dagen ska komma snart,
mitt hjärta behöver den dagen.

Som en dröm om en ny horisont att blicka bortom
ett annat hjärta att drunkna i.

För det är kärlek!

Denna kväll blev inte precis som tänkt. Men jag antar att det bara bevisar precis var man har vissa människor. Eller snarare var man inte har dom.
Så istället beger jag mig nu hem till Mormor för att busa med min finaste Lillkusin för att senare bege mig hem till min Favvokusin nummer 2. Där ska det drickas vin & bara umgås!
& det är allt som behövs för mig. För det är kärlek!

snyggast.se

Lyssnar på Chris Medina - What are Words. Igår såg jag videon från Idol för första ggn, då grät jag. Idag såg jag musikvideon, då grät jag. Tänk att det finns sådan kärlek. Tänk att det finns killar som står vid sin tjej genom allt. Tänk att man kanske inte behöver ge upp hoppet? Något jag ofta gör.
Men är det konstigt när man så många ggr är "den andra". Inte för att man gör ngt, mer för att man blir erbjuden chansen att göra det. Är det då konstigt att man tvivlar på killar? För man vet precis hur enkelt det är för dom att glömma den som står vid deras sida.
Jag har fått erbjudande från sambokillar, gifta killar, killar som nyss gjort tjejen på smällen, killar som nyss låtit sin tjej gå igenom sjukt stora prövningar, killar som "bara har en tjej", killar som nyss blivit pappor, killar killar killar.
Jag säger det inte som skryt eller så, för det är väl inte direkt något att vara stolt över? Jag bara konstaterar att det blir lite svårt att tro på den där äkta kärleken då.
Jag minns en gång då jag var runt 20. Vi hängde alltid på ett ställe som hette Q. Jag träffade en kille som jag hängde med ett tag. En dag hade killen en tjej. En otroligt vacker sådan som förtjänade att behandlas med all respekt i världen. Vad gör killen? Han står med mig, mitt ute på dansgolvet, samtidigt som hon är där. Han kommer in på tjejtoaletten när jag är där. Kort & gott, han behandlar henne som skit, som det j*vla praktsvin han var!
Sen kan ni bara gissa vem som tog smällen för det?
Nu låter jag inte killar bete sig så tillsammans med mig längre. Nuförtiden har jag lite mer självrespekt.
Samtidigt är jag inte mer än människa & jag har svårt att se att det är mitt fel. Det är väl inte jag som har tjej eller?
Ibland frågar jag killen "-Har inte du flickvän?". Vet ni vad jag oftast får till svar? "-Jo, men hon är ju inte här". Eller så är det såklart mitt fel. Jomen jo, det känns ju logiskt..
Men det är klart, vem kan mostå denna pudding?
Snyggast.se?

Älska livet.

Denna helgen har varit en sån där helg man ofta hade förr, men som nu är ganska så främmande..

Jag har gått hem & hört fåglarna kvittra. Jag har blivit bjuden på efterfest som jag inte gått på. Jag har gett ut mitt nummer & ångrat mig lika fort. Jag har haft en man sittandes i min hall. Jag har bett samma man att lämna min lägenhet. Jag har åkt på pakethållaren & nästan ramlat av. Jag har fått höra att det är mitt fel att killar beter sig som svin eftersom jag helt enkelt är "för snygg". Jag har skällt på killar för att dom har flickvänner men tycks själv glömma det helt. Jag har dansat på scenen på Tages. Jag  har känt mig snygg så där som jag ofta gjorde förr. Jag har kramat folk jag inte kramat på länge. Jag har suttit på en balkong & druckit vin till en fantastisk utsikt. Jag har umgåtts med nytt folk som jag hoppas på att få umgås mer med. Jag har druckit grogg som jag inte ens tycker om. Jag har tappat min favorittröja. Jag har berättat hemligheter & sagt sånt där som man bara gör efter ett par glas vin.

Jag har älskat denna helgen & allt med den.


Nu fortsätter vi att ha det bra med att åka till Hbg, med min finaste Kusin. Så älskar vi livet lite till!

Expect the unexpected.

KarnevalsFredagen slutade oväntat , men bra. Kvällen innan, hemma hos Kusse var himla trevlig, så där som det brukar vara innan man beger sig ut. När vi sedan väl kom ner i stan så tappade jag gnistan helt. På väg ut & på väg hem från Speakers så stöter jag på 3 tjejer från mitt jobb, som tycker att jag gått kan följa med dom ist för att dra hem. Sagt & gjort. Hade sen en finfin kväll tillsammans med dom. Med mycket skratt & dans, precis så där som det ska vara.
Skoj att hänga med lite nytt folk. Himla fina tjejer det där. Om ni bara visste hur glad jag är att jag fick min praktikplats just där!
Landade inte på kudden förrän kl var 04:30, olikt för att vara mig, men så värt!
Idag har jag mest segat runt, försökt jaga tag i folk, men jag vet inte jag, folk tycks inte riktigt vilja ha med mig att göra?
Hade iaf om en stund tänkt bege mig hem till Sofia för lite drinks, eller vin för mig då, sen blir det väl Karnevalen skulle jag kunna tro? Om inte Farmor tappar gnistan innan dess vill säga..
Langos vill jag iaf ha, LANGOS! Det var de jag skulle gå & köpa innan jag skulle bege mig hem igår, men så blev det ju inte.
Nej dags att byta om, mjukiskläder funkar inte!

Chippe.

R frågar på chatten om Chippe, om jag fortf umgås med henne. Såklart att jag gör! Chippe är & förblir mitt bästa barn för alltid..
Inte igår man hörde namnet Chippe dock, eller vad säger du..? ;)
Nu måste jag sticka!

Hjärta&Smärta.

Idag är det KarnevalsFredag. Det är härligt men så blir det också ännu en sån där dag då jag tänker lite extra på dig.
En utav "mina" brukare sa åt mig att jag skulle spana när jag var nere på Karnevalen. Jag undrar mest hur man gör det? Jag har gått Karnevalsgator fram med stängda ögon 2 år i rad nu. Hur spanar man?

En tidigare Karneval mötte jag en fin man. En fin man som jag delade några fina nätter med. I veckan mötte jag honom igen. Han var precis så där snygg som jag mindes honom. Lite som en fotomodell med en personlighet som bara är så där äkta som vissa få människor är. Jag såg på honom, & tänkte att wow han är verkligen vacker.
Ljusa ögonfransar som blinkade så där perfekt till ett par fina ögon att falla lite i.
Det handlade inte om känslor, det handlade mer om en möjlighet att få glömma och tänka på ngt nytt. Något nytt som jag visste hur det skulle vara. Närhet utan hjärta.

Det kunde jag fått. När vi låg där kände jag pussar i min nacke, en varm kropp nära min. Någon som vill vara närmre. Då sa mitt hjärta stopp. Hur mkt min kropp än ville så var hjärtat inte med. Jag tror att hela sitauationen var alldeles för fin och därför påminde alldeles för mkt om en tid som var.
När frågan kom vad felet var så brast det, när jag insåg hur lite jag kommit vidare så kunde jag inte styra min kropps reaktion.

Man hör tårar falla även i mörker.

Inte en puss i världen kunne rädda känslan inom mig då. Ingen kropp kan komma riktigt nära för att ta bort det som pågår inuti & inga händer kan hela det hjärta som brast.

Då fick jag se att du verkligen var så där fin. Jag är glad att det var du som låg där när jag föll, för att du fångade mig så enkelt. Min kudde var svart men du torkade mina tårar. Bara genom att göra precis det jag ville. Bara genom att göra inget alls, mer än att lyssna. Så lättade jag mitt hjärta lite. Jag lättade mitt hjärta för en man jag knappt känner och jag tror aldrig att jag känt att det varit så enkelt.

I min tanke innan slutade kvällen på ett helt annat vis
men kanske var detta det bästa som kunde hända?

Skulle jag falla fick jag falla vackert.


Nästa gång ska jag vara redo. Men mest undrar jag, varför inte med honom? Varför sa det stopp?


Men han är fin han. På ett vis som inte många killar är. Synd att jag inte kunde bli kär i honom då, och vice verca.


Mina läppar har mött 2 andra par sen du. En gång gick det andra gången brast det.
Idag försöker jag förtränga dig lite till med att för första gången efter alla dessa månader klä mig i dina favoriter..


Det gör ont men ibland måste kniven vridas om lite. Hjärta&Smärta.






Vansinnig!

När jag vaknar & himlen grå & regnet faller. Så tycks det fortsätta hela dagen. Typiskt. Just idag vill jag verkligen inte ha regn. Men såklart får man inte som man vill & jag får väl se fram emot att cykla runt som en dränkt katt ikväll. Får väl passa på att njuta extra mycket av att bara vara inne de timmar som kvarstår innan jobb.
Typiskt också att väderprognosen för de kommande dagarna ser ut som idag. Regn regn & åter regn. Men det är klart, det är ju Karneval i stan, så varför inte?
Happy Lotta idag? Hmm nej bara lite negativ..
Igår var iaf en mkt fin dag. En utav de bästa på länge. Love my M&J! Dom är så fina. Vi började kvällen med att springa några snabba varv i 2 affärer, sen kom Johan & vi gick & satte oss & åt på Koi. Jag åt dumplings & det var så himla gott. Efter det var vi sugna på något sött så då gick Mazarin inom Espresso House & handlade med sig lite gott & jag & Johan köpte oss vars en glass. Sen satte vi oss på "trappan" på Stortorget & sen satt vi bara där i någon timme & snackade skit & en del annat smask ;). Haha herregud! Inte undra på att hela "trappan" var tom efter ett tag.. Men det är fint med såna vänner, vänner som man verkligen kan prata med allt om.
Gick igenom sms vi fått, garvade & förundrades över hur killar fungerar ( som vi alltid gör.. ).
Kom även förbi världens märkligaste man & vi körde big time ignore på honom..
"-Du pratar svenska va?
-Do you speak English?"
"-No, sorry".
Vi trodde att vi kört bästa dissen men plötsligt gapar Mazarin om att han kommer igen. Inte en chans sa jag & Johan. Men joho..
Johan stirrade rakt ut i luften, Jag körde handen för huvudet & Mazarin kastade sig ner på min väska som sen vibrerade av hennes garv.
"-Excuse me,
Ooh, someone is crying.." & sen gick han.
& nog grät hon allt, hon grät av skratt.
Svårt att återberätta men det va så där skoj som det bara kan bli ibland. Ni vet när man skrattar så att man får magknip. Efter några timmar bröt vi upp. Mazarin hoppade på sin buss & jag & Johan sprang till vårt försenade tåg. Efter en stunds väntan rullade vi dock iväg.
& det var den fina kvällen tillsammans med dom <3.
Nu är jag VANSINNIG för att det regnar. För att det är inte lite det regnar. Det VRÄKER fan ner. AAAAAAAAAHHH!
Så jag drömmer mig bort med denna bild. För det får man göra ibland, drömma.

Läskigt.

Hände nyss en sån där sak som jag iaf vet att min Kusse hade tyckt var läskig. Det tyckte iaf jag. Jag menar så lång tid & så just nu. Sjukt!

It is time for you to let go.

If she was away you could do anything
You'll learn how to fly even If you don't try..


Tänker på "erbjudanden" jag fått av killar som har flickvänner. Tänker på vilka svin dom är. Tänker på hur jag trots allt tyckt att det var lite skoj. Tänker på hur dum jag är. Tänker på att jag säkert kommer att vara lika dum igen..


It is time for you to let go..


Tänker på när du efteråt frågade mig om jag grät. Nej jag grät inte då men om jag hade vetat vad som skulle hända så där längre fram så hade jag kanske gjort det. Gråtit för att det hände och gråtit för att det var det vackraste som hänt mig..


Men jag måste komma över dig nu.

Check Me Out!

Hyfsat störigt att mitt inlägg med mina nya skor är kommenterat med att de skorna finns för 399 kr på Stadium Outlet i Lödde. Speciellt då jag redan använt mina. Suck alltså! Dessa I-lands problem.
Idag är jag som sagt ledig. Sjusovare som jag är så slog jag inte upp mina ögon förrän en stund innan kl tio. Nu har jag ätit frukost & sitter & tittar på Våra Bästa År, man bara måste älska det programmet! När det är slut hade jag tänkt hoppa i bikinin & gå ut & sätta mig på balkongen ett tag, det gäller att passa på medan man kan!
Annars ska jag nog inte göra så mkt, jo såklart till Malmö i em, men innan det.
Skoj ska det bli med Malmö iaf, älskar att hänga med mina exSodexare!
Ja det var väl det va?
Snygg färg huh? Tycker namnet på lacket är riktigt passande, för dom är ju svåra att missa! ;)
För övrigt så längtar jag till nästa vecka. Då kommer mina släktingar från Sthlm ner. D v s min sötaste lilla kusin Michaela, och för att göra hela saken bättre så jobbar jag endast 3 dagar den veckan.. Hur bra tajmat? Jag har alltså mkt tid över för att hänga med lillan. Hade täntk låna henne en dag. Då ska hon få följa med mig hem & se hur jag bor, sen tänkte jag att vi kunde gå ner i stan & fikat, & kanske får hon en liten sak också, det måste hon ju nästan ha :)
Sist jag var uppe hos dom så var hon lite fundersam över det där med att jag bodde själv, mest undrade hon vilken färg mitt hus hade.. så det ska hon såklart få se! :)
Saknar att ha dom nära, men det gör det också mkt roligare när man väl ses!
Nej nu ska jag slänga ut mig själv på balkongen.

Kärringliv.

Måndag. Jobbat. Handlat. Haft Mamma på besök. Lagat mat. Tvättat. Målat naglar. Trött. Jo men ungefär så va?
I morgon är det Tisdag ( om ni nu inte förstod det.. ) då är jag ledig vilket ska firas med en dejt i Malmö.. Ohlala! Den ser jag fram emot..
Nu ser jag mest fram emot att bli klar med tvätten, hoppa in i duschen & sen hoppa ner i soffan/sängen.
Älska kärringlivet!


På tal om kärringar..
Kolla oss två. Vi var helt överlyckliga varje gång vi såg en fin blomma. Som två riktiga kärringar stannade vi upp & beundrade, samt fotade..
Men visst är det vackert? Tänk om sådana blommor växte fritt här. Då skulle kärringen i mig mysa!

Vidrigt fin.

Söndag. Jobbedag. Jobbar kväll, vilket brukar vara hyfsat lugnt.. så vi hoppas på det idag med..
I morgon ligger en helt ny vecka framför oss, en vecka som jag tror kan bli riktigt bra! Jobbar endast 4 dagar & jag ska dessutom få träffa en del människor som jag tycker om. Det + Karneval i stan måste ju bara bli bra, eller hur?
Vi bestämmer helt enkelt att det blir det tycker jag.
Nu ska jag samla ihop mig, tänkte cykla inom Familejn & lämna en påse med filmer till dom. Snäll dotter eller vad?
En utav filmerna jag såg var RIKTIGT bra. I Gryningens timme/timmar? Svårt att se eftersom klisterlappen från Hemmakväll täcker slutet. Hur som helst så var den himla himla bra. Fin & vidrig & jag både grät & log. PRECIS som en bra film ska vara. Det störde mig inte ens att dom pratade Franska..
Nej dags att avsluta nu.

Id-byte & rymningar!

I brist på sällskap & ngt vettigt att göra tänker jag tillbaka på tider som var.

Kom & tänka på 2 episoder från tiden då det begav sig.. ( shit är jag 100 år eller vad ? )..
Först & främst kom jag till att tänka på den ggn då jag & Maria bytade leg med varandra när vi skulle in på Snaps ( tror jag att det var.. ? ). Jag & Maria är inte speciellt lika varandra & fråga mig inte vart vi fick denna idé ifrån, men det gick iaf vägen. Varpå Maria sen går fram & frågar vakten om han tycker att vi är lika!?
Här nedan har ni Maria & Mig..
Jag & Maria längst till vänster.. Hon är fin min Maria, men inte fasen är vi lika varandra?
Fasen vad jag saknar att vara så snygg förresten.. damn.. det var mina gyllene år..!
En annan episod som jag kom till att tänka på ( älskar att använda ordet episod.. låter fancy & lite som att jag är 100 år! ) är när jag & Marre rymde med en taxi till Hbg. Haha. Kommer inte ihåg exakt hur själva rymningen gick till dock.. Har för mig att de andra klev ur bilen av ngn oklar anledning varpå jag & Marre gastar till föraren att han ska köra till Hbg.. Kvar lämnade jag Angelica & både jag & Marre fick arga sms & samtal vi inte svarade på. Bland annat fick Marre skit för att hon "lurat mig" till detta. Som om jag inte hade en egen vilja.
Jag minns inte hur eller när vi kom på idéen om att rymma, men vilken kväll vi hade sen.. en utav de roligaste i Hbg faktiskt!
Här är vi, rymmarna på Cardinal! Jag minns att kamerorna gillade oss den kvällen & vi dansade loss & hade en sjukt kul kväll!
Ni ser ju hur snygga vi själv tyckte att vi var.. MWAH!

Bara en liten nostalgitripp så där.

Jag hör kanske inte hemma här?

Sitter & tittar på Allsång på Skansen. Tänker på hur vackert Stockholm är. Tänker på de ord jag en gång fick till mig. "-Du är ingen småstadstjej, du kommer aldrig att bli lycklig här". Jag undrar, är det så?
Nej, jag ska inte flytta till Sthlm. Ja, jag älskar min hemstad. Men ibland undrar jag dock. Ibland tycks tiden stå alldeles stilla här, fast allt runtomkring snurrar förbi..
Tänk om det är så, tänk om det är där lyckan är. Där han är. Och så är jag här, fast i en småstad, fast i rutiner. Jag önskar att allt vore enkelt, men livet är inte enkelt.
För jag tog åt mig av orden hon sa, tog in dom & tänkte att hon säkert har rätt. Sen lade jag dom åt sidan, så där som man alltid gör..
Trots det har jag cyklat runt med ett leende på läpparna idag,
saker & ting går inte ihop.

Må ni lida.

Fredag. Det har regnat i princip hela dagen. Jag har jobbat & haft en bra dag. Fått sån där fin uppskattning som värmer lite extra i hjärtat. Efter jobb körde jag & hämtade mina skor, passade även på att hyra film. Tyckte att det var en passande sysselsättning för kvällen..
Börjar jobba 07:15 i morgon, så en lugn kväll är precis vad jag behöver. Nu har jag bara lite beslutsångest ang vilken av filmerna jag ska se, för en gångs skull verkar alla 3 vara riktigt bra.. Får se om jag säger detsamma efter att ha sett dom.. Stora problem som vanligt!
Igår skedde det en olycka här i stan. Det äcklar mig hur folk beter sig & jag hoppas att ni har bilden brännande innanför era ögonlock resten av ert liv, att ni inte kan ta ett steg utan att påminnas om det fruktansvärda ni gjorde, att ni lider av sömnsvårighet för att ni tänker på de nära & kära som ni förstört en del av livet för. Svin rent ut sagt!
Nu ska jag ta & välja film; ElleBelleBi..

För att avrunda mitt hatiska inlägg lite fint slänger jag upp en bild på en utav mina nya sovrumslampor.. Fin va?

Saknade Vänner.

Em/Kvällen var som den alltid är med dessa två fantastiska människor, underbar! Kan inte bli annat. Nu har vi redan bokat in en ny dejt, på Tisdag.. då tror visst Mazarin att vi ska äta sushi.. pfft! ;)
Hur som helst så tycker jag att vi ska ta & skärpa oss med att ses. Mår bra av Mazarin, hon är bra för mig! & Lilla Johan är ju bara som han är, d v s underbar! Fast att han säger att jag är typ 30..
Fick även inhandlat lite mer piff till min lya. Nu är det köpstopp på det.. Men fint blev det!
På tåget hem satte sig en kille mittemot mig. Han var såå lik min kompis Jimmi. Eller vad kallar man ngn man knappt ser längre? Räknas dom fortfarande som vänner? Jag antar att dom gör det, fast jag önskar att det vore som det var förr.. Då visste man.
Jag blev påmind om Jimmi & tiden han var en del av. Tiden då vi alltid var ett helt gäng som samlades nere hos Spättan & Paul. Där hade vi de roligaste förfesterna jag har varit med om. Där gick vi igenom allt; Skratt, tårar, fylla, kärlek, hemligheter, galenskap & såna där fantastiska samtal som man bara kan ha med riktigt fina vänner.
GUD vad jag kan sakna den tiden. Jag saknar den jag var då. Alltid något på G & alltid på topp. Omgiven av leenden & människor som tyckte om mig, precis som jag var, för dom gick igenom allt med mig.

Dom skrattade med mig, dom torkade mina tårar, dom lyfte upp min när jag föll & dansade med mig när jag svävade.

Jag var alltid "på gång" med ngn jag inte visste om själv. Jag var öppen, glad & utstrålade npg ngt som uppfattades som att jag flirtade. Idag är jag glad att vi höll det till vad det var; Vänskap. För annars hade vi kanske inte ens haft det idag?

Nuförtiden träffas vi aldrig & jag saknar er alla så. Precis som det var då. Spättan, Palle, Angelica, Maria, Jimmi, Andy, Matte, Patrik.. & resten av er som gjorde ett besök då & då.. men oftast var det Jag, Spättan & Grabbarna.
Fina ni, jag hoppas faktiskt att vi ses snart igen. Fast att vi alla är på olika platser här i livet.


Här har vi dom, & när jag ser på bilderna inser jag hur många år som gått...
Så många frågor utan svar
så många låtar som fanns kvar
Men vi glömmer aldrig er
nej det här går ut till våra saknade vänner..

Vart tog kärringen vägen?

Min lediga dag idag. Jisses vilken sjusovare jag har gått & blivit. Innan sov jag inte en minut längre än till 08.. Idag tvingade jag upp mig själv kl 10:20, annars hade jag nog lätt kunnat sova bort hela förmiddagen.
Skulle egentligen tvättat i morse, men det orkade jag såklart inte. What's happening with me, är jag inte kärring längre?
Sitter & väntar på att min nybakade pizza ska svalna lite så att jag kan trycka i mig den, såå hungrig!
Mina skor har kommit, eller kommer senare idag, wihoo! Tyvärr hinner jag inte hämta ut dom idag, men i morgon så. Snacka om snabb leverans!
Senare idag blir det som sagt fika med Mazarin & Johan, i Malmoe! Det enda bra från mitt förra jobb är dom 2. Då speciellt min fina Mazarin, bästa!
Funderar på om jag ska åka in lite tidigare, så jag kan hinna glo i ngn affär.. hmm.. time will tell!
Jodå. Det är verkligen så världsliga problem man har..
Jag & Hoochie på morgonen innan vår avresa. Världens dyraste frulle, check!

I'm addicted.

Här sitter jag & hänger mig åt två av mina nya beroenden; Paradise Hotel & Losse Pladsen. I just can't get enough!
Bra dag på jobb, som det nästan alltid är. I morgon är jag ledig. Det ska bli skönt! Ska hinna med att tvätta, handla, eventuellt en fika med Kusse, samt fika med Mazarin & Johan i Malmö.. Wiho!
Nu ska jag fortsätta med mina beroenden.

Jag är kär i Nick & jag trycker i mig dessa för glatta livet..

Walkin' on air.

Bra kväll på jobbet. Lagom mycket att göra & min hjärna fick koppla bort lite.

Vissa möten gjorde mig så där fylld av den där känslan som är så svår att beskriva. Den där känslan som gör att jag vill göra precis detta.
När jag jobbade som personlig assistent ( under en kort tid.. ) tjänade jag nästan 9 kr mer i timmen än vad jag gör nu. Nu har jag rent ut sagt en riktigt pissig timlön. För att det ska ge några pengar krävs det ob & semesterersättning. M E N aldrig fylldes jag av samma känsla då som jag gör nu. Aldrig var jag så nöjd & tillfreds. Det hade säkerligen till stor del att göra med vissa andra omständigheter, det som sen fick mig att sluta, men dock.
Kanske provar jag på att arbera som personlig assistent i framtiden, men just nu är jag där jag vill vara & jag önskar att det vore mer än ett sommarjobb.
Funderar på om jag ska ta & sätta upp mig på bemanningen. Om det går vill säga. Får nog allt ta & kolla upp det ( note to myself.. ). Om inte annat så är det GULD att vara med där till hösten. Så får ta tag i det & hoppas på att det går.
Nu har jag iaf landat i min säng. Tittar på mitt nya beroende; Paradise Hotel Denmark & har nyss klickat hem mina favourite shoes of all times.. Detta blir mitt tredje par..
Vita, Svarta & nu...
Vita såklart. Sjukt snygga enligt mig & fram för allt; Grymt sköna. Lite som att sväva på moln. För 699 kr blev dom mina, eller blir när dom svävat hit!
Har ju ett köpstopp på kläder, men skor räknas inte som kläder, fram för allt inte sköna skor, arbetsskor skulle man t o m kunna kalla dom..  he he he.
Nu ska jag fortsätta med mitt play. Kväll imorron igen så jag kan ta sovmorron. Lovely.

Jag vill ha kaos.

Sitter & laddar för en jobbkväll. Inte alls bitter för att a l l a utom jag ska på Robyn. Nejdå. Jag jobbar ju mkt hellre än är där. Nej men nu är det som det är. Det är bara till att gilla läget. Hur som helst så ska det iaf bli skönt att få aktiveras lite. Speciellt min hjärna. Nästan så att jag hoppas på lite kaos. För idag har min hjärna stått alldeles still på en & samma punkt hela dagen.
Man tror att det ska bli bättre med tiden, men det blir det inte. Med tiden som går så inser man att det stavas a l d r i g mer och det gör mer än ont än man någonsin kunnat tro.

Jag tror att jag vet vad det beror på. Det beror helt enkelt på att det inte finns någon annan. Inget litet intresse som tar upp mina tankar. Tänk vad enkelt livet var på den tiden man själv betedde sig som ett svin & krossade hjärtan & lekte med dom lite som man ville.

Jag tror att det är det jag får betala för idag. & det är sannerligen ett högt pris. Man kan inte spola tillbaka tiden, men tänk vad bra det hade varit..


Nej nu ska jag sluta sitta här & tycka synd om mig själv. Dags att styra upp lite & sen ser jag fram emot en hektiskt kväll på jobb.. please!
Och så drömmer jag mig bort.

Kaos i allt.

Måndag. Välkommen tillbaka till jobbet. Vilken kaosdag det var! Men jag överlevde & var väldigt lättad när kl slog 14 & jag fick gå hem. Nog för att jag trivs men när allt är en enda salig röra så blir det faktiskt för mkt. Nu är jag ledig till kl 15:30 imorron.. Skönt!
Har lackat mina naglar & passar på att köra 2 maskiner tvätt innan jag beger mig hem till Familjen för att fira Mamma, flitiga jag!
Tänkte försöka lägga upp en bild, men nehej blogg.se vill inte det idag heller.. Suck! Så då får det bli så här.. tomt & trist.

Lite som livet ibland.

Drömmar om dig.

Jag drömmer ofta om dig. Att jag tar kontakt med dig. Att det går som jag vill. Att det inte går som jag vill. Fast det stavas ville.
Varje gång jag vaknar blir jag glad över att det bara var en dröm. För jag vet att mitt hjärta skulle brista av dig. Igen.

Det är svårt att inse att man måste gå vidare när man inte kan. För ibland kommer det bara över en. Som en blixt från klar himmel.

Jag undrar var man hittar kärleken?


Hjälp mig att finna den för jag är så vilse att jag är rädd för att jag aldrig kommer att hitta ut.

New stuff, not for me.

Idag har jag haft ännu en sån där bra dag. Visst det har varit olidligt varmt, men det är inget vi behöver gnälla på om. Är det inte för varmt så är det för kallt, regnar, snöar, ja ni vet.
Hur som helst. Idag var jag & min bästa Mamma på Väla & shoppade loss. Jag hade siktet inställt på lite nya fina prylar till min lya, & det blev det också. Nu fattas jag bara lite lampor & annat småkrafs sen är det så fint så. Kanske lite nya plädar, kuddar, h e h e h e, det spårar snabbt ur. Men ooh vad jag älskar att fixa det fint här i min lilla lya. Det behövs så lite för att göra mycket.
Med mig hem idag blev det; turkosa gardiner till sovrummet.. såå fina!, ett marockanskt tebord.. I'm lovin' it!, lite ljus & ljuslyktor, en hushållsrullehållare ( långt namn eller..? ), ett glas.. ja bara ett, nya handdukar, ett fint rosa underlakan  & så fick även en finfin regncape & ett jättesött paraply följa med, nästan så att man längtar efter regn nu..
Hela trippen avslutades med en glass som inte var så god, man ska hålla sig till det man brukar ta helt enkelt.
Sen jag kom hem har jag såklart pysslat med mina nya fina saker, älskar! Nu har jag tänt lite ljus & har det allmänt mys. Tänkte snoka runt bland lite bloggar innan jag hoppar ner i sängen med min bok.
Imorron blir det jobb & sen efter det ska lilla Mamma firas.
Vill ni se mitt tebord? Såklart vill ni det! Men nej det gick visst inte.. Hoppas ni överlever iaf!

Det är så jag säger det.

Fikan i Hbg blev till ett glas rött & en halv pizza. Gudomligt gott & så himla trevligt. Jag Älskar Hbg! Satt ute & solen sken på oss. Det är så jag vill ha det. Det är de där lilla enkla som jag kallar för livet.
Sen var minsann Kusse generös & bjöd mig på det hela, jag ville ge pengar men hon sa nej, sötaste hon.
Satt & blev lite avis på tjejerna när dom satt & planerade inför Robyn på Tisdag, jag vill ju oxå.. Men jag får helt enkelt skylla mig själv som inte bokade, dessutom jobbar jag..
Jag önskar dom iaf en underbar kväll & ett speciellt lycka till vad gäller Marre & tiden, samt pakten, ser fram emot att höra hur det gick ;)
Hur som helst så var det en himla trevlig em. Det trodde jag inte när jag i morse vaknade av att det regnade ute och hela dagen tycktes bli grå..
Nej nu ska jag gå ut och fixa till chokladdoppade jordgubbar, bara till mig själv, bara för att.. Sen blir det soffläge resten av kvällen, men det är okej för mig.


Let life begin.

Här sitter jag. Jag väntar på att Kusse ska höra av sig. Då bär det av till Hbg för en liten fika med Marre som ju har lyckan att bo i denna fantastiska stad.
För övrigt händer det inte så mycket. Det känns återigen lite som att livet står stilla. Alla är så upptagna med sitt och jag bara väntar på att världen ska börja snurra.
Vad gör man när man blir så där trött på allt? När det känns som att man står vid sidan om och tittar på.
Nu ringde Kusse så nu ska jag ta och samla ihop mig.

I väntan på ett nytt liv.

Viva La Vida.

Borta bra - men hemma bäst. Så enkelt är det. Nu har jag nyss lackat mina naglar & ska snart bege mig hem till Familjen. Pappa fick jag träffat igår, men inte min lilla Mamma, och henne har jag saknat minsann.
Tackar iaf fina C&B för vår vecka i Grekland. I Love You!
Tänkte bara kika in & skriva några rader så att ni vet att jag lever, och nu vet ni det så hej sålänge!

RSS 2.0