Bombshell.

Här sitter jag & tittar på Criminal Minds. Eller ja, nu är det förstås paus. Men GUD så bra det programmet är.
Annars då? Gymmat, hängt på balkongen, handlat & hängt hos Familjen. Jomen det är väl det va?
Köpte den sjukaste bh'n någonsin.. Jag lovar. Här behövs inget silikon inte, åtminstone inte så länge kläderna är på.. Mamma kallar det falsk marknadsföring.. Haha.
Nej nu börjar mitt program!

Grekland baby.

Såg att det var lite bildlöst här. I brist på nya bilder får det bli en gammal en. Bara för att piffa upp lite menar jag. Trist med bara en massa text, så here you go..
Korfu förra sommaren. Med Kusse, min allra finaste Kusse.
Snart är det dags för Grekland igen, mindre än 2 månader dit.
Denna gången blir det Rhodos. Andra gången för mig.
Första gången för mina reskamrater & även första gången som
vi reser tillsammans; Caroline & Bobo. My favourite Darlings!
Det var bara det.
Fräscht med vitt nagellack förresten.. NOTE TO MYSELF: Köp det!

Dagens I-landsproblem.

Jag är av med både laddaren till min kamera & lurarna till min mobil. Retar mig ngt enormt mkt! Laddaren har jag letat som en tok efter ett tag nu, ska köra ett sista race i veckan sen får det bli en ny. Finns ju så mycket fint som man ta foto på nu.
Lurarna till mobilen är också himla retfullt att vara av med. Mina bästisar när jag cyklar & går.
Ja, ni vet vad man kallar det..
Nu ska jag titta på BB & sen blir det sova. Upp & tvätta imorron. Tvätta, plugga, handla. LOVE my life ;)

Hej å hå plugga på!

Hej å hå pluggga på! & det är väl ungefär det jag gjort idag va? Det plus gymmet & så lite balkonghäng. GRYMT duktig har jag varit idag om man nu får skryta lite, och det får man ju!
Är klar med det som ska vara inne på Fredag i en utav kurserna och i den andra har jag gjort klart min näst näst sista studieenhet. Jag har alltså avklarat hela 2 studieenheter idag. Woho!
Men inte får jag ta det lugnt för det inte. Nejdå. I nästa vecka har vi nämligen prov på hela kursen i Folkhälsa, den drygaste kursen. Ouff. Så nu är det bara till att plugga plugga plugga på allt jag tidigare skrivit där. Pjuh!
Ska även försöka börja fila på mina inlägg till nästa veckas diskussion. Men jag har åtminstone fått gjort det mesta nu och ni anar inte hur skönt det är. Den där känslan när man är färdig med en enhet är så himla skön. Att det dessutom endast är en liten del kvar nu känns skönt det med.
Nästa vecka avslutas Folkhälsan & Vård- och Omsorgsarbetet den med, om man bortser från Praktiken. Kan ni förstå?
Igår var jag och valde nya kurser. Så till hösten kör jag vidare med Psykologi A, Medicinsk grundkurs samt Omvårdnad. Spännande.
Mycket pluggsnack nu. Ska bli skönt att slippa det ett tag sen. Men ni ska veta att det är sann lycka att plugga detta. Visst fasen känner man att man inte orkar ibland, men det är rätt, så rätt, och det gör det värt allt.
Om vi ska prata om något annar så säger jag tack till Pappa för hjälpen, det blir absolut en middag om det går vägen.
För övrigt ska ni fortsätta hålla era tummar för mig.. Imorgon tänker jag ringa ett samtal, jag hoppas få klarhet i det då, och såklart att det går min väg. Då ska jag tjata om det!
Nu ska jag läsa igenom Folkhälsan ett varv, tjihoo...

Käre Gode Gud.

Åh snälla Gode Gud hjälp mig med detta & låt det gå min väg. Om du gör det så lovar jag att jag ska tro på dig livet ut & inte gå ur kyrkan som jag har planerat att göra..
Det är PRECIS vad jag behöver. & det skulle vara skönt att för en gångs skull ha flyt..
Funderar på att bli så där galet Katerina-kristen tills jag får som jag vill..
Men nog om det.
Idag har jag hunnit med ett besök på Lunds lasarett. Jag var som vanligt kräknervös innan jag skulle dit. Jag skulle nämligen få en nål instucken i min arm, & det är inget jag är så speciellt glad för.. Unge som jag är så fick Pappa följa med mig dit. Det tackar jag för. Kan tänka mig att han blev lite orolig när tjejen som kom in efter mig steg ut en stund innan mig. Haha. Men det var inte så illa som man kan tro. Den mesta tiden gick nämligen åt till att komma fram till huruvida jag skulle göra testet eller ej. Det slutade med att jag gjorde det & Sköterskan var verkligen så himla rar.
Hon berättade för mig att jag är långt ifrån ensam om att plugga till Usk & vara lite rädd för nålar, man kommer över det.. Känns bra att veta..
Att vi sen fått veta att vi MÅSTE göra detta när det egentligen inte alls är så kan man tycka är lite knas. Kunde hoppat det men tänkte att när jag nu väl tagit mig dit så var det lika bra. HIT ME sa jag!
& som vanligt var det inte alls farligt & jag känner mig som en tönt för att jag stressat upp mig så.
Ska dit igen på Fredag & då SKA jag inte vara rädd..
Efter Lund körde vi ner & fikade. Mysmys.
Nu sitter jag här & ska "snart" bege mig iväg för betygssamtal i en utav mina kurser. Ska även passa på att välja nya kurser. Spännande.. Vad ska man välja?
Jo men det var nog det va?
& så håll tummarna för f*n!

Idag.

Viva La Vida - Leve Livet!


Det är inte svårare än så.

Latdag.

Lördag. Latdag. Jag har väl iofs haft en hel latvecka. På Måndag skärper jag mig. Med ALLT. Men ibland måste man få koppla av lite.
Igår var en mkt fin dag.
Idag ligger jag nerbäddad i soffan & tittar på film.
Det är fint på olika vis.
Nu ska jag fortsätta med mitt.

Grattis Onge!

Idag fyller den bästa utav dom bästa år. Min älskade lilla ONGE Caroline fyller 25. Tänk va, att den lilla skitungen har växt upp &  blivit så gammal.
Det ska firas! I eftermiddag åker vi till Staffan i Åstorp & grillar. Mysmys.
And here's for you. Min bästaste bästa vän som betyder så mkt att ord aldrig kan beskriva det.
I L O V E Y O U !

Glad Påsk!

Skärtorsdag. Snart färdig med tvätten. Kom nyss på bästa presenten att ge till min älskade lilla ONGE som fyller 25 år imorron, dock kommer den inte hinna bli klar i tid, men det får hon har överseende med. Ska strax gå ner & hämta upp  tvätten, sen blir det hem familjen för att där tillsammans med Pappa städa i garaget, woho.. Nej men det gör inte mig så mkt, hoppas på att hitta lite fint att roffa med mig hem nämligen.
Har även tänkt hinna ner i stan, d v s om min kära Mamma tänker vara så söt & följa med mig..
Ikväll blir det skaldjur & champagne hos Familjen. Vem orkar påskmat liksom?
Jo då så att.. det blir nog en underbar dag detta!
Glad Påsk!

Once a whore..

Hej bloggen!
Har bestämt mig för att ha lite påsklov jag med. Ja, från plugget & gymmet då menar jag. Tänkte bara att ni ville veta.
Idag har jag haft en sån där riktigt bra dag. Ni vet. En vanlig enkel dag som bara blir så himla bra. Två bidragande orsaker till denna himla bra dag är Mazarin & vädret. Tillsammans bildar dom en oslagbar kombo!
Åkte in till Malmö vid 11:40, där körde vi vårt vanliga stopp på EH & sedan sprang vi runt i lite affärer. Med betoning på lite, & jag shoppade minsann ingenting *woho & klapp på axeln till mig*.
"Stötte på" vääärsta Freaky Lady. Jag lovar. Som hämtad direkt ur en skräckfilm. HJÄLP!
Därefter gick vi & satte oss på en bänk i solen, & bara var. Tittade på allt folk som gick förbi ( & hånade dom flesta såååklart).
& så dagens aaaaaabsolut bästa.. den livs levande Horan. Hahaha. Trodde serriöst att mina ögon skulle ploppa ur huvudet på mig & bara skrek till Mazarin; KOLLAAAA BAKOM DIG JAG DÖÖÖR! ( typ.. ).
Där gick hon i sitt svarta fluffiga slitna hår, spackel deluxe a la grön ögonskugga, pälsjacka, söndriga stayups ( viktigt att dom var söndriga ) & så det bästa.. hela hennes röv hängde där & dinglade alldeles fritt.
FYFAN. Kan säga att vi typ dog. Pratade om det i över en timme & ångrade att vi inte sprungit efter henne. Utnämnde det till Dagens bästa händelse.
Vi är tragiska människor I know. Men det är just det jag älskar med Mazarin. Den sanna glädjen i detta!
Så. Nu vet ni vad jag har haft för mig idag. Spanat på Horor.
Nu ska jag ta & hoppa in i duschen. Sen ska jag nog bara götta ner mig i soffan resten av kvällen. Måste ladda upp inför morgondagen. Då ska det tvättas & städas garage.. HUJEDAMEJ!

Gult är fult.

Målade nyss mina naglar gula. Tänkte att det kunde vara fint nu till påsk. Men fyfasen vad fult det blev. Speciellt nu när mina naglarär korta. Buhuhu. Men, nu får dom vara så här ett tag. Orka lacka om.
Dagens I-landsproblem, check!

Ut & njut.

Tisdag. Hade tänkt träna, men då det visst är så att jag ska ha glädjen att få mellanblödningar ( too much info I know ) så skippar jag det. Så nu har jag helt enkelt bestämt mig för att jag får ha påsklov från gymmet denna veckan.
Däremot får jag inte ha lov från allt annat, så dagen idag ska spenderas åt att plugga samt leta efter ngt jobb att söka.
MEN givetvis ska jag unna mig en stund på balkongen också, det hinner jag allt med.
Helgen som gick var en utav de bästa på länge.
I Fredags var det som sagt middag & mys med Carro som senare resulterade i utgång.. BÄSTA!
På Lördagen var det Hoffmaestro-konsert i Malmö. Vi började med att sätta oss på Lilla Torg & äta & dricka gott. Stressade nästan därifrån för att komma i tid till arenan. Väl där möttes vi av väääärldens kö. Vilket skämt tänkte vi. Vi tänkte även att shit vi kommer att missa början av konserten. Ha ha ha till oss säger jag bara. Konserten började först över 2 timmar senare. MEN GUD vad skoj vi hade innan dess. Bästa discot på länge.
"-Alltså jag lovar snart kommer dom att skrika LUUUURAAAD!".
"-Eller så går Swedish House Maffia på". Hahaha. Ja teorierna var många men till slut kom dom.. & JISSES vad bra det var. Vi hoppade, dansade, skuttade, sjöng & skrek.. bästa bästa!
Efter det blev det den roligaste taxiresan hem. Skrattade så jag fick magknip hela vägen hem.
Så jag säger TACK till alla inblandade för denna underbara helg!
Igår hade jag besök av min fina Hoochie. Vi satt på min balkong, drack kaffe & snackade skit. Gud vad jag är glad för min lilla Hoochie!
Imorron blir det fika med Mazarin. Bästa. Trots att det bara var en vecka sen vi sågs sist så längtar jag så.
Ja det var väl det va?

Ut & njut nu.

Förlamad.

Lunchen är framskjuten eftersom Lillebror ville hänga med. Såklart får han det, men detta har lett till att jag sitter här & är helt förlamad av hunger. Jag överdriver inte. Jag kunde gjort så mycket under tiden, men jag är helt enkelt inte kapabel till det. Så ist har jag suttit här & läst bloggar & spelat tetris.
Lillebror slutar om 10 min & jag hoppas på att han står på gasen hit.. Måste kicka denna dagen!
Nu ska jag stryka min jacka. Ville bara uppdatera er om min förlamning.

Sääärlek.

Jag & Hoochie för ett par år sedan. Gud. Det måste minsann vara en hel del år sedan. Fast vi är nog nästan likadana nuförtiden. Knäpper en massa fula pics & bara är allmänt dinga. Men det är det jag gillar med henne. Att man kan vara sig själv, fullt ut. Hoochie är inte klok, men det är inte jag heller. Speciellt inte tillsammans med henne.
Jag säger bara "-FISKAR DU PÅ BLÅÅÅÅÅCKET?" Eller säljer du kanske en vessla med rosa nitkoppel?
We want it! Precis som vi vill ha mys i skogen med äggmackor & kaffe. Just like Olga 25 år med 7 barn.

Det är sääääääärlek!

En tanke till dig.

Fredag. Jag har hunnit med att röja undan på köksbordet, tvätta, slänga ihop en tacofärs, samt sminkat på mig ett ansikte.
Skippade träningen idag, dels för att det kändes för stressigt & sen känner jag mig hyfsat mör sen igår.
Ikväll kommer min fina C hit. Ska bjuda henne på middag. Slår till och med på stort & bjuder på efterrätt, i form utav bästa drinken, tror att min lilla C kan uppskatta den som efterrätt.
Innan middagen ikväll hade jag tänkt hinna med att lägga in all tvätt, samt tömma min stol i sovrummet som fullkomligt svämmar över av kläder.. Sen hade jag även tänkt hinna med att skura mitt badrumsgolv, det ser verkligen förjävligt ut!
Sen hade det ju vart bra om jag pluggade lite också.. Sitta en stund på balkongen vill jag också hinna med.
Men, innan jag gör ngt utav detta så ska jag luncha med min fina Pappa. Jag vill ha råbiff, men jag tänker vara en snäll dotter & låta Pappa bestämma.
& idag går mitt hjärta ut till dig. För allt du gjort & för vad du nu får för det. Ta med dig det fina & kom ihåg att jag alltid kommer att vara stolt över dig. För du är bra precis så som du är.
& du vet vem du är..
Nej nu ska jag hinna med att göra ngt här innan det blir lunch.

And you break my heart.

Men Gud vad trött jag blir på småungar som spammar bloggen. Snälla sluta.. Jag kommer ALDRIG läsa de bloggar som gör reklam för sig sälv. Trots min barnsliga Hello Kitty- layout och min unga facelook så låt er inte luras. Kära små barn, jag fyller 28 detta året & är inte intresserad av att läsa era skitbloggar..
Annars är allt bra. Vädret kan inte riktigt bestämma sig för hur det ska bli så jag antar att jag får ägna mig åt tråkigheter inne idag?
Har iallafall varit duktig och varit på gymmet.. På vägen hem lyssnade jag som jag brukar på P3 & mitt hjärta fick sig en törn. Tänk att ett så litet ord kan röra upp så mycket känslor inom en.

Ibland tror man att hjärtat läkt,
det är då det där lilla lilla såret rivs upp igen.

Nu ska jag åka ner i tvättstugan. Det är sånt vi vuxna gör. TVÄTTAR i vårt EGET HEM!

Avskalat.

Här är jag på Mandarin Oriental. Flottare än flottast var det där. Bakom mig står ett hav av orchidéer i fina små vaser. Bara det. Hela hotellet var mer eller mindre smyckat med dessa vackra blommor. Jag älskar orchidéer. Precis som jag älskade livet där. Precis som jag älskade dig?
Jag är brun. Det är fint. Allting var så fint då. Du var fin. Att vara något med någon var fint. Jag hade aldrig velat det så mycket innan. Då var det allt jag ville. Jag tror att jag drömde om dig. Att du var där.
Nu vänder jag blad. Skalar av. Precis som den vackra orchidéen tids nog tappar sina blad så tappade jag dig. Eller var det du som tappade mig?

Nu yrar jag. Det vet jag. Eller är det kanske bara så här mina tankar är? Upp & ner. Hela tiden.

Kärringen i mig.

Idag var en sån där bra dag. Som dom brukar vara med Mazarin. Alltid skönt att få ventilera sitt hjärta för henne. Och jag tänker, att det är fint med nya vänner också, för det är hon, fin alltså.
Vi tog vår klassiker; Fika på EH, men idag spädde vi på den med att ta en runda på stan också, ja en shoppingrunda då. Kärring som jag är fick jag med mig hem en blomma till balkongen, en "hållare" till blomman och så ett paket servetter.. SJUKT spännande shopping. MEN jag har ju köpstopp, så jag är faktiskt stolt. Sånt där jag köpte är liksom okej att köpa tycker jag.

För övrigt dör jag nog litegrann när jag tänker på hur vissa människor beter sig. Samtidigt så älskar den lilla Lottan i mig det. Den lilla lilla Lottan myser & tänker att hon inte alls har tappat det, det sov bara ett slag..
Nej nu ska jag titta på Från Sverige till Himlen, sen blir det Uppdrag Granskning & ja jag har redan erkänt mig som Kärring! No need for you to do that..

Secrets.

Och precis som alla ni andra så ska jag ha mina små hemligheter som ingen ska få veta om. Bara jag och mitt hjärta.

Ni vet verkligen ingenting.

Och det fortsätter att falla.

Regner fortsätter att ösa ner. Tur att jag hann rädda mina blommor.. Träningen har jag bestämt mig för att hoppa över. Det kommer INTE att bli ngt uppehåll idag inte. Nu har jag iaf varit duktig & pluggat ett tag. Känner att jag får ta en paus nu. Jag ligger helt okej på det. Finns ingen anledning att försöka trycka in för mkt i huvudet heller.
Imorron ska jag ä n t l i g e n få fika med min fina Mazarin. Förra ggn blev jag sjuk. Denna ggn ska inget få stoppa mig. Sådeså. Har lite att prata med henne om & tror att hon har än mer att berätta för mig ;)
Dirty little secrets som bara hon kan förstå sig på. Vi är trasiga vi två. Ibland läker vi men innerst inne finns alltid den där lilla trasiga biten som får oss att agera som vi gör.. Du vet du.
På Fredag ska ju min lilla Caroline komma hit. Det ska bli skoj! Inget emot hennes man, han vet att jag avgudar honom ;) MEN jag saknar OSS ibland. Mig & Carro. Bara vi. Så där som det var när vi en tid bodde ihop i min lilla etta.
Sen är det himla bra att Carro är den pedant hon är, inte för att hon bryr sig om hur jag har det hemma, men jag själv känner pressen på att här måste vara ordning och reda.


Och med det så tar jag och röjer undan kriget på mitt köksbord.

What a life!

Usch vilket gråväder det är idag. Inte alls så vårigt och fint som det var igår. Så himla trist. Min tanke var att jag skulle gå & träna idag. Jag sitter t o m här i mina träningskläder.. Men då det regnar en hel del så tror jag att jag skippar det.. orkar inte förvandlas till blöt hund. Men vem vet, kanske slutar det regna? Isf ska jag träna.
Fortsätter det regna går det ingen nöd på mig. Har lite att fixa med här hemma. Sökte nyss ett jobb. Bara så att ni vet att jag sköter mig.. Ska kolla upp lite ang ett till och eventuellt söka det med. Annars längtar jag mest till min praktik ska börja..
Vattnade mina blommor på balkongen igår, efter att jag hade planterat dom.. känns ju himla lönt att man gjorde det när regnet nu öser ner. Poor babys.. fick ställa in dom, under taket så att dom inte drunknar.
Men oj är jag en TANT eller ÄR jag?
Verkligen ett spännande liv man lever känner jag..
Slänger upp en bild från en dag då livet var lite roligare än vad det är idag..
Miami för snart 2 år sedan. 2 år. Det är inte klokt vad fort tiden går.
Denna bild är tagen vid vårt hotell. Hyfsad utsikt eller vad säger ni?
Älskade älskade USA-resa vad glad jag är att jag har dig och alla fina
minnen du gav mig. Det är dagar som denna man plockar fram en bild
ett minne och lever på det en liten stund.

Dagens Pepp!

  • Hoffmaestro på Lördag bokat!
  • Caroline på middag på Fredag bokat!
  • Det underbara vädret.
  • Min fina balkong.
  • Lyckan som vädret skänker mig.

Och som ett vårtecken.

Gud vilket härligt väder det är idag! Man blir alldeles lycklig. Tänk så mkt vädret kan påverka en.
Idag har jag bland annat roat mig med att fixa ute på balkongen. SÅ fint där blev. Satt sen ute en stund & läste, njöt av min vackra plantering.. allt detta i endast bikini.. Underbart.
Har även städat.. hör & häpna! Nu hade jag tänkt kasta in mig själv i duschen, känner mig inte som världens fräschaste tjej direkt..
En liten update så där bara. Från min soliga lya till er.

Idag.

Memento Vivere - Kom ihåg att leva.

Solig Söndag.

Vill tacka alla inblandade för igår, trots dramat så var det en fin kväll. Vi måste ses oftare!
Idag har jag varit lite trött, dock har solen piggat upp mig lite så jag har åtminstonde fått uträttat lite; handlat blommor till balkongen, fikat, gått en kort runda, somnat på soffan  hos familjen, ja ungefär så där har min dag sett ut.
Var tänkt att jag skulle städa & fixa med blommorna, MEN jag tar det imorgon. Har det varit stökigt så länge så kan det vara det en dag till.. Jag orkar inte idag, & det är ju trots allt Söndag..
Nu sätter jag punkt för idag & låter mig själv njuta utav lugnet. Ingen dör av lite stök.. Angelica hade en fin väggtext, det stod ngt i stil med "Dammet under sängen är änglarnas tofflor".. fint det där. Låt Änglarna flyga lite till!

Today I'm lookin' like this.

Så här ser jag ut idag. Dammade av denna gamla svarta. Tror bara jag använt den en gång innan? Den blev minsann riktigt piffig tillsammans med mina prickiga strumpisar & fjädrar i öronen.
Jag är nöjd & redo för en kväll med fina människor.
Let go and let the wind blow.

Dots make me happy.

Lördag. Sol ute. Var en runda i stan. Beställt från H&M.. FY MIG!. Suttit i trådgården hos familjen & ätit lite & druckit ett halvt glas vin. Jo men det är väl det va?
Nu ska jag snart ta & öppna min isiskalla cider som ligger i kylen. Blir så sugen på det när solen tittar fram! Sen är det väl tänkt att jag ska fixa till mig lite. Ikväll blir det kalas. Bästa bror & världens bästa Bobo ser till så att jag ikväll kan njuta av bubbel.. thanx guys!
Köpte nya strumpisar som jag tänkte ha på mig ikväll. Prickiga! Det gör mig lite lycklig!
Kör Peppen & bilden, allt i ett här.
PEPP:
  • Solsken.
  • Att jag får skjuts båda hållen.
  • Att mina nya strumpisar är såå söta.
  • Att jag hittade lite fint som jag beställde ( men FYFY mig! ).
  • Att jag ska träffa lite folk som jag saknat!
& så bilden då..
Jag & fina lilla Spättan. En midsommar för ett par år sedan. Visst är vi somriga & fina? Speciellt lilla Spätts med sin blomma i håret. Den där klänningen är för övrigt en av mina favvo-klänningar. Tänk att jag hade glömt bort den. Nu är ju ännu en sommarkväll räddad!
Spättan är en fin människa hon. Synd att hon har så många katter bara. Jag hatar katter! Är livrädd för dom & dessutom allergisk mot dom, ingen bra kombo! MEN jag har laddat upp med allergitabletter idag, botar en del av problemet iaf.. får man vara nöjd med!
Kalaset idag är för Spättans boyfriend Paul. Jag har köpt ett gott rödvin till honom som jag hoppas ska smaka!
Men nu tar jag tag i mitt här. Ha en fin Lördag ni!

Jag vill ha bubbel!

Har haft en bra dag. Gick en snabbis i stan, utan att handla ngt.. var dock såå sugen på att köpa en bikini & jag hade säkert köpt den om det inte vart för att jag var tvungen att prova den, & det orkade jag verkligen inte.. dessutom har jag ju köpstopp.. MEEEN Marre har faktiskt rätt i det hon sa; Bikinis måste man köpa direkt! Så nu tänker jag att jag kanske måste ner & prova den imorron.. den var faktiskt såå fin.. & jag anser att man måste köpa minst en ny bikini per säsong.. Jag är sjuk, jag vet! Som tur är så verkar jag inte vara ensam om att ha detta sjuka beteende.. PJUH!
Efter vår lilla snabbrunda i affärerna gick vi & fikade. Mysmys. Pratade lite löst om att gå & se Hoffmaestro i Malmö nästa Lördag.. DET hade vart skoj!
Efter fikat blev det en runda på Hemmakvälll, där var Kusse söt & hyrde en film åt mig, som tack för det fick hon en påse chips utav mig.. schysst deal får jag säga!
Hade tänkt se den där filmen ikväll, men så såg jag att Vingar av glas kommer på tv4+. Min älskade Alex är ju med i den! & det var verkligen hundra år sedan jag såg den sist, så nu tänker jag att jag nog får se den ist. Hyrfilmen kan jag ju se efter det.
Ja, vilka I-landsproblem man har va..
Imorron måste jag nog ner i stan igen iaf, inte bara för att prova bikinin då ( Gode Gud gör så att den är kvar..), nej jag måste även köpa allergitabletter & en flaska vin, bra blandning! Sen ska jag bara försöka lösa problemet att ta sig hem från A-torp, eller ska jag kanske låta bli att dricka.. nej fy vad tråk.. Jag vill ha bubbel!
Nu kör jag Dagens Pepp & sen är det punkt.
  • Att jag inte handlade något idag.
  • Att jag gymmade imorse.
  • Att jag pluggade lite.
  • Att jag blev bjuden på kalas imorron.
  • Att jag är nöjd med att sitta hemma & mysa idag.

En helt galen bilresa.

Här är en bild från en sjukt galen kväll. Det ser man bara man tittar på bilden. Den är några år gammal. Vi är väl inte direkt i vårt bästa skick, men jag gillar den. Just för att vi hade så vansinnigt kul hela den resan hem. Vi befinner alltså oss i en bil. Vi hade varit i Lund men skulle tvunget tillbaka till L-a för att gå på Tages, sjukt.
Vi hittade en fin hatt i bilen. Lyssnade på musik som vi fullständigt SKREK med till. Jag var säkert kissnödig hela vägen & Marre satt & skrek om att hon MÅSTE röka! Jojo hon tyckte minsann att vi visst det kunde stanna mitt på motorvägen så att hon skulle få röka, man fick ju inte göra det i bilen. Jag tror att vi pussades en hel del också, ni vet så där som man alltid gjorde förr på fyllan..
Om vi hade kul på Tages sen minns jag faktiskt inte, jag minns bara denna resan hem. Antagligen för att vi hade som roligast just då.

Stormvarning.

Fredag. Woho eller? Känns lite som att det kvittar för mig..
Har minsann varit på gymmet idag med, trots hyfsad träningsvärk från igår, duktig tjej man är *klapp klapp*. Nu sitter jag här & har klätt mig i kläder jag inte trivs i så jag ska strax ta & byta om. Sen blir det till att fixa till sig lite.
Idag blir det fika med lite fina tjejer, det gillas. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Antagligen ingenting alls?
Stormar ute kan jag säga er, så mkt att jag nästan bröt handen i dörren till cykelförrådet ( nej jag överdriver inte alls..! ), men jag klarade mig. Värre är det med min dörrnyckel, den tycks ha fått sig en riktig smäll då det efter det vart skitsvårt att få in den i låset.. Suck.
Aja, roligare än så blir det inte just nu.. men ha nu en fin Fredag alla!

Tomhet.

Hej bloggen!
Idag har varit en bra dag. Jag har hunnit med att tvätta, plugga - blivit färdig och skickat in den studieenhet som ska vara inne imorron, tränat, fikat med Mamma, varit i en underbar liten affär - med Mamma, ätit middag hos Familjen, pratat med Kusse , tittat på teve och nu sitter jag här med nylackade naglar. När naglarna torkat ska jag förflytta mig in i sängen & avsluta kvällen som jag brukar - med BB. Love it! Tragiskt men sant.
Kör en Dagens Pepp nu, någon bild blir det inte, men det kan kvitta, tror ingen bryr sig eller?
PEPP DÅ!
  • Jag blev färdig med min studieenhet.
  • Jag gymmade, trots att jag var sugen på att hoppa över det.
  • Jag tvättade, trots att jag var sugen på att hoppa över det.
  • Jag köpte ett jättefint armband ( fast eg borde inte det vara PEPP utan FY.. har ju köpstopp.. )
  • Jag fick hänga hos min fina Familj.
Det var de det. Godnatt!


Jag saknar alltid dig lite extra mycket om kvällarna
det är så tomt på den plats där du aldrig mer ska ligga.

Sommar när den är som bäst.

Här står jag. En varm & solig sommarkväll. Jag befinner mig i Malmö & väntar på att få beställa en falafel. Jag gillar denna bilden för att den säger sommar. Jag gillar den för att denna kvällen var en sån där riktigt härlig sommarkväll. Vi satt i Folkets Park & hängde. Långt in tills kvällen blev natt. Då gick vi till Debaser & jag tappade lite utav den där magin som var strödd under kvällen tidigare.
Men det var trots allt en fin kväll, med fina människor. & det var sommar, precis som den ska vara, när den är som bäst.

Otroligt givande!

Wow vilken bra föreläsning jag var på idag. Tänkt vad mycket man kan lära sig på bara ett par timmar. Om jag någon gång skulle hamna i ett arbete där jag stöter på dementa har jag nu en helt annan syn på dom & hur man ska arbeta med dom, & fram för allt hur man ska bemöta dom. Fantastiskt. & vilken skrämmande sjukdom sen.. Hujedamej!
Förutom föreläsningen så har jag varit duktig och sökt två jobb samt att jag just nu sitter & pluggar ( jaja, lite break måste man ju ha..! )
Har skrivit om 4 folksjukdomar & inser att jag känner en eller flera som är eller har varit drabbade av dessa sjukdomar.. det är SJUKT.
Nej nu ska jag faktiskt ta & plugga vidare.. men tänkte först köra en dagens PEPP-LOTTA! Bakar in det i detta inlägget så man slipper 7 inlägg per dag..
Så, Dagens Pepp:
  • Föreläsningen jag var på var otroligt givande.
  • Jag har sökt 2 jobb.
  • Jag har pluggat, fast att jag inte ville.
  • Jag fick ännu en resegaranti idag, ojoj vad jag måste köra Skåne-runt snart.
  • Ikväll ska jag unna mig en riktig teve-kväll, det gillas.
Så där ja, blev lite upprepning kanske.. men så kan det vara.. Nu: PLUGG!

This day.

Hej bloggen!
Onsdag idag. Ska på föreläsning om Demens mellan kl 13-15:30. Det ser jag faktiskt fram emot en hel del ska jag säga er. Tänk att en helt ny värld öppnas för en & man är såå spänd på allt den har att erbjuda. Det är fint det, att känna att man hittat rätt i sin utbildning. Hoppas på att det kommit ut info så att man kan titta igenom & söka lite nya kurser till HT. Spännande att se vad som erbjuds..
Förutom det så måste jag till Apoteket & så en snabbis inom Netto för att handla lite. Är såå vansinnigt trött på min dagliga frulle; knäcke eller macka.. blä blä blä. Nej nu får det bli lite variation & jag har tänkt mig grekisk yoghurt med nötter, frukt & bär.. smarr!
Sen blir det till att plugga lite när jag kommit hem.
Nu ska jag titta efter jobb..

En vårfest.

Tar & kör Dagens bild också.. Lite tidsfördriv medan mina naglar torkar.
Idag valde jag denna..
Jag & Kusse förra våren. Vi hade lite vårfest den kvällen. Bara hon & jag. Det var en bra men ngt spårad kväll.. Jisses! Kolla mitt hår va.. så mörkt & visst ser det nästan ut att vara lite tjockt? Kan säga att det är det inte.. varken mörkt eller tjockt då.
& kolla in Kusses smile.. känns väl inte alls fejkat eller så.. Men vita tänder det har hon iaf.
Man måste ge mig att jag är vårigt klädd på bilden iaf. Kusse ser mer ut som att hon ska på en Höstfest. Men lika fin är hon för det <3

PEPP LOTTA!

Dags för dagens Pepp-lista. Eller ska jag kanske kalla den Pepp-Lotta? Vad den än kallas så kommer den här.
  • Jag kunde inviga min nya marinblå vårjacka idag
  • Jag var på Nova utan att handla ngt ( handtvål & nagelfil räknas ej )
  • Jag hittade ett nytt Angry Birds spel att ladda ner
  • Jag fick hänga lite med Kusse
  • Jag insåg än en gång att jag inte har så mkt att gnälla för när allt kommer omkring..
Så där ja. Det var min positiva lista det. Nu ska jag måla mina naglar.. vilken färg ska jag välja? Höjden av spänning!

Let's kick this day.

Tisdag idag va? Ramlade ur sängen strax efter 08. Har ätit frukost i lugn & ro. Sånt man kallar arbetslöshetslyx ( Skämt å sido Skämt å sido.. Jag hoppas att ni alla som läser här fattar att jag vill ha ett jobb, & att jag faktiskt anstränger mig, fast att jag inte alltid nämner det här.. ).
Nu ska jag strax ta & göra vid mig sen får vi se om jag hinner med lite plugg innan jag ska bege mig iväg.
Idag ska jag agera moraliskt stöd åt en vän på sjukan. Inte för att hon behöver det, nejnej, hon är faktiskt en duktig tjej så hon klarar sig själv. Men för att jag vill & kan, & mest för att jag MÅSTE komma ur denna lya idag, annars blir jag nog galen.. Sen att vi ska till Nova efter är ju bara ett plus, inte för att jag ska handla eller så..
Tråkigt väder ute är det minsann idag. Blä. Menmen, man kan väl inte få solsken jämt? Idag mår jag iaf helt bra, så det får man väl ta som lite solsken åtmionstonde?
Nej dags att kicka igång denna dag.

To do list!

Under veckan som kommer har jag lite jag måste göra. Lägger upp det här så att jag känner pressen..
  • Städa ( damma, dammsuga, toaletten, torka golv, rymma undan )
  • Söka jobb
  • Plugga
  • Träna
  • Städa till firrarna
  • Gå upp med resväskan på vinden..
  • Tvätta
  • Röja undan på hatthyllan, men det innebär att jag måste städa min klädkammare.. & det krävs det inte lite ork för att göra.. HELLO BOMBNEDSLAG!
  • Städa ur resten av kylskåpet
Såja. Då vet ni det. Känner att det är livsviktigt att dela med mig ( mest för att jag ska känna mig piskad att verkligen göra det.. )

PEPP LOTTA!

För det mesta så skriver jag ganska så svarta rader här. Det är oftast då jag måste ventilera mig i former som denna. Annars skriver jag nog mest en massa strunt.
Men jag tänkte köra igång med ngt lite mer pepp, jag ska nämligen försöka att varje dag skriva 5 positiva saker om just denna dag.. Det ska jag göra bara för att det allt som oftast är enklast att fokusera på det dåliga, men så borde det ju ärligt talat inte vara.. BRING ON THE GOOD STUFF säger jag & startar nu denna nya trend här!

Dagens 5 positiva.
  1. Det har varit solsken ute.
  2. Det är fortfarande ljust ute & jag hör fåglarna kvittra.
  3. Jag sitter i soffan & kollar på min favvo-dvd.
  4. Min ugn är på uppvärming för att jag ska kunna flotta i mig en massa chilicheese-stuff, ooh!
  5. Jag läste en blogg & insåg att det är f*n inte ett dugg synd om mig, tragiskt att det ska en blogg till för att man ska kunna fatta det..
Ja det var det.. Bra initiativ av mig får jag säga.. PEPP LOTTA PEPP!

Krya på mig.

Har börjat att piggna till lite nu. Passade på att sätta mig i solen med en bok ett tag. Ute på balkongen förstås. När solen gick i moln passade jag på att gå in & laga mig en pastagratäng som nu står i ugnen. Nu är jag helt slut men faktiskt hungrig. Tänkte ta & läsa lite till medan jag väntar på gratängen. Sen ska jag nog bara spendera resten av dagen i soffan, titta på en film eller två.
& just när jag skrev detta så började det att regna. Perfekt väder för movie. Kan säga att jag har haft lite ångest när jag legat nerbäddad när solen lyst utanför fönstret.
Dagen idag får fortsätta så här. Slappt. Hoppas på att känna mig helt kry imon!

What a beautiful day.

Tänkte börja köra dagens bild här på bloggen. Jag väljer helt enkelt ut en bild som jag känner för just den dagen & sen skriver jag ngt till den. Vad sägs om det?
Här är alltså jag. I bakgrunden skymtar man även Bobo. Vi är på ett vackert ställe som heter Skäralid. Carro är givetvis med hon också. Det är ju hon som knäpper bilden förstår ni. När jag ser denna bild så blir jag glad & varm inombords. För trots att det här ser ut att vara höst så är detta faktiskt en vårbild från förra året.
Jag minns denna dagen väl. Det var en sån där finfin dag med mina bästa. Vi grillade & drack läsk. Satt inne i en mysig husvagn & drack kaffe & åt daimtårta. & så tog vi en promenad, till detta vackra ställe ni ser på bilden ovan.
På promenaden drack vi källvatten som var alldeles iskallt & fantastiskt rent & gott. Det var en dag då man fylldes med liv & fast att jag körde hem alldeles ensam så minns jag att jag var lycklig.

Fina ni. Fina C&B. Vad sägs om att göra ngt liknande snart? Vi behöver ju inte tvunget ha en husvagn? En grill & lite god mat räcker långt. Så kör vi till ngt fint ställe & bara är. Vad säger ni om det?


För jag vill att varje dag ska vara så där vacker.

Livet.

Ibland måste man vakna upp & inse att livet går vidare. Det är dags att vända blad i boken. På riktigt. För utan ett nytt tomt blad kan man inte börja skriva på en ny saga.

Våren ligger i luften & det är dags att känna lyckan.

Lyckan över vad man med ett enkelt ord kallar för, LIVET.

I miss you, summer.

Fredag. Men det kan väl kvitta för mig liksom? Har pluggat på lite även denna dag, klapp på axeln på mig.. Deltagit i de alltid så givande Arena-diskussionerna..
Just nu hade jag tänkt se ett avsnitt BB. Love that shit! Så trashigt att jag ryser..
Ikväll blir det först mat hos Familjen, var annars? & sen vin hos Caroline. Wiho! Vad vi ska prata skit om hela världen idag.. ;)
Jag & Flin i slutet av förra sommaren.
Detta är en utav mina absoluta favoritbilder på oss två,
man kanske skulle ta & göra även denna som en canvas?
& vad jag saknar sommaren när jag ser denna bild.

RSS 2.0