Jag är tillbaka.

Nu är jag tillbaka. Jag tänker inte som det ser ut i nuläget skriva om mitt hjärta som brast en aning. Det är privat. För privat för att jag ska orka riva upp allt här igen. Jag har börjat att gå vidare nu. Bit för bit & dag för dag så mår jag bättre. Jag hade ett meltdown som varade i ungefär en halv vecka. Sen insåg jag att man måste ta sig upp & kravla vidare..
Så vi lämnar det där. För det gör fortfarande för ont att skriva om det. Så är det faktiskt.
Jag säger bara tack till alla er som stöttade ( & stöttar ) mig igenom allt detta. Ett spec tack till Mamma som lät mig vara ett barn på nytt & tog hand om mig dessa dagar. I Love You!
Nu sätter jag PUNKT.
Idag är det första advent & utanför fönstret yr snön. Det är så där magiskt som man bara drömmer om att det ska vara. En idyllisk julstämning helt enkelt. Jag hoppas på mer snö. För jag älskar't!

Idag har jag roat mig med att äta frukost i skenet av det första adventsljuset, målat naglarna, ätit avocadosoppa till lunch, duschat, bäddat rent, samt städat till fiskarna. Resten av dagen hade jag tänkt spendera med att bara ta det lugnt, röja lite & springa upp på vinden & ner i sophuset, fixa lite & sen så blir det kanske julskyltning?
We'll see.
I Fredags var jag nere hos mina Darlin's. Åt middag, drack vin & snackade en massa skit. En vanlig kväll med dom liksom. My precious! <3
Igår fixade jag bara här hemma. Städade & sånt skoj. På kvällen satt jag fast i soffan & tittade på tv3play. Lovely!
Nu ska jag snoka runt bland lite bloggar.
Ha en fin första advent allihopa!

Avstängd.

Tillfälligt avstängd p g a brustet hjärta.

Fars dag.

Har varit hemma hos Familjen & firat Pappa idag. Ja, firat & firat. Vi räckte över vår present. Det är väl ungefär så vi firar. Annars har det inte hänt så mkt idag. En typisk Söndag skulle man kunna säga.
Nu hoppas jag att min Lillebror fortsätter att ta väl hand om samt passa upp på Pappa resten av dagen. Han verkade vara galet pigg idag den lille.. Haha!
Igår var iaf en bra kväll. Drack lite vin & snackade en massa skit. Hittade även på en hel del bus. Haha. Vi är inte kloka någonstans. Men skoj var det. Det var längesedan jag skrattade så mkt som jag gjorde igår. Så den tackar vi för!
"-HALLÅ DÄR KÖTT & BLÅBÄR!"
Var inte hemma förrän runt 02. Sent för en tant som mig. Så idag är man allt lite trött.
Blev även bestämt att jag ska följa med Herr&Fru till Ullared på Lördag. Wiho vad skoj! Alla tycks ju åka dit nuförtiden så varför ska inte jag också få göra det då för? Hoppas på att hitta en massa skoj men inte alltför mkt.. hänger ni med?
Fick även en present samt supergod blåbärspaj som Carrolini bakat. Fint. Presenten var ett presentkort på Lyxxa. Perfekt! Ska köpa en ny berlock till mitt armband för det.
Nej nu ska jag ta & avsluta detta inlägg med en bild.
Biscane ( stavning..? ) Bay i Miami. Hyfsad utsikt från hotellet!

Bloggat idag 2008.

Bloggtorka.

Ja kära vänner. Jag tycks ha kommit in i en bloggtorka just nu. Kanske har det ngt att göra med att det faktiskt inte händer så mkt skoj i mitt liv just nu. Åtminstonde inte i veckorna. Det är mest i veckorna som jag fattas en bit..

Så jag tänker inte skriva ngt helt meningslöst inlägg här idag.

Jag skriver bara en rad till Mazarin & tackar henne för mina söta presenter.. jag hoppas faktiskt att jag skadar mig lite snart ;). Men mest tackar jag för hennes omtanke idag. That's a true friend.
Jag kommer att tänka på dig imorron gumman..
/
Kikade tillbaka lite på vad jag skrev i min gamla blogg för exakt 2 år sedan.
Jag undrar vad Mazarin skulle göra den där dagen. Varför tänkte jag extra mkt på henne just då?

Ett dopp i det blå.

Roligt att jag fick lite feedback på min text till Pappa. Vi får väl se om jag vågar visa honom den imorron. Min Pappa är nämligen min största kritiker då han själv skriver mycket bra.
Dagen idag har hitintills varit bra. Har varit i stan & fikat samt sprungit runt lite. Handlade lite på CG, ngt annat fick jag inte handla eftersom jag har köpstopp.
Ikväll ska jag hem till Familjen & äta med Mamma, därefter ska jag ner till mina bästa; C&B. Love them!
Kollar på en sjukt vidrig dokumentär som går på kanal 4 just nu. Jag har sett den innan & jag blir lika förbannad nu som då. HUR FAN KAN MAN BEHANDLA FOLK PÅ DET VISET? Mår illa!

Jag doppar fötterna i Spättsons pool förra sommaren. Blek? Nähää..

Till min lilla Pappa.

På Söndag är det Fars Dag.
Min Pappa är inte lätt att handla till. Inte för att han på något vis är kräsen eller så. Mer för att det finns inte så mycket att ge honom? Visst jag kan ge honom ännu en tröja, tråkiga trisslotter eller en parfym som han inte använder. Men det vill jag inte.

Jag skulle vilja ge min Pappa något alldeles speciellt. Om jag bara kunde komma på vad det skulle vara.
Kanske ska jag ge honom ett par rader där jag berättar vad han betyder för mig?
Min Pappa är en såklart fantastiskt. Så tycker väl många om sina Pappor? Men min är det.

Så detta är till dig lilla Pappa:
Så mycket jag har gjort i mitt liv som jag vet har gjort dig besviken. Att jag inte orkat prestera, struntat i skolan, skolkat, aldrig riktigt orkat bry mig. Jag vet att du har varit besviken på mig då. Men det jag bär med mig ifrån allt detta är hur du trots allt alltid har funnits där & stöttat mig. Efter att allt har kommit fram, när besvikelsen har lagt sig. Då har du funnits där & stöttat mig, backat upp mig & försökt få mig att kämpa vidare.
Jag har aldrig känt någon press från din sida. Kanske är det därför som jag aldrig orkade bry mig fullt ut? Kanske hade jag behövt lite press på mig. Åt det kan man inget göra nu. Jag är nog trots allt glad att jag inte har haft det. Att jag alltid har fått gå min egen väg. Att jag alltid har känt att du kommer stå där vilket håll jag än väljer att vika av på.
Jag vill dock inte att denna text endast ska handla om misstag. För mest av allt finns min Pappa i mitt liv i fina stunder. Men det är alltid enklare att försöka skriva vackert om det som är svårt. Det där rosaskimrande & vackra blir inte lika bra i ord.
USA är & förblir ett utav de vackraste minnena i mitt liv. För det kan jag inte tacka dig nog. Att vi som familj hade så underbart fantastiska veckor tillsammans är för mig en stor sak att bära med mig i hjärtat. I tråkiga tider väljer jag att ta fram minnen från dess. De får mig att le & bli varm i hjärtat.

Du har tagit dig långt här i livet. En dag hoppas jag att jag själv kan göra en sådan resa. Jag är stolt över att få kalla dig Pappa. Inte för vad du gör, utan för vad du är.

Jag vet att du alltid kommer att finnas där för mig & jag vill att du ska veta att jag alltid kommer att finnas här för dig.
När du & Mamma blir gamla & gråa ska jag ta hand om er så som ni alltid tagit hand om mig.

Inför dig kan jag skratta, inför dig kan jag gråta, inför dig kan jag vara precis den jag är.
Man behöver inte kasta ur sig det var & varannan dag, du vet att Jag älskar dig Pappa.


Ord kan aldrig någonsin beskriva hur mycket du betyder för mig.

Han hette Emil & jag ville stoppa ner honom i min väska.

Fredag. Hur skönt? SKÖNT! Jag bara älskar Fredagar. Känslan som fyller kroppen när man ställer sig i hissen & åker ner kan med ett ord beskrivas som ljuvlig! Om jag trivs på mitt jobb? Not so much.

Såg världens sötaste lilla unge på bussen hem. Ah jag lovar han var såå söt att jag ville stoppa ner honom i väskan & ta med honom hem! Jag tror att han hette Emil, han såg ut som en Emil. Satt & räckte tunga, gjorde grimaser & bara log så där ursött. En sån unge vill jag ha!
TICKTOCK.. haha..
Nu sitter jag här & bara tar det lugnt. Gött. Tittar på Idol. Linnea kickass! Jay var AWESOME! Lilla Olle gjorde mig besviken, tur att han är snygg då..
Nu tar vi en bild & sen sätter vi punkt.
Jag & min finafina familj i Orlando!

Jagad av polisen!

Igår kunde jag absolut inte somna. Det var helt omöjligt. Låg & snurrade runt i lakanen. Kanske berodde det på vissa sms? Troligtvis. Det är konstigt det där. Att jag alltid ska vara så j'vla osäker på mig själv. Varför kan jag bara inte inse att jag är fin utan att tigga mig till det? Bekräftelsekossor är tragiskt! Ska sluta med det nu.
Jag borde inse vad jag betyder ist för att hela tiden oroa mig för det.
Du är f'n fin & jag tycker om dig liksom!
Nog om det.
Klev upp förhållandevis pigg & genomled en dag på jobbet. Typ sådära.
När jag var på väg in till kontoret såg jag en 'rolig grej'; En tjej stod vid ett rödljus med polisen bakom sig. Vad gör tjejen då? Kör mot rött! Haha. Jag dog. Polisen brände på blåljusen & hon fick snällt köra in till vägen & stanna. Korkad brud? Ohyes! Därefter fick jag en lustig känsla av att jag skulle köra försiktigt ( alltså inte bränna på lite extra som jag ibland råkar göra på sträckan in.. ). Det gjorde jag rätt i! Ett, tu, tre hade jag en polisbil bredvid mig. Bra då att jag är en utmärkt bilförare. För att inte tala om SYNSK. Kickass!
Idag måste jag tydligen hålla mig vaken läänge. Lilla Spättan ska komma & hämta sin väska. Hon får fasen ta & rappa på. Tanten behöver sin skönhetssömn!
Nu ska jag kolla mitt konto för att se om jag har råd att handla mat imorron. Hoppas..!
Lillebror spöade mig i poolen i Miami. Dumma ONGE!

You're gonna' break my heart.

Mina naglar är turkosa & jag har ont i hjärtat.
Så jävla inihelvetes ont för att jag vet att du aldrig kommer att prioritera mig
aldrig någonsin på det viset som jag skulle prioritera dig.

Det gör lika ont varje gång jag inser det
frågan är när fan jag ska sluta plåga mig själv på detta viset?

Ge upp dig
det är vad jag borde göra
så säger min hjärna
men inte mitt hjärta.

Jag hämtade ut ett nytt liv.

Äntligen är det något som gått vägen i mitt liv. En stor pusselbit har fallit på plats. Det kommer att bli jobbigt, fattigt & helt otroligt tufft. Men jag S K A klara det. För det är detta jag vill. Alla detaljer får helt enkelt bara ta & lösa sig. Jag tror att det gör det. På ett eller annat vis. Nu har jag ett mål & ni anar inte hur skönt det är.
Det finns andra saker som fattas i mitt liv. Men detta behöver jag göra för att jag själv ska bli komplett. Alla andra pusselbitar får helt enkelt komma när dom kommer. Även om jag självklart önskar att just den pusselbiten satt precis där den skulle..
Jag svamlar, som vanligt. Men det är sån jag är när jag försöker att vara lite hemlighetsfull. Folk behöver faktiskt inte veta allt, även om man har en blogg man ventilerar sig i.
Fick hem Skogsfamiljerna igår. Såg del 1. Visst var det gulligt & så där men jag tror ärligt talat att jag vuxit ifrån det.. Kanske inte så konstigt? Så det får helt enkelt bli en gåva till min lilla Kusin. Men först ska jag såklart se alla delarna.
En sak som är alldeles säker är iaf att det från & med nu råder totalt köpstopp på allt onödigt skit. Det är ett löfte jag måste hålla åt mig själv.. FATTAR DU DET LOTTA?

Ibland kommer man till en vändpunkt i livet.
Igår kan man säga att jag hämtade ut ett nytt liv.
Gruppfoto på Mandarin Oriental i Miami.

Happy B-day!

Godmiddag.
Släktkalas avklarat. Gött. Fick pengar, en kaktus ( Mamma undrade lite hur man ska tolka valet av blomma.. ), 4 jättefina kaffekoppar samt ett badlakan & en handduk.. väldigt Lottigt, så Lottigt att jag redan har det hängandes i badrummet.. naw.. min Kusin känner mig alltför väl hon.
3 st har avbokat kvällen. Trist när sånt händer. Men inte mkt man kan göra åt det. Huvudsaken är att alla blir friska, mår bra & är glada.
Nu håller jag tummarna för att det inte blir fler som avbokar mig..
Om ngn timme ska jag ner med Familjen & äta kinabuffé. Gottgottgottigottgott. Fram tills dess ska jag nog inte hitta på så mkt. Diska undan det sista & sen bara lata mig. Ja det blir bra!
Min Moster fyller år idag. 40 år minsann. Det kan man inte tro när man ser henne. Antar att det ligger i den sidan av släkten att se yngre ut. Det sägs att jag är lik min Moster & jag tycker att min Moster är himla vacker, så det tackar vi för! & så självklart ett STORT GRATTIS till min fina favortitMoster!
Nä nu blir det dagens bloggrunda, sen kanske ett avsnitt av min favvis..
Men en bild då:
En gammal bild på mig & min lilla prinsessa. HENNE ser jag framemot att få träffa ikväll!
Måste varit hundra år sedan vi tog 1 eller 10 glas vin ihop ;)
Hon är fin hon.

Åh NOSTALGI!

ÅH vilken nostalgi!
När jag var liten brukade jag få hyra film om helgen. Jag hyrde alltid samma film (filmer..). 'SkrikPatti' som mina föräldrar även kallat denna film. Tydligen skrek dom väldigt mkt i denna film. Var garanterat därför jag gillade den så. Skrikbarn som jag var! ( är? ).  Jag har sen jag blivit äldre letat febrilt efter denna film. Idag fann jag den.. förstår ni min lycka? Fanns visst 5 st & jag var givetvis tvungen att klicka hem dom allihopa. Skiterväljagi att jag är för gammal för tecknat.. det är ju nostalgi bigtime!
Såå nu hoppas jag bara på att dom är så bra som jag minns, har ju gått några år sedan sist..
Ni 80-talskids.. hade ni oxå dom här djuren? Jag hade. Fanns hus & grejor till. Det är alltså dom filmen är baserad på.
Åh man vet att man fyller gammal när man fylls av total nostalgiglädje av sånt här. Gammal & barnslig. I LIKE!
Om jag nu mot förmodan inte skulle gilla dessa filmer har jag ju min söta lillkusse ( & nä Mia det är inte du.. ) som jag kan ge bort dom till..

Kanelbullethe.

Har nyss druckit en kopp kanelbullethe. Himla gott. Kände att jag behövde det. Apotekstanten sa att man skulle dricka varma drycker, så jag lyder henne såklart. Orka må skit imorron & på min fölsis liksom.
Carrofliiin skickade nyss till mig att hon inte mår bra. Mitt lilla hjärta. Jag hoppas att hon känner sig bättre tills imorron. Gör hon inte det ska hon såklart stanna hemma. Jag blir absolut inte arg på henne & det vet hon. Orka gå på fest om man mår skit liksom. Men jag hoppas såklart att hon kryar på sig, tar med sin man & kommer!
Nu ska jag fortsätta sitta här & hänga, vänta på Idol. Därefter ska jag borsta mina gaddar & krypa ner i sängen med min favoritserie på dvd. Sen sooova. Måste ju gå upp hyfsat tidigt & ställa till med VÄRSTA släktkalaset!

Cry baby.

Här sitter jag & har nyss lipat lite till Idol-Minnahs framförande. Jag patetisk? Nähää..
Update: Elin. Hur bra var hon inte? Juryn kan ta sig någonstans. För det där var magi.
Olle & hans bror. Jag dör så söta. Olle gör mig knäsvag. Jag är k ä r.
ElinElin, ja min söta brudtärnevän.. Har du nu fixat Olle till mig imorron? ^^,

Stjärnor i Orlando.

God förmiddag. Idag klev jag upp runt 07. Som vanligt när man bestämt sig för att sova ut så kan man absolut inte det. Typiskt. Gick upp & kokade kaffe, diskade undan & tände lite ljus. Åt frukost & tittade på min favorit serie. Är himla nöjd med att jag stannade hemma idag, detta är precis vad min kropp behövde. VILA.
Har färgorganiserat lite bland det som hänger i min garderob samt hängt upp lite nytt. Packat ihop returer som jag ska skicka tillbaka senare idag ( om jag orkar gå ut.. ). Skickat in en slutrapport på Buzzador . Annars har jag inte gjort ngt mer än suttit här i soffan. Precis som det ska vara & precis vad jag ska fortsätta med.
Precis som jag visste så gjorde någon/några? mig besviken genom att inte ens besvara min inbjudan till Lördag. Fyför för sånt säger jag bara! Jag menar, HUR svårt är det att tacka nej? Nej, det där var helt enkelt sista gången jag bjöd vissa människor.
Tänk om man ngn gång kunde blivit motbevisad..
Men nu ska jag inte gnälla om det.. 13 av 15 får man vara nöjd med.. & jag är glad för er ska komma & vet att vi kommer att få en FAB kväll.. med eller utan förkylning!
Nu är det Tyra Banks på teve, en kvinna har visst gift sig med Eiffeltornet.. normalt?
Jag & Lillebror ligger & tittar på stjärnorna i Orlando.
Men varför håller jag i mig som att hängmattan snurrar i 190?

"Look up the stars
look how they shine for you"


Det finns en anledning till varför det står Viva La Vida på min handled.
Anledningen stavas L I L L E B R O R.

Crappy day!

Idag började jag lipa när jag kom till jobbet. Jag hade varit så där i valet & kvalet ang om jag skulle gå eller inte. Till sist bestämde jag mig då för att gå. Vilket jag ångrade bittert när jag väl kom dit. 14 på schemat & ingen ordentlig utrustning. "Chefen" ignorerade oss, för att sedan gapa åt oss, varpå jag gapade tillbaka. Skitmorgon med andra ord.
Tog mig igenom dagen & ringde & sjukanmälde mig inför morgondagen. Finns inte en chans att jag tänker slita ut mig & bli ännu sämre för så fruktansvärt otacksamma människor. Vem tackar mig för det liksom? Ingen.
Efter att vi var färdiga blev jag släppt på stationen & kom alltså hem lite tidigare. Skönt. Hämtade ut mitt paket fån Nelly, där allt satt förfärligt fint förutom ett par söndriga leggings, dom åker tillbaka.
Sen gick jag inom Familjen, lånade bilen & körde upp till ApLioteket samt Netto. Fick order om att vila, dricka mkt & dricka varma drycker. Så det är vad jag ska pyssla med nu.
Åkte hem & lämnade bilen samt käkade lite, fick med mig min sista fölsispresent hem.. så fin så fin!
Har duschat & nu sitter jag här i pyamas, morgonrock, morgontofflor & filt. Tänt en massa ljus, så lite mys är det allt. Nu SKA jag bara se till att bli bra tills på Lördag, sådeså..!
Ska roa mig med att ligga i soffan & titta på teve nu.. men en bild då:
Dödsängel, Indian & Playboybunny!
En maskerad för så där nästan 3 år sedan.

Prinsen av Saudiarabien.

Jag ska nog inte blogga ngt idag. Det blir bara gnäll av det. Fortf förkyld ja! Antingen kan jag inte andas genom näsan eller så droppar de snor.. fräsch tjej! Hämtat ut grejorna från Bubblerom, blir nog till att behålla hälften & skicka tillbaka hälften. Nu väntar jag bara på det jag beställt från Nelly!
Nu blir det bild & så avslutar vi detta inlägg, jag måste nämligen snyta mig.. för så där 1000 ggn idag..!
Prinsen av Saudiarabien bodde granne med oss på Waldorf.
Vi kan bara inte hjälpa att vi är såå sjukt fancy i vår famlij!

New York New York!

Förkylningen goes on. Men man ska inte gnälla. Inte som att jag är döende liksom. Jobbat som vanligt. Nu ikväll kom mina favvisar upp & hjälpte mig med min hatthylla, det tackar jag innerligt för. Så nu är där så fint så, bara den där lilla lampan som fattas.
Sitter här & har fixat mina naglar. Drygt att göra men skönt när det är gjort.

Vet ni vad jag tycker är tråkigt? Det är att jag redan nu vet att vissa människor inte kommer att svara på min inbjudan på FB. Jag gissar på ursäkter som att man inte har sett den, glömt bort det o s v. Ärligt talat, bättre kan ni. Hur svårt är det att tacka nej om man inte vill komma liksom?
Har även skickat ngn inbjudan via sms. Nu funderar jag på om man ska påminna? Fast nej, det känns som att vill man så svarar man..
Äh varför bry sig liksom? Dom som kommer kommer & dom är fina människor som jag tycker om <3.
Nu ska jag snoka runt lite, sen blir det DH & the med kanelbulle. MEDUCIN ni vet!
Jag & Lillebror utanför 'Vänner-huset'. New York New York. Vad jag kan sakna den staden.

I'm in Miami bitch!

Måndag. Grå dag. Känner mig lite förkyld & hängig. Not fun. Jobbat, tvättat & fixat lite här hemma. Det är väl det va. Har ingen inspiration till att skriva idag. Hoppas på att mina saker kommer imorron, samt att jag får hjälp med min hall.
Det får räcka för idag. & så en bild såklart.
Idag ringde jag Farmor & Farfar för att bjuda dom på mitt kalas på Lördag. Farfar svarar.
"-Farmor vinkar" säger han innan vi ska lägga på.
Okey, vinka tillbaka?
Nu. Bilden:
Jag ligger & läsen vid poolen i Miami. Those we're the days my friend.

RSS 2.0