Skaka rumpa!

Idag har jag varit på bättre humör än vad jag var igår. Inte klokt vad grining jag var då. Skönt då att det gick över ganska så fort. Denna soliga dag, ja bara det va.. SOL TVÅ DAGAR I RAD, inte klokt.. har jag ägnat åt att jobba, hämta ut paket, handla, tvätta & ja sen inte så mkt mer. Har känt mig lite orkeslös ( idag igen.. ) så det fick liksom räcka. Orkade inte ens hänga upp mitt nya duschdraperi för att se om det är en keeper, då är det illa.. Annars ska jag skicka tillbaka det mesta, då det kändes sådär.
Inte pyamasen dock ( såklart.. ), nej den har jag hoppat i, passade fint till mitt trötta moode. Ni som inte känner mig kanske inte vet det, men jag är en riktig pyamaslover.. nästan sjukligt!
Annars? Jobbar till och med Söndag, minst.. Dock ska jag hinna med lite roligheter i form utav fest i Baronenborg på Lördag, jodå.. Skulle även vilja hinna med att träffa C&B, men det får bli nästa vecka.. Då måste där bara finnas tid över till det.
Skulle även vilja träffa Misan, hennes tjocka mage & Jonathan. Vi ses aldrig nuförtiden, & då menar jag aldrig. Man inser det då jag kommer på att jag träffar min släkt från Sthlm oftare. Så himla himla synd.
Coffe skulle jag även vilja träffa, för honom saknar jag! & så lilla Spättan såklart, men vi tycks ha himla svårt att hitta en dag som passar oss båda.
Sen så är det aldrig fel att hänga med Mazarin & Johan. Dock kommer jag inte kunna göra det lika ofta nu längre. Mina frikort är nämligen slut & jag kan helt ärligt säga att jag inte har råd att lägga närmre 200 kr bara på att ta sig dit så ofta..
Människor som jag träffar ofta & som jag kanske tycker om mest av alla är såklart min Familj & min älskade Kusin. När jag tänker på vad jag skulle ta mig till utan dom så får jag en känsla som jag tänker bort lika fort som den kom. Känslan är lite som att hjärtat hoppar ur kroppen på mig & hela världen faller undan.
För dom, dom är Kärlek.
Nu ska jag snoka runt lite, sen blir det plaaaay innan sovdags.
Nejmen, se här vilken gammal goding. 6 år gammal närmare bestämt.
Kolla på oss va. Minns hur sjukt snygga vi tyckte att vi var den kvällen.
Jag med mitt fakehår & kjolen fast i trosorna, vilket den, som jag tyckte då,
otroligt snygga dj'n upplyste mig om. Ja, trosorna då.
Jag som trodde att han spanat på mig för att jag var snygg.. dock minns jag
att jag satt på en bänk & pratade med honom senare på natten.. det lönade
sig visst att visa rumpan!

Kommentarer
Postat av: NoScarlett

Kör hårt Lotta!

2011-07-27 @ 21:43:41
URL: http://noscarlett.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0