Men hallå, skaffa ett liv vettja!

På tåget hem idag var det tyvärr fullt i den tyta kupén. Hate that. Jag står helt enkelt inte ut med folk som väsnas när jag åker tåg. Det är min läs & sovtid. Men vad gör man? Jag fick snällt gå & sätta mig där det var plats. Sätter mig ner & börjar läsa i min bok. Men innan jag knappt hunnit slå upp boken blir jag störd av ett gäng datanördar. & då menar jag datanördar. Jisses! Dom satt h e l a vägen till L-a ( ja givetvis skulle dom av där.. ) & pratade om ngn dataspelsvärld. Det var vapen & själar hit & dit. & inte var det ngt lågmält snack heller. En dam som satt bredvid dom flyttade sig så småningom, can't blame her. Varpå den ena snubben stirrade förvånat på henne.
Men hallå vaaaakna, alla är f*n inte såna freaks som ni. Jag fick helt enkelt lägga ner mitt bokläsande. Stört omöjligt att registrera vad jag läste bland deras tjattrande. Jag pratar inte om några smålortar till ungar heller. Nej, detta var killar som antagligen var omkring min ålder. Dom pratade även om hur bra det var att man kunde beställa i princip allt via internet, slapp man liksom socialisera sig.
"-Men beställa matvaror har inte kommit till Sverige än"
"-Jo, 'jadijadijadda' har det" WOW måste ha gjort den killens dag! No real life at all!
Jag tänkte genast, stackars killar gå ut & skaffa er ett liv istället. Sen insåg jag att det är ju deras liv. Jag vill inte vara dömande, men jag tycker att det är tragiskt. Stäng datorn & gå ut & skaffa ett riktigt liv ist.
D E T skulle själen må bra av.

På bussen tappade jag mitt busskort. En vänlig tjej i huckle sa åt mig. tack, evigt tack! Kortet kostar förf*n över 1000 kr. & där hade jag nyss suttit & dömt den stackars förtryckta lilla huckletjejen..
Hemska jag.

Annars? Lugn dag på jobbet. Har ännu några ggr blivit varmt välkomnad tillbaka. Söta. Tog mig lite tid & ägnade lite extra omtanke åt en tant som absolut inte mådde som hon skulle. Då tog hon mig i händerna & visade sin eviga tacksamhet för att jag brydde mig om henne för en minut eller två.
Vilket liv man har att se fram emot när man blir gammal va.. hu..!

Nu ska jag göra mina vardagliga kvällssysslor.


Jag & Sofia en sommarnatt på Zakynthos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0