För två år sedan.

Myskväll med M&M.

Tisdag. Ännu en dag gjord. Det är så jag ser det nuförtiden. Tragiskt.
Inget utvöver det vanliga hände på jobbet idag. Min chef tycks dock ha skaffat en sensor som känner av varje gång jag pratar med Kusse, hon ringer jämt då. Men, jag blir inte det minsta rädd, hon är nämligen så snäll så snäll så nuförtiden. Vi anar oråd, såklart.

Efter jobbet tog jag bussen hem till Mormor. Där åt hon, jag & Mamma en mysig kvällsmat. Pratade lite, tittade på kort & bara hade det mys. 
& jisses vad min Lillebror är lik min Morfar när han var yngre.. helt otroligt!

För övrigt har jag saknat min Lillebror en aning idag. På bussen hem med mp3n i öronen är det lätt att känna tårarna bränna innanför ögonlocken..
Men vi hoppas på att vi ses snarare än väntat, eller ja...


Nej nu ska jag kolla fb, sen blir det bingen & inspelat TM för mig.
Nattinatt.
/ Detta skrev jag för exakt 2 år sedan. Gud vad jag minns denna perioden så väl. Livet bara rullade på i en evig nedräkning. & gud vad jag saknade Lillebror min ibland. Som jag skrivit i min förra blogg "Coldplay i öronen & tårar i ögonen". Det var under denna period som idén till min tatuering kom fram. Tatueringen för honom. Älskade lilla skitOnge!

Leva dubbelliv.

Onsdag. Mittiveckan-dagen. Den gillar vi. Eller njaa, jag gillar ju Fredagar allra bäst. Menmen, den som längtar efter ngt gott..

Det mesta är väl som vanligt sen jag kom hem från storstaden. Lugnast så. Eller så är det helt enkelt för att det bara är så. Inget skoj alls händer.
Idag kunde det dock hänt ngt utöver det vanliga. Men det drog jag mig ur. När väckarklockan ringde orkade jag helt enkelt inte..
"-Japp för du e het & han e fet". Haha. Min A. Ibland saknar jag faktiskt henne fasligt mkt. För vissa saker förstår bara hon, hon & ingen annan.

Man ska inte leka med elden, då kan man bränna sig.

Men så är det der där med nyfikenhet. Man vill så gärna få den stillad. Sån är iaf jag..

Vissa saker du sa skrämde mig. För jag undrar hur du skulle behandla mig. Jag skulle putta undan dig..

Mkt flum idag. Tankar som bara jag förstår. Men tankar som måste ventileras.

"-Man kan ju alltid leva ett dubbelliv". Det är då jag inser. Man kan aldrig lära gamla hundar att sitta. Men jag, jag känner ingen frestelse. & det är det som är min vinst i allt. Jag skulle aldrig..
För oavsett vad vi är eller inte är, så bryr jag mig. Tycker om. Saknar.

Nej, dags att avrunda detta yra inlägg. Men här har ni det. Virrvarret i min hjärna.Såhär är det att vara jag!


I morgon hoppas jag på hemmafika med Kusse. Men först ska jag åka tåget hem,elloooor..
/ För exakt ett år sedan skrev jag dessa rader. Så är han där igen. My Mysterious Mr Big. Jisses. Alla dessa turer av tomma ord. & Jisses vad jag inser vilket svin du är. Din flickvän var höggravid & du snackade på det viset till mig. Uew! Killar är på riktigt svin alltså. Man kan undra varför jag aldrig släppt dig helt? Nu tror jag att det är för att jag har övertaget. För övrigt får jag som vanligt ont när jag läser de där om saknad.. När försvinner den?


Kommentarer
Postat av: ELIN

sv; visst är det jobbgt men det blev bättre sen jag skaffatde den extra effektv haha =) du får tigga ett jobb själv hehehehe



Jag är med hos mormor =)

2011-02-10 @ 15:32:22
URL: http://esks.blogg.se/
Postat av: ELIN

sv; haha nej hon är elak, bjuder på saker hon inte har

2011-02-10 @ 19:36:51
URL: http://esks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0