Viva La Vida and a Happy New Year!

God morgon. Eller säger man kanske God förmiddag? Jag somnade & vaknade med huvudvärk. Veckans tema verkar det som. Men inte deppar jag för det. Lite frukost & ett glas treo senare så är den borttrollad!

Idag är det alltså nyår. Men det tror jag att ni alla redan vet.. Jag tänkte börja min dag med att se färdigt första delen av min fantastiska dokumentär Auschwitz - The Nazis and the final solution. Skrämmande, men otroligt bra. Jag är ju lite fixerad vid just förintelsen. För att? Det är så sjukt overkligt att man har ( & fortfarande gör.. ) behandlat människor på det viset. Tänk vilken ren & skär ondska det finns i våran värld.
Efter att jag grottat ner mig i denna tragedi så tänkte jag ta tag i min dag. Duscha, fixa & gå ett ärende. Eg borde jag städa för jag trivs inte när det är så stökigt som det är här nu. Men det är faktiskt Nyårsafton, inte fasen kan man städa då. Nej det sparar jag till nästa år. Då j*klar ska jag skärpa till mig.
Visst är det härligt med ett nytt år. En ny clean start. En förhoppning om att detta året ska bli precis som man önskar.

Tänkte avsluta detta inlägg med en liten bild. Som jag som alltid slumpar fram, undrar vad det blir..? Sen ska jag som sagt bädda ner mig i soffan ett tag innan jag tar tag i denna dag!
2 skabbiga ungar på ett fancy hotellrum på Waldorf Astoria i NYC.
Detta är & förblir mitt finaste resminne någonsin.

Älskade älskade familj. Vad vore jag utan er? <3

Igår jagade min lillebror mig med snöbollar halva vägen hem på ett glashalt väglag.
Men, jag tycker om honom lika mkt för det!
Det är ju faktiskt för hans skull som jag plågade mig inte mindre än 3 ggr för att få Viva La Vida inristat på handleden!


Ännu en gång. Gott Nytt År på er!

Oh crappy old year.

Hej bloggen!
Nu var det fansfullt längesedan vi sågs. Så det kan gå va! Men nu tänker jag ta tag i dig igen. Eller iaf ge det ett försök.
Idag har jag shoppat. För att jag behövde det. Inte svårare än så. Jag behövde unna mig lite shopping helt enkelt. Efter det var jag & nyårshandlade med mina kussar. Hann även med att klämma en lunch med Mamma & Pappa idag. Mys.
Detta året har inte på ngt vis varit mitt år. Det har varit ett hårt år. Spec känslomässigt. Jag fick säga farväl till ngn jag tyckte så oerhört mkt om. & det har gjort ( & gör ) så otroligt ont i mig. När folk har pratat om brustna hjärtan har jag i min tysthet fnyst lite åt dom. SÅ jobbigt kan det väl inte vara? Men där fick jag. Rakt i planeten & rätt in i hjärtat. Jag grät. Jag grät till inga tårar fanns kvar. Jag grät för att någonstans känns det som att du dog. För på ett vis så gjorde du faktiskt det. Du dog i min värld.
& det gjorde så ont att jag på på fullaste allvar inte kunde förstå hur jag skulle orka mer. En kniv i hjärtat, hårt.
Tänk att man kunde sakna en människa man inte träffade så ofta så mkt? Jag säger då det. Den kärleken den kärleken.
Men nu tar jag nya tag. För jag vet att det är det enda rätta. Hur mkt jag än kan sakna dig ibland så kan det aldrig bli så.
Nu vill jag träffa min riktiga drömprins. Han som vill ha mig förevigt & föralltid precis som jag. Jag vill hitta ngn att flytta ihop med, skaffa barn med, bli gammal med. Ja helt enkelt, dela mitt liv med. Men allt det där kommer jag såklart inte att säga när jag väl är redo att ge mig ut på köttmarknaden igen. Tror att killar kan bli skrämda av sånt ;)
Nu har jag öppnat mitt hjärta. För dig bloggen. För er? Jag har inte orkat skriva detta tidigare. Det gjorde för ont.
Det gör det forfarande, men kanske inte på samma vis.
Nu lämnar vi det. Mina övriga tankar om allt sparar jag för mig själv.
Jag har även blivit uppsagd detta året. Woho! Look at me jag bara levererar good news! Nä, den där var väl inte heller så rolig. Även om jag faktiskt aldrig trivts på mitt jobb.
Så ni förstår kanske att år 2010 inte var mitt år? Men nu ska jag välja att se det positivt. 2011 kan ju inte bli sämre?
Jag ska låta hjärtat läka & ge mig ut i världen igen. Jag ska börja plugga. & jag ska förhoppningsvis hitta mig ett nytt jobb!
Jag ska leva livet för mig & bara se till mitt eget bästa. & såklart bry mig alldeles extramkt om dom jag tycker om. Dom som verkligen visat hur underbara dom är detta år! Finaste ni <3.
Sen blir det ju det gamla vanliga; bli nyttig, börja träna, sluta slösa så jävla mkt pengar and sooo on!
Nejmen ärligt sluta slösa pengar är ett måste. Funkar ju inte nu när man ska bli fattiglapp..!
Nu ska jag pälsa på mig min nya mössa & halsduk. Vandra hem till min fina familj & bli bjuden på räkor & bubbel. Lovely.
Imorron firas nyår lugnt & städat tillsammans med min allra käraste kusse & två till.
Kanske bloggar jag imorron, kanske gör jag det inte. Hur som helst så får ni få ( om jag ens har några läsare kvar ) ha ett underbart nyår & må nästa år bli det bästa någonsin! Det ska mitt bli. För trots all skit så löser det sig, det gör det alltid.
För det är jag FAN VÄRD!

Håll min hand för det är kallt.

Jag ser det snöar Jag ser det snöar.
Här i Skåneland har det minsann snöat i princip hela dagen. Mysigt. Dock ser jag inte framemot morgondagen & dess tåggissel. Jaja, den dagen den sorgen.
Idag har jag roat mig med att åka till Väla. Lite lustigt att vi valde att åka dit just denna dag kan man tycka. Men nu råkade det ju vara såhär att jag bestämde mig för att jag skulle få en fin väskai julklapp då jag fått 50% på valfri vara på Accent. Så ist för 1300 blev det 650 & jag fick en underbart fin väska som jag bara längtar efter att få använda. Underbart att få andas in äkta skinn för en väsknörd som mig! Fick även köpt mig en fin berlock till mitt Tomas Sabo armband, tack vare mitt presentkort som jag fick av mina Darlin's & Angelica. Världens sötaste lilla klänning från H&M fick oxå följa med mig hem. Den kostade 350 kr. Jag hade presentkort på 200, fick 100 av Mamma, så klänningen kostade mig alltså 50 kr. Lagom pris I must say!
Efter Väla körde vi ner & gick en kort liten runda på en julmarknad här i stan. Så otroligt mysigt det var med snön som dansade som ett vitt sken omkring oss.
Ja, det var väl min Söndag det. Bra dag. Nu ska jag bara fortsätta att mysa här hemma med en massa tända ljus.

Gårdagen med mina Darlin's var som det alltid är. Mys. Bobo hjälpte mig med att sätta upp en lampa & det blev så fint såå! Så det tackar jag för. Denna helgen som kommer tar vi uppehåll från varandra, haha, men nästa helg ses vi igen för lussebak. Är så glad för att vi har börjat umgås så mkt som vi gör. Fina människor.
Du. Min fina vän. Du ska veta att jag tänker på dig. Jag är ledsen för att jag inte "har tid med dig". Är uppbokad 2 helger i rad nu. Men jag hoppas att du vet att jag hade träffat dig om jag kunnat. Gett dig en kram & sagt att allt kommer att bli bra. För att du är en fin människa. En äkta människa. & såna människor kommer finna lyckan. Vare sig du tror det eller ej. Tills dess ska vi givetvis ses, dricka vin & kräka över det manliga släktet.
För just nu lever vi i världen "Vadfan ska vi med dom till?"

När snön faller kanske jag saknar någon ännu mer
för jag känner hur det värker i den lilla handen
när den går alldeles ensam utan någon som tar den i sin.

Jag glömde bort dig.

Jag glömde visst bort dig lite nu igen bloggen. Det blir så ibland. Man ska inte blogga bara för bloggandets skull, man ska blogga för att man känner för det. Vilket jag gör idag!
Veckan har gått åt till att jobba & stå på perrongen & frysa rumpan av sig medans man väntar på försenade & åter försenade tåg. Fint är det.. Jaja jag lyckas väl iaf plocka åt mig ett & annat "frikort". Det tackar vi för assholes!

Igår satt jag som jag brukar i tysta kupén när jag åkte hem. Där var allt annat än tyst. Jag satt först lugnt & fint & knep min käft men efter ett tag var jag tvungen att lägga mig i. Jag sa åt en tjej att jag tyckte det var respektlöst att inte vara just tyst.. då sa hon; "-På tal om respektlöst, håll käften!" Amen lilla lilla snorunge tänkte jag då.. & svarade med "-Du, håll käften själv". Nöjd.
Igårkväll hade jag & Pappa lite kvalitetstid. Vi åt thaimat, drack vin & bakade julgodis. Mys.
Ikväll kommer mina Darlin's hit. Jag ska bjuda dom på middag, för att dom är dom bästa! <3
Så nu ska jag ta & röja lite här.
"-Du är så söt så dig kommer man ihåg". Naw. Söte lille tanten då. TACK!

RSS 2.0