En Grekisk Midsommarafton.

Här sitter jag & väntar. Väntar på att folk ska bli färdiga med sina hår. Dessa ytligheter ni vet ;). Jag är hungrig, himla himla hungrig. Därför vill jag att folk ska bli färdiga så att vi kan fixa det vi ska & sedan styra upp lite käk. Men jag antar att man inte lär få någon mat före kl 22 ikväll.. haha.
Hur som helst. Imorron åker vi. SÅ fint det ska bli. Jag har hunnit fixa med allt, så nu kan jag bara sitta här & ta det lugnt. Härligt!
Inatt sover jag nere i Spöklyan. Usch & Fy! Jag är faktiskt rädd, på riktigt. Dom andra är rädda för själva resan & jag är rädd för en natt i deras lägenhet. Haha.
Om det ska bli skönt att komma iväg? OM det ska? Det behöver jag väl knappast svara på..
Jag vet iaf en som kommer att få fint väder på Midsommar, kan ni säga detsamma? ;)
Avslutar med en bild. Önskar er en underbar Midsommar, för det ska jag ha!
Gulligast i stan. VI VET!

Total kaos!

Blir så trött på mig själv & den totala kaos som råder i mina lådor. Idag ledde den dock till ngt bra. När jag rotade runt där fann jag nämligen laddare till både min mp3 & min kamera. Tur då att jag inte hunnit köpa mig en ny kamera. Ett minus är dock att jag inte kan hitta "min" ( kanske är den bara ett lån från Lillebror.. ) Ipod. Puts väck! Så nu hoppas jag att den gamla mp3n fungerar, den har nämligen legat i lådan i något år..
Jisses alltså!
& var tog dagen vägen? Va?
Nu; Ner i tvättstugan.

Boys are Pigs.

Jag tror, nej jag vet, att killar inte är riktigt kloka. D u är inte riktigt klok. Är det konstigt att man tänker att alla killar är svin? Nej, tro mig, det är det verkligen inte. Jag har varit med om killar som befinner sig i situationer där man på inte på något sätt får lov att agera som ett svin. Det är förbjudet. Men vad gör man? Man beter sig som ett tvättäkta svin. Man kan förstöra mycket genom att göra så lite.

Nu ska jag stryka lite kläder, vattna lite blommor, diska lite, ja ni fattar.. Sen blir det lunch med Pappa i stan, jag bjuder.. Det har nog aldrig hänt förr. Men det är han allt värd!

Att pausa livet.

Jag känner att livet går lite på sparlåga just nu. Ingenting känns längre så där äkta. Ingenting ger mig något, inte på riktigt. Man bara låter det flyta på, för det är så man måste göra. Jag tror att jag behöver min resa mer än någonsin, jag tror att det är den som får bli en kickstart på allt. För så här kan det inte vara längre. Det är sommar. Det borde vara lycka, men jag finner den inte.

Jag drömmer mig bort & tänker på det som kommer snart. En underbar vecka med mina 2 bästa. Strand, pool, god mat, god dryck, sol, värme, sommarklänningar, bikini, solkräm, solglasögon, läsa böcker, bara vara, skratta, må bra.
Jag tror att jag satt mig själv på paus fram till dess.

Idag fick jag iaf finbesök utav Kusse. Annars har jag mest slöat runt. Plockat lite med packning & så.
Imorron är jag ledig. Då blir det städa, packa klart, luncha med Pappa, färga fransar, tvätta, få besök av Mormor. Ungefär så.
Sen är det bara en dag. En jobbedag, & sen, sen är vi där. Då trycker jag på play igen.

Slöseri med livet.

Söndag. Jobbat 4 timmar. Ätit Spaghetti & Köttfärssås hos Familjen. Varit med Mamma på Familia, helt meningslöst, slöseri med livet, usch & blä aldrig mer! Men jag fick iaf med mig ett fint hårband att ha på huvudet nere på Rhodos. Det var det enda, suck. Men jag antar att det var bra för min ekonomi?
Kom hem till Familjen  igen & slängde  där ihop en ljuvligt god Rabarber & Jordgubbspaj med Kolatäcke, himla gott! Snodde hem en bit som jag ska bjuda Kusse på imorron.
När jag kom hem till mig själv så gick jag upp på vinden & hämtade ner resväskan, nu står den i min hall. På dörren in till sovrummet hänger 4 vackra klänningar & inuti mig bor en stor längtan. Nu är det bara 3 dagar kvar. Tänk va. 2 jobbedagar & en fridag. Dagarna kommer bara att svischa förbi.
Sen är vi där.
På Onsdag sover jag över hos C&B. Då blir det tacos & myskväll för att försöka att stilla vissa nerver, haha.
Nu ska jag snoka runt bland lite bloggar, sen blir det nog ngt playavsnitt innan jag lägger mig för att sova.
Här har ni mitt mästerverk:

Handleder.

Jag har ganska så nyligen börjat att läsa en blogg ( Jo jag läser en massa bloggar.. ) & denna har blivit lite utav en favorit för mig. Det kanske låter hemskt att kalla den så, för den är så svart, så svart, svartare än tjära. Men ändå finns det något där, en strimma hopp som är så fantastiskt vackert!
Den får mig även att inse vilka löjliga problem jag tycker mig ha. So what att jag inte har hittat min drömkille, jag har iaf inte mått så dåligt att jag kastat mig ut från en balkong & hamnat i rullstol.

Jag kommer på mig själv med att bry mig om denna tjejen. Fast att jag inte ens känner henne. Det känns lite sjukt. När hon inte hade uppdaterat på ett par dagar så blev jag orolig för henne. Knäppt men sant.

Men det är väl för att hon gör det hon gör. Hon berör.


& här hittar ni henne http://handleder.blogspot.com/

För att jag vill att ni också ska förstå..

Fredagsutflykt.

Fredag. Visst? Känns som dagarna bara flyter ihop när man inte jobbar vanlig "Mån-Fred". Jobbade halvdag idag, faktiskt ganska så skönt om man ska vara ärlig. Jobbar samma tur hela helgen. Skönt att sluta tidigt, men drygt att klockan ska ringa tidigt, om man nu ska gnälla, & det ska man väl alltid?
Idag hade jag & Mamma tänkt lyxa till det med att åka till Hbg & strosa runt lite, samt äta på vårt favvis-hak. Kanske unnar man sig ett glas vin eller två? Det tycker jag att man kan få trots allt!
Tackade nej till C&B ikväll. Dels för att jag eventuellt skulle detta med Mamma & sen även för att det brukar bli ganska så sent där, & ofta mer än ett eller två glas vin ;)
Har varit duktig tjej & ringt Arbetsförmedlingen om att jag har jobb just nu. Dom har faktiskt låtit mig vara ifred denna gången, men det är lika bra att sköta allt rätt.
Mina ögon kliar. Himla jobbigt. Fick nya tabletter av Pappa som jag nog ska ta & prova. För övrigt är jag trött, även det skyller jag på pollen..
En liten update så där bara..
Nej nu ska jag ta & fräscha till mig lite. Så här kan man inte se ut när man åker till Hbg!

Save it!

Onsdag. Tvättedag. Hade tänkt städa lite också. Men ärligt talat, hur mycket ska en människa behöva stå ut med på en dag? Nej någon måtta får det allt vara. Tar det imorgon, eller på Fredag, eller varför inte på Lördag?
Har för den delen redan städat idag, inte hos mig förstås, men det borde väl gälla iallafall..
Var "på andra sidan" på jobbet idag. Gick bra. Fick mig en liten prövning, men det gäller bara att lirka lite, och fram för allt; att inte ta åt sig. Har även blivit inbokad hela helgen, jag gillart! Förvisso bara 07:30-11:30, men det är ju bättre än inget!
Pengar kan man aldrig ha för mycket av, och som alla vet så tjänar man inte precis storkovan inom vården. Men jag trivs och det är faktiskt huvudsaken!
Annars? En vecka till Rhodos & jag längtar såå. Ska bli så himelens skönt att få komma bort ett tag. Känna varma stenar under fötterna, mötas av sol & varma morgnar, doppa sig i havet, äta gott, dricka gott.. Ja helt enkelt det man kan kalla för LEVA LIVET.. som jag ju så gärna vill!
Borde ta & fixa mat till imorron, men inte det heller orkar jag. Hej lat tjej?
Nu ska jag snart gå ner och försöka rädda denna raring. Gode Tvättmaskin & älskade Tvättmedel.. jag hoppas att ni samarbetar & hjälper mig med detta.
Min finaste bebis ju..
Syftar på klännningen alltså. Bortse från min pose & mitt fina plåster.
& så håll tummarna för att den blir hel & ren igen.. Jag älskar ju den!

Leve Livet.

Om jag tittar på min handled så står det där. I klartext. Fast på ett annat språk och med en lite djupare mening; Viva La Vida.
Jag funderar på vad det betyder. Leve livet.

Att leva livet. Vad innebär det egentligen? Jag tror inte att jag gör det just nu. Jo visst lever jag, det gör jag allt. Men så där på riktigt ni vet. Så där så att varje andetag känns genom hela kroppen. Det är på riktigt. Man är här och man är här nu.
Jag vill kalla det äkta.

Jag vet precis hur jag vill att det ska vara för att jag ska känna mig levande på riktigt. Det handlar inte om några stora saker. Det kan räcka med lite saltstänk benen och sol som bländar mig från den spegelblanka ytan.
Det handlar om att finna någon att dela allt med. Helst en kärlek men en riktigt fin vän skulle också fungera.

Någon som kan förstå det där lilla som ska till för att man ska känna sig levande på riktigt; En skål jordgubbar och grädde, med så mycket socker att det knastrar i tänderna, en filt och en bra bok, en frukost i skuggan. Små enkla ting.

Jag är trött på vardagen. Trött på att allt bara flyter på. Fast att det faktiskt inte ens gör det. För det har hänt så mycket nytt i mitt liv. Jag har börjat en utbildning och sakta men säkert tar jag mig fram mot mitt mål.
Jag fick VG & MVG i mina 2 kurser & jag har fått sommarjobbet jag ville. Om en vecka åker jag på semester. Jag borde vara nöjd. Men något fattas mig.

Jag vill ge mig själv en käftsmäll & skrika DET ÄR SOMMAR LOTTA; NJUT! Men så tänker jag.. Vem ska jag njuta med? Vem vill åka och plocka jordgubbar med mig, vem vill ligga i gräset & se molnen flyga förbi, vem vill klä smultron på en tråd, vem vill dricka kaffe & äta bullar tills magen blir så där stor, vem vill köra till en sjö man inte ens visste fanns?


& då kommer den. Ensamheten, men mest av allt, den skrämmande tanken på när tar den slut?


Kanske hade hon rätt, kanske är jag inte gjord för att leva i en småstad. Det lär vi aldrig få veta. För jag bara flyter med, och drömmer om en annan tid, en annan plats och någon att hålla i hand..

RSS 2.0