Ni är inte kloka!

Söndagsångesten kryper under skinnet. Hu. Idag har jag varit rastlös. Mamma också. Det resulterade i att vi körde till 'vår sömmerska' & lämnade lite kläder ( ååh vad jag hoppas att hon kan fixa till mina jeans.. ) & därefter kollade vi in 2 st loppisar. Hittade en söt liten ask & ett fint halsband, men tyckte det var för dyrt för gammalt skit, så blev inget köp där inte. Annars var det mest en massa skit. Hittade ett par sjukt fula stövlar, fyrkantiga i plastig skrikrosa -modell. Knäppte en bild på dom & skickade ett mms till några st. Låtades att jag köpt dessa..
Mina vänner är ju inte riktigt kloka. ALLA utom min Kusin trodde att jag på fullaste allvar köpt dom. Haha. jag dör. Tur att Kusse känner mig iaf ;)
Nej nu ska jag återgå till Vad blir det för mat.

Hej vin, hej svin!

Här sitter jag i mina nya stövletter. Helnöjd. Mamma säger att dom är för höga. Därför måste jag spatsera runt i dom här hemma nu i veckan. Hon ska allt få se hon! För att inte tala om hur glad min granne kommer att bli. Skorna är tillbaka!

Har roat mig med att städa både min & firrarnas lya idag. Är man en duktig tjej eller vaaad? Nu är jag f*n värd en god middag! Tur att jag ska få det också då.
Igår spenderade jag först kvällen i familjens soffa, för att sedan bege mig ner till mina bästa; C&B. Älskade älskade ni. Jag tjatar & tjatar, men vad skulle jag ta mig till utan er? Finaste fina. Drack vin & pratade om allt mellan himmel & jord. Lyssnade på blues & jazzade loss. Gotta' love us! Haha. Blev lugnt med vinet men tiden rann iväg.
Trött tjej som man är så är klockan ett numera sent ;)
& f*n vad 'folk' har svårt att fatta att man inte alltid behöver avrunda i stan. Jag är snart 27 år. Fattar ni? Jag behöver inte det där för att känna mig komplett längre.


Annat var det då. För ngt år sedan. Hej vin, hej svin!

F*ck you!

Ibland säger du så konstiga saker. Det är då jag inser varför vi inte umgås mer än vad vi gör.
"-Då förstår jag varför han svarade som han gjorde". Okej, så om han hade varit svensk hade han inte svarat på det viset? Herregud. Du klarar bara inte tanken på att det en dag skulle finnas någon i mitt liv. Bara för att du är ensam..
Jag menar, varför säger man så där för? Bara onödigt.
Jag sitter inte i den ultimata sitsen. Men jag har iaf fått uppleva känslan av att vara omtyckt. Känslan av ett par ögon som vilar bara på dig. Händer som sträcker sig över bordet & vackra ord som uttalas i natten.
Har du det? Vet du hur det är att vara omtyckt för den du är? Hur det känns att ligga naken i en säng, känna en varm kropp emot din. Känslan av att du är som vackrast just då, naken & sårbar.
Försök inte trycka ner mig för att du är ensam. Vi väljer alla vår egen väg här i livet.
"-Jo men jag går inte ut för att hitta ngn så". Men snälla rara. Det handlar inte om det. Jag har inte slutat gå ut för att jag 'har ngn'. För det har jag inte. Jag har slutat att gå ut för att det inte roar mig längre. Med eller utan ngn jag bryr mig om här i livet.
Jag vet att jag var den siste man trodde det om. Men nu är det så. Get over it & skaffa er en annan partysessa.

Sen handlar det kanske mer om vem man går ut med. Jag kan gå ut med en människa som får mig att må bra. Ta ett glas vin, snacka, dansa, spåra. Visst kan jag göra det än. Men det är nog du som är problemet. Du kväver fortfarande mig. Allt kan inte jämt vara så synd om dig..
Kom över killen som du strulade lite med för hundra år sedan. Jag har också varit med honom. Vad säger det dig? Han ville hellre smita iväg med mig än att prata om dig.
Jag var ett svin, men han var ett större svin.
Aah var tvungen att ventilera mig lite. För övrigt var det en bra film vi såg igår. Sen blev det the & Kungarna av Tylösand hos mig. Fick ett samtal som jag inte ringde tillbaka på. Tänk att det aldrig slår fel..
Nu; dags att ta tag i denna dag.

Oh so fancy fance!

Torsdag. Alltså Fredag imorron. Sweet. Då ska jag som sagt bjuda A på bio. Undrar vad vi ska se? Jag ska iaf bestämma, that's for sure!
Dagen idag har varit helt okej. Bråkade med Fuji när jag kom hem. Nu ska jag tydligen inte betala ngt alls? Sweet. Alltså har jag en snygg canvas i hallen som jag inte betalat en spänn för. Nu när jag tänker efter så tycker jag nog att dom borde ta & göra fel lite oftare. Synd om C&B bara..
Har även gått & blivit med mobil. Samsung galaxy. Så kan det gå när försäljaren knackar på, höhöhö ( eller ringer då ). Meh, den verkar ju faktiskt bra. Hoppas bara den spöar Iphonen som jag eg ville ha. & så kan jag liksom se ner lite på alla töntar som är så mainstream & har Iphone.
Finns så mkt saker jag borde göra. Gör jag det? Nä. Skjuter på allt till helgen. För då är det ju snorkul att göra sånt..
Tänkte köra en 'Dagens Kent' som jag brukade på min förra blogg:

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss



& visst finns den alltid där
den där rädslan
rädslan för vad man förlorat
livrädd för vad man kommer att mista
Mest av allt vill jag behålla dig.


Vaskar den! Är man fancy så är man!

Bla bla bla.

Onsdag. Fick springa till bussen imorse. I eftermiddags var tåget försenat. Man kan säga att Skånetrafiken är tillbaka! Gotta' love that..
Efter jobb var jag inom Kvantum & handlade. Hamnade i en liten bitchkassa. Tur för henne att jag inte orkade lägga ngn kraft på att tjafsa.
Annars har jag bara hunnit med att duscha & äta. O jaa, att prata lite i telefon då. Gött att ha ngn att kräka av sig till.
Fick minsann tag i Mödravården idag, äntligen. Eller ngt. Vem f*n vill egentligen gå dit & låta dom rota runt? Blää.
Idag är det värsta tevekvällen. Det älskar en tevenörd som jag. Idol, Skånefruar & Kungarna av Tylösand.
Städa kan man liksom göra en annan dag.
Bokat in middag hos Mormor nästa vecka. Mys. Nu hoppas jag bara att få bokat in en dejt med min fina Mazarin också. Sen är jag nöjd!
Nej nu ska jag snoka runt i lite bloggar innan min tevekväll börjar.

Den är här nu.

Dagen idag började smått kaosartat. Någon som är förvånad? Nej. Därefter har dagen faktiskt förflutit bra. Min telefon är åter på banan vilket känns oerhört skönt. Man är för tusan helt handikappad utan den.
Har fått en kallelse från Mödravården. Där står att man ska ringa dom för att boka tid. Nu undrar jag HUR man ska kunna göra detta när det är stört omöjligt att komma fram. Upptaget upptaget upptaget. Suck.
Idag på jobbet fick jag höra att en utav mina kolleger har dränkt en katt. För att hon ansåg att den var sjuk. Hur j*vla sjukt är inte det? Nej jag gillar inte katter, men fyf*n så där gör man bara inte. Det mår till och med jag dåligt av. Sen hade hon dessutom delat en åkermus i 2 med hjälp utav en spade. Detta hade hon sedan förevigat på bild, skrivit ut på ett papper & tog med & visade detta för sin kollega. Hon satt den hade haft len päls..
Men helt ärligt talat, HUR psyko är den kvinnan?

Har sen jag kom hem roat mig med att duscha & fixa mat. Tryckte nyss i mig en mkt god pastagratäng, så nu är jag mätt & belåten.
Spikat bio med A på Fredag. Hon ska få det som en liten försenad fölsis från mig. Så får se om jag hittar ngt bra nu.
Annars har det nog inte hänt så mkt.
Du är där & Jag är här. Det är som det brukar vara.
När jag genar över gräsmattan känner jag hur höstlöven prasslar under mina skor
Jag trampar på en kastanj
& känner att den är här nu.

Hösten.

Jag vill linda in mig i tjocka halsdukar
bli rosig om kinderna
& dricka varm choklad under en filt

Med dig. Alltid med dig.

Not a good day.

Mobilen avstängd för utgående samtal & sms. Torktumlaren har kraschat & jag fick hänga upp all tvätt i torkskåpet. Det har regnat hela dagen & mitt hår är flottigt & lockigt.

Det är helt enkelt en sådan dag idag.
Update: Ljudet på tv4+ är kört & jag missade därför ett av mina favvo-program; Det Okända. Carro&Bobos canvas tycks heller inte gå att fixa. Jag ville givetvis ringa & gapa om detta. Men kunde jag det? Nej. För just det. MIN TELEFON FUNGERAR JU INTE!
Dagen blir bara bättre & bättre. Snart exploderar väl hela lyan.
NEJ. Nu stänger jag ner & slänger mig i soffan framför CSI & Lite Sällskap. Hoppas teven håller..

& visst saknar jag.

Söndag. Ångesten kryper under skinnet. Så där som den alltid gör denna veckodagen. Tittar på Ensam Mamma söker. Och känner mig just, ensam. Det är något med höstluften som gör att det gör lite extra ont i det ensamma hjärtat.
Har spenderat dagen med min fina Mamma. Först åt jag middag med henne & Lillebror. Han gav mig t o m en komplimang idag min kära bror. Han sa att jag hade en snygg outfit. Det får man tacka för. The kid got style!
Efter maten gick jag & Mamma till Larssons Lager där jag fyndade 4 nya små saker till hemmet för 40 kr. Den tackar vi för. Jag gillar sånt smått plotter som piffar upp utan att kosta. Krafs krafs. Därefter gick vi bort till Gläntan & tog en fika i solskenet. Passade även där på att köpa lite nytt till lyan. En ljuslykta som var såå fin & Lottig, & så en som inte alls blev som jag hade tänkt mig. Så nu hoppas jag att min Mamma kan ordna så att jag får bytat den.
Hur som haver så var det en himla mysig dag. Mamma min lilla Mamma. Hon är den vackaste människan jag vet.
Sen jag kom hem har jag fixat & plockat lite. & bara suttit här. Slappat liksom.
& så tänker jag nu fortsätta min kväll. All by myself framför teven.
Tänker lite extra mkt på min fina Mazarin. För idag vet jag exakt hur hon känner sig. För en vecka sedan hann jag knappt in genom dörren innan mina tårar rann nerför kinderna & färgade min hy svart. Sen grät jag mig till sömns & kunde inte andas.
Saknad gör så äckligt ont.
Man vänjer sig fort vi att andas en annans hud.
Men det ska vi inte tänka på nu. Vi klarar detta fina. Både du & jag.
Nu ska jag fortsätta att försöka dämpa min ångest genom att göra inget alls.

Ute blåser sommarvind..

Lördag.
Ute viner vinden & håret trasslar in sig i mitt läppglans.

Men nu är jag inne. Sitter här & funderar på om jag ska diska innan jag slänger igång mitt dvd-maraton. Ja, det är verkligen stora val man har att göra här i livet ibland.
Blir en lugn kväll. Planen var att jag skulle träffat min Kusse ikväll, men hon är en svikare. Så nu får jag helt enkelt vara med mig själv ikväll. Fast det gör inte mig så mycket. Har hyrt tre filmer som jag hade tänkt plöja igenom. Till det tänker jag kränga chips. Det blir nog en bra kväll.
Dagen har jag i övrigt spenderat i stan med min kära Mami. Fick shoppat lite samt lunchat. Mysmys. Vill fylla upp min garderob med en massa mysiga höstkläder, men nu har jag köpstopp..
Som alltid finns det alltför många tankar att inte dela med sig av.
Njut nu av Lördagen kära ni. Det ska jag.

Crea Diem.

Denna veckan har jag tagit tag i lite saker. I'll leave you with that.

Fick ett vitrinskåp av mitt älskade barn igår. Hurra vad snäll hon är! Blev så fint så fint därinne.

För övrigt så börjar jag att bli trött på vissa människor. Jag börjar nämligen känna igen saker & ting. Anar ett mönster. Jag vill inte acceptera det längre. Jag vill inte vara en sån människa som energitjuvar utnyttjar. Ni förstår säkerligen inget alls. Så brukar det vara. Men det är inte det viktiga här. Det viktiga är att jag förstår & att jag får ventilera mig lite.
Jag är trött på att bara vara behövd när det passar. Trött på att vara den man ringer till & beklagar sig för. Men sen då, sen när allt är så j*vla bra, vad händer då?
Varför är människan en så egotrippad varelse? Jag står faktiskt kvar här.

Jag vill ha något som är äkta. Något som alltid betyder något.

I helgen var jag hos mina finaste C&B. Där mina vänner har vi något äkta. Jag vet inte hur många gånger jag hyllat dessa två fantastiska människor. Men jag tänker att fortsätta med det. För fantastiska är precis vad dom är. Dit är man alltid välkommen. Tänk att man kan känna sig så välkommen & hemma när man är 'tredje hjulet'. Vilket man aldrig på något vis känner sig som där.
Det spelar ingen roll vad vi gör. Dricker vin, snackar skit, är på spökjakt, tittar på teve. Allt är så enkelt.

& så den kärleken. Är så glad att min Fliin äntligen hittat en man som behandlar henne som hon är värd. En man som skulle göra allt för henne & som alltid finns där.
Hon är så värd det & jag blir lycklig av att se dessa två.

Hittade bröllopstalet jag skrivit ner. Det ska jag nog ta & ge till dom. För att ha slängt ihopa det på någon timme så är jag faktiskt nöjd med det. Jag fick min Pappa stum &  med gråt i halsen när jag läste upp det för honom.

Ah minnen dessa minnen. Denna ständiga verklighetsflykt.

Vet inte vad jag vill få fram med detta inlägg. Kanske det att jag har börjat att se saker & ting på ett annat vis.


Crea Diem - Skapa Dagen.
Vackert.


Nu ska jag koka gröt. Lyxmiddag, check!

Gör om - gör rätt.

Söndag. Den där känslan kommer krypande igen. Precis som den alltid gör. Har inte uträttat några storverk idag. Lämnat tillbaka bilen, fått mat, samt knoppat in en halvtimme på soffan hos familjen. Mys. Det hör liksom nästan till om Söndagar.
Lite duktigt har jag faktiskt varit; Fixade lite inne i badrummet. Rensade bort lite skit & torkade av lite.

Kvällen ska i vanlig ordning spenderas framför teven. Irene Huss it is! Gillar verkligen min nya Söndagstradition. Jag kommer ändå inte till någon ro om Söndag-kvällarna. Det är liksom som att ngt bubblar inuti mig. Man ligger bara där & vänder & vrider. Snurrar runt & känner hur tankarna snurrar än fortare.

Jag väljer att vara tyst om vissa saker, för jag orkar inte höra folks nyfikna tjatande..

Nej, nu räcker det.
Väntar på smärtsamma rader om saknad & vackra ord.


Gör om - gör rätt.
Så får det bli.

Pic another pic.

Inget att säga idag heller, eller kanske alldeles för mkt. Hur som haver, inget jag orkar plita ner här idag. Jordens tråkigaste bloggare? Ohyes!
Fredag imorron iaf, sweet. Det firar vi med Kusinträff. Lovely!

Tills jag orkar mer.. another pic.


Jag & Marre för ngt år sedan. Blonda & glada.



Pic a pic.

Orkar inte skriva något idag, dessutom dör mitt batteri snart & jag orkar inte stoppa i sladden. Hur lat? Så det blir helt enkelt bara en bild idag.


Glufs glufs på Zante. Ser ut som moussaka? Svingött!
& se där, jag har visst dubbelhakor, todeloo på er..!

RSS 2.0