Bra Söndag.

Uff. Nu kommer den där ångesten krypande igen. Den gör alltid det om Söndagarna, spec om kvällen.
Nåja. Det har varit en fin Söndag. Jag fick tag i vad jag skulle till min hall, nu saknas det bara en mysig lampa där. Efter Åhlens-rundan gick vi & fikade på Fahlmans. Det är en sånt där mysigt litet gammeldags konditori. Där delade vi en tårtbit & så tog jag en varm choklad med grädde, gjord på 60% mörk choklad.. gott!
Efter det körde vi & handlade lite.
Sen när jag kom hem roade jag mig med att plocka lite med mina nya saker samt titta på GG.
Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag sluter mina blå ( fast dom är eg inte blå.. ).
Godnatt ni.

Jag vill att du ska ligga här nu
lägga dig närmre
& pussa mig godnatt.

YES!

YES! När jag tog en liten snabbröj i min garderob hittade jag äntligen mina favvo-stövlar.. som jag letat & så låg dom där under en hög med kläder & kartonger. LYCKA. Tror jag ska fira detta med att använda dom idag. My darlin's!
Nu ska jag hoppa in i duschen, först ska jag duscha, sen ska mina blommor duscha!
Ville bara dela med mig av min stora glädje denna dag!
Förresten.. hur f*n kan jag ha lika mkt kvar på kontot som jag hade INNAN jag betalade en räkning a 700 kr, samt handlade för typ 500? MAKES NO SENSE!

Waldorf Astoria New York.

Godmorgon. Här var man uppe med tuppen. Ah nästan iaf. Kl 08 klev jag ur sängen. Då hade jag redan legat halvvaken ett bra tag. Så lika bra att hoppa upp & ta tag i denna dag!
Nu ska jag plocka undan efter frukosten, sen blir det till att städa här hemma. Suck vad tråkigt, men det måste ju göras. Därefter ska jag fixa till mig för att sedan bege mig på Söndagslunch hos Familjen. Efter det ska jag & Mamma köra till Åhlens & handla till moi.. Wihoo!
Slänger in en bild innan jag tar tag i my house.. enjoy!
Familjen på Waldorf Astoria i NY. Vilket hotell. Vilken upplevelse. Magi!

Godnatt då.

Sådärja. Nyss klar med filmen. Det tog lite längre tid än vad det skulle eftersom filmen "hackade" lite. Sjukt störigt. Men filmen var bra iaf. Nu ska jag gå in & tvätta av mig mitt fejs, sen blir det sängen & min nya favvo-serie på SVT-play.. i annelie.. har ni inte sett den tycker jag verkligen att ni ska ta & göra det. Så pinsamt bra!
Godnatt då.

Shoppingsjuk.

HJÄLP! Shoppingdjävulen har flygit i mig. For real. Den har beställt hem en massa saker från nätet. Först från Bubbleroom & nu nyss från Nelly. Nu får ni hålla tummarna för att inte allt passar & är så där jättefint. Det går helt enkelt inte ihop med min ekonomi..
Bara ngt passar så jag har ngt fint att ha på mig på Lördag så är jag nöjd..
Handlade även lite fint till köket innan idag. Lite väl dyrt, men såå fint. Blir nästan en fröjd att diska nu va.. hmm. Ville köpa typ halva affären, men får stilla mig lite. Gillar ni fina 'inredningsprylar' så tycker jag att ni ska kika in denna serie. Jag köpte mina grejor i en blomsteraffär, men det finns även på Cervera, samt på cultdesign.se
Imorron blir det att handla till min hall. Wihoo! Äntligen.
Sen får det f*n vara slut med handlande alltså. Gotta' live to..
Nu ska jag klicka hem Beck-Levande Begravd. Lite chips, regn på rutan & tända ljus på de. Mys!
Frukost på Panera Bread i Darien. Det var mys!
& kolla Mammas min, haha sötkorv!

I en säng i USA.

Fredag. Idol på teve & här sitter jag & trycker in chips i fejjan. Fint är det.
Idag såg jag en jäääättesött Hello Kitty-adventskalender i ett reklamblad från CG. Den vill jag ha! Min familj säger att jag är för gammal för sånt. PFFT. Man kan aldrig bli för gammal för sånt. Adventskalender + Hello Kitty.. Kan det bli bättre? Nää. Tänk vad glad jag skulle bli varje morgon när jag öppnade den & fick en söt liten Hello Kitty sak. Nää imorron är det jag som skiter i vad dom säger & köper en! Sådeså. Caroline höll med om att man aldrig kan bli för gammal för sånt. Så jag litar på henne!
Förresten, igår när jag & Mazarin var & fikade såg vi en KOPIA av 'Kavli-ungen'. Haha. Det var alltså helt sjukt så lik han var. Hade till och med samma moves. Han var såå söt så. Förutom när han hostade, snorade & nös. Vilket han iofs gjorde typ hela tiden.
Idag var jag hos världens läskigaste tant. Jag lovar. Hon var såå creepy. Scary Lady. Hade fått en roll i en skräckfilm anyday.. HU!
Att hon dessutom har ngn superlivsfarlig sjukdom gör ju inte saken bättre. Gotta' love my job..
Denna helgen ska jag ta det jäkligt lugnt. Ska bli såå skönt. Halloween vad är det? Det enda måsten är att städa, besöka bolaget, samt köpa min födelsedags-present.
Blir ju lite galej här nästa vecka, så jag sparar mig till det. Jag blir ju gammal va!
Det är ju Söndag nästa Lördag.. vet ni det? Tänk på det va om ni nu tänkt göra ngt så livsviktigt som att besöka systemet eller så..
Nu ska jag titta över min ekonomi, huu..
Fräscha kids på ngt hotell i USA.. kan inte placera vart bara.

My favourite.

Torsdag. Jobbat. Fikat med min favorit på EH. Åh vad jag hoppas att hon kan komma nästa Lördag.. hade varit så roligt om mina vänner kunde fått se att denna fantastiska människa faktiskt existerar på riktigt. Kom igen nu va. Finns absolut inget att vara rädd för, vi Landskronabor är inte så farliga som man man tro ^^,
Fredag imorron då. Ser man som alltid fram emot. Ska bara ha en lugn & skön helg. Fint ska det bli.
Men hejdå nu!

Ett stycke snopp, NEJTACK!

Onsdag. Mittiveckandagen.
Inatt drömde jag en mkt bisarr dröm. Jag drömde kortfattat att vi skulle gå upp till en brukare ( så kallas dom som vi går hem till på jobbet ). Väl där möts vi av att brukaren ligger naken i sängen. Inte var det bara han heller. Nej, när vi går vidare in i lägenheten upptäcker vi att det ligger fult med nakna feta karlar överallt. Det ska nämligen spelas in en porrfilm där. Hur sjuk dröm?
MEN, nu kommer det riktigt sjuka. Den brukaren jag drömde om. & bara att jag drömde om honom är ju fullkomligt vidrigt, då han är just det, vidrig. Anyway.. den brukaren ska vi då gå hem till idag.
Med nattens bilder i huvudet går jag upp där & vad ser jag när jag står & dammsugar.. jodå, där ligger han med snoppen i vädret.. HELT ÄRLIGT NU! Hur sjukt är inte detta? Dock var han som tur var inte helnaken här, nejdå han hade minsann en skjorta & t-shirt på sig.. men vad hjälper det när snoppen ligger där? ÅHFYFAN vad jag dog. Kunde inte ens titta åt hans håll sen. Så vidrigt. Jag lovar er, hade ni sett honom hade ni förstått..
Att han dessutom luktar så vidrigt att jag var på väg att klökas när jag stod bredvid honom gjorde inte saken bättre.. Sur röv fyfan!
Så ja nu har man den på näthinnan liksom. Fastetsat! Goodbye sexliv liksom.. urk..

Annars förutom detta trauma? Hade ett kort litet möte. Suck på det. Sen när man väl var på väg hem så visade Skånetrafiken sig från sin bästa sida.. en snabb sväng inom Kvantum & när jag väl landade hemma  så var kl strax innan 19.. 13 timmar hemifrån. Tack för den.
Imorron ska jag äntligen få träffa min Mazarin. Hurra vad skoj! Tror bestämt att vi ska fika på EH.. vad annars liksom?
Nu ska jag snoka runt lite innan det blir tevekväll med Greys & Kungarna.
Old pic från PB. Såå små & oskyldiga vi ser ut va..

Is i hjärtat.

Hur tråkigt är det inte med alla dessa vardagssysslor? Tvätta, städa, laga mat. Jag spyr! Idag tvättar jag, samt att jag måste koka pasta.. ytterst jobbigt. Det borde väl räcka för dagen? Jag menar orka göra mer tråkigheter på en dag. Bädda rent måste jag visst oxå. Ja jag säger då det, livet är allt tufft ibland..
Annars är väl allt som vanligt. Inget svar här, inget svar där..
Det enda som förgyller min tillvaro är små söta pling.
Jag vill träffa Mazarin. Höra om hennes weekend i Sthlm samt gå & se SAW vilket j*vla nummer vi nu är på.. i 3D & skita på mig lite.
Jag vill träffa min fina Mormor, äta ngt gott & bara mysa hemma hos henne.
Jag vill leka med min kompis Coffe som jag inte träffat på ett tag nu.
Jag vill åka ut till Järavallen & ta en lång & mysig promenad som avslutas med varm chokelaaa! ( med frivillig..? )
Men mest av allt just nu vill jag bädda ner mig i min säng. Sätta igång ett dvd-maraton & bara ligga där tills det blir helg. Snälla Gud kan jag inte få göra det?
Nä jobba kvinna jobba. Uppskatta det du har va..
Nu ska jag ta & gå ner & kasta sopor, vika & hämta upp tvätt, sen blir det duschen.. woho på denna kvällen.
Men först.. PICTURETIME!
Snölandskap sett från mitt storarumsfönster.
Is långt in i hjärtat.

Bra tjej!

Söndag. Bra dag. Har varit på Sköna Söndag på Folkets Hus med Mamma. Fick handlat en jättefin "aromalampa" med yankeecandle-wax som smälter & doftar helt underbart. Fick även köpt mig en "eyebrow-apparat".. haha värsta hightech! Får se om jag vågar prova den sen..
Annars strosade vi mest runt & tittade på allt fint. Fanns en del jag ville ha..
Mysig var det hur som helst.
Har även hunnit med att äta pizza & hämta ut ett paket. Kort & gott en bra Söndag.
Nu skuffar vi undan ångesten några timmar till & fortsätter att njuta av denna dag.
Igår var en bra kväll. Jag körde varannan vatten & sa åt folk att inte gå på Tages. Det fick räcka med Tycho.. bra tjej! Fyllemat hann jag dock med.. Chili Cheese.. hur gott kl halv två på natten? Urgott! Så tack för det Herr & Fru L.. ;)
Min fina Hoochie var  för övrigt sööötast i vaaarlden igår.. haha.. dör. Efter fyllekäket cyklade jag & Kusse hem, i ösregn.. tur att man är en förberedd tjej & hade paraply med sig.. hjälpte döömkt..!
Somnade gott & var nöjd med kvällen. Tack för det ni.
Nu måste jag för övrigt leva på vatten & bröd. Göttans..!
Nej dags att avrunda med.. just de.. PICTURE!
Jag & Carrofliiin söta som få förra sommaren!

Till Bröstcancerfonden.

Köpt det jag ville på Lindex; mössa, vantar & halsduk, passade även på att köpa ett Rosa Band.
Varit hos frisören & fick det precis så som jag ville, precis som jag visste. Dock fick jag ist för ett schampo, med mig ett balsam hem.. Suck. Alla pengar jag slösade hos frissan idag gick för övrigt till Bröstcancerfonden. Det tycker jag är en fin handling. Way to go Idas!
Efter frissan sprang jag in på H&M & köpte mig ett par urmysiga inneskor, så nu tofflar jag runt i dom härhemma. Mys.
Blev hämtad av Mamma & Pappa, åkte med dom hem & krängde en vårrulle, somnade på soffan.. fint.
Lånade bilen & körde till CS för att köpa min jacka som jag ringt & lag undan.. den satt som den skulle & jag är nöjd.. Bring it on Vintern liksom! Michelingubben-Lotta.. sött!
Nu sitter jag här & väntar på att vi ska bege oss ner till en liten Elin ( en annan Elin än den igår ) för att dricka lite vin, öl, eller vafan man nu än vill dricka. Det blir bra! Varannan vatten nu Lotta.. & aPselut ingen mobil.. Gotta' stay classy..!
Yes. Jag känner att jag mår bra idag. Lyssnar på en deppigt vacker låt. Men endå mår jag bra. Det är bra!
Pic a pic dååååå:
Utsikt från vårt hotell i Miami. Do I miss that trip? Yes I do!
A M A Z I N G!

Vi är underbara.

Vilken mysig kväll det var igår. Middag med efterrätt på Kinan. Gott & fantastiskt härligt att få sitta där med underbara människor & bara låta det vara så där fint som det alltid varit. Jag är så glad för er.
Spec roligt att få träffa Elin. Var ju pinsamt längesedan sist. Skärpning! Elin är en fin tjej med hjärtat på rätt ställe, såna ska man vara rädd om.
C&B är ju som dom alltid är. Mest älskvärda!
Efter Kinan gick vi hem till C&B & tittade på Idol & flamsade vidare. Efter Idol var alla tröttnosar, pensionärer som vi är. Så då avrundade vi kvällen & jag fick skjuts av söta Elin hem.
Tack för en fin kväll vänner!
Idag ska jag & Carro ner & slåss på Lindex. Ohyes! Därefter ska jag ner till frissan & hoppas på att hon kan hjälpa mig komma underfund med vad tusan jag ska göra med mitt hår. Men, det brukar hon vara bra på så jag oroar mig inte.
Har sett världens finaste vinterjacka som jag skulle vilja få tag i. BUMS. Jag är sån att när jag ser ngt fint så måste jag bara ha det nununu.. mitt hjärta får ingen ro innan dess..
Annars blir det nog en lugn dag & kväll. Har en gratis film från headweb att klicka hem.. så det gör jag kanske idag.
Nu avrundar jag detta  med att slänga upp en bild. Lite utav en ny tradition så där..
Mkt old PB-stuff nu. Checka in Flotte! Uäääk.

It's Complicated.

Tänk att jag faktiskt kanske skulle kunna få dig nu när jag inte vill ha dig. Dig som jag en gång skulle gjort i princip vad som helst för att fånga.
Du säger att jag är snygg. Du säger att varje gång du ser Spiderman eller ngn annan film med Kirsten Dunst så tänker du på mig. Du säger åt mig att jag ska "dumpa honom" för dig. För vad är det för fel på dig?

Det är inget fel på dig. Du är bara inte den jag vill ha längre. Visst vore det kanske till och med enklare att ha ngt ihop med dig. Men vad gör man när hjärtat säger ngt annat? Jag säger åt dig att man inte kan stänga av känslor man har. & vem vill vara med ngn som hela tiden tänker på ngn annan?

Varför sa du bara inte allt det här då när jag ville höra det för några år sedan? Jag hade dött för allt de du säger åt mig nu.
Nu vill jag bara höra allt det där från ngn annan & det gör ont i mig att det är du som säger det.

I nästa andetag gör du mig bara så arg. Eller egentligen gör du mig inte arg. Jag tycker bara att allt du säger är så befängt. Så du ska ha en snygg tjej för att kunna visa upp henne. Är det vad en tjej ska duga till?
Där & då visar du att du är precis som du alltid varit.

"-Alla snygga tjejer är elaka". Okej. Du säger att jag är snygg. Är jag alltså elak då? Du säger att .jag är det. Men det är jag minsann inte. Jag har bara låtit bli att ge dig det du vill ha den senaste tiden.


Du & Jag är som en sån där saga. En saga utan lyckligt slut. En saga som inte fungerar. För såna sagor finns inte. Precis som vi.

Men jag bryr mig om dig. Det kommer jag alltid att göra. Hade jag kunnat hade jag kanske valt dig. Bara för att sedan stå där ensam eftersom du & jag aldrig hade blivit vi. För det är så vi är.


Istället tänker jag på dig. Komplicerade vackra j*vla människa.

Avrundar detta röriga men för mig känslosamma inlägg med en enkel bild.
Jag förra sommaren på Mamis födelsedag som vi firade i Malmö <3

En nunna på tåget, som ett djur i en bur.

Här sitter jag & är hungrig. Kan maten ta & bli klar snart eller? Idag har jag gett mig på en sallad innehållande rödbetor. Det är just dom som tar sån tid, dom satans rödbetorna. KOKA KLART NU!
Annars? Det var en dag på jobbet som jag brukar säga.
Satt en nunna mittemot mig på tåget. Hallå där.. har du fått tillstånd av Herren att åka tåg? Kunde inte låta bli att stirra lite på henne. Lite som ett cirkusdjur liksom.. Stackarn. Till slut fick jag lägga ner boken & sova ist. Som om jag inte alltid brukar göra så..
Annars har det inte hänt så mkt. Som vanligt med andra ord. Ser framemot helgen då det vaknas middag med fina människor samt ett frisörbesök.. BLONDIN ELLER BRUNETT? You tell me!
Nu ska jag titta till mina beeeedååååår, sen ska jag nog vara söt & beställa en goodiebag till min kära Mamma.
Men först; Pic a pic.
Det blev PB igen. Drinks for four. Vem fattas?

Hey drunken girls.

Tisdag. En sån där grå dag som senare sprack upp i solsken. Dock endast väderleksmässigt. På jobbet är allt som det alltid är. F A S A N S F U L L T trött på Mr Besserwisser. Du har faktiskt inte alltid rätt & jag kommer att hävda mig ännu mer ju mer du går på.
& sen undrar jag.. hur mkt rörvslickare får man vara? Spyr.
För övrigt har jag inte roat mig med så mkt. Lagat mat, diskat & sånt sköj. Just det, betalat räkningar har jag oxå. Hej Fattliglus..
Nä vet ni vad.. det finns inte mkt att skriva om idag  ( heller.. ), så jag slänger helt enkelt upp en bild.
En gammal bild från PB. Haha kolla in så packade vi är.
Det riktigt lyser fylla om oss!

A goodiebag for all of us!

Måndag.
Vaknade med sån där Måndagsångest då man egentligen bara vill dra täcket över huvudet & somna om. Men det gjorde jag såklart inte. Nej det var bara till att snällt kliva upp & bege sig iväg.
På jobb var dagen så där seg. Under förmiddagen råkade jag smälla bildörren rakt upp i huvudet på mig själv. Hur tusan lyckas man? Svor & gormade mest till dess att jag såg blod på mina fingrar. Då började jag lipa & hyperventilera. Som ett litet barn.. Men efter att ha torkat & tvättat såret såg jag att det inte var så stort, så då kunde jag stilla mig.
Dock gav det mig en sån där härlig lite lätt tryckande känsla precis över ögat, eftersom det var just där jag smällde dörren då..
Så när vi var klara med dagens offer så blev jag släppt på Centralen & åkte hem, orka sitta på kontoret & hänga när man är dödsskadad liksom..
Väl hemma gick jag ner & satte igång en maskin tvätt, sen gick jag upp till posten & hämtade ut 2 paket. Det ena gratis.. Tack för det! Innehåller dock bara lite småtjafs, men endå.. Gratis är gott. Ni kan oxå få gratis om ni vill.. Vill ni det?
Det andra var en dvd-box.. yay!
Därefter gick jag inom familjen & hämtade min cykel samt passade på att trycka i mig lite kall biff, kanelbulle & gräddbulle. Lovely combo!
Nu ska jag gå ner & hämta upp tvätten. Sen blir det dusch & teve för hela slanten.
Drömde förresten om Nemo inatt igen.. HJÄLP! Måste nog sluta läsa hans blogg alltså..
Ett vackert ordspråk så här på denna Måndag;
Crea Diem ~ Skapa Dagen.

Damn I was HOT!

Vilket härligt höstväder det har varit idag. Isande kallt men soligt & alldeles klar luft.
Har varit i stan med Mamma. Var himla duktig & behärskade mig bra om jag får säga det själv. Smink & en parfym var det enda jag fick med mig hem. Sminket behövde jag & parfymen var jag tvungen att köpa eftersom det var 20% på den. Har ju gått & doftat på den i evigheter nu.. så det var jag nöjd med.
Hann även med ett glas rött & någon timme i solen nere på Seglaren. Mys.
Ikväll ska jag äta middag hos Familjen & sen blir det vin&mys hos mina Darlings. Det blir bra det.
Har suttit & lagt över lite bilder från min gamla dator.. tänkte att jag kan slänga upp en här. Bara slumpad så där.
Jag & Angelica för ett antal år sedan. Fan vad snigg jag var på den tiden.
Inte konstigt man fick ligg två dagar i rad då liksom.. Oops..

14 år & kär i en Idol.

Jag känner att jag & bloggen har det lite dåligt just nu. Vi vet liksom inte riktigt vad vi vill med varandra. Ska vi göra slut eller vad händer?
Kanske blir det så just därför att jag inte roar mig med så speciellt mkt nuförtiden. & vad finns det då att blogga om? Klämde dock in en fika med min fina Mazarin i veckan. Den ni. Vi satte oss på Espresso & beställde in vår favvo med tillbehör. Sen satt vi där & snackade i ngn timme. Ventilerade. Gosh vad glad jag är över att få ha den kvinnan i mitt liv. Finaste som alltid förstår just den där känslan..
Annars har det inte hänt så mkt. Fredag idag. Men det vet ni nog. Det firar jag med att sitta i mjukisar & titta på Idol. Olle alltså. Gotta' love him. I'm in Love. Dock ska jag snart byta kanal, ska se den där läskiga serien på tv4+.
Imorron får jag se vad jag hittar på under dagen. På kvällen blir det iaf ett besök hos mina bästa C&B.
Måste innan dess föra över alla mina bilder på cd-skivor samt rensa min förra dator. SUCK så tråk.
Nä nu ska jag tända lite ljus som slocknat, sen fortsätter jag soffläget här..
& HEJA OLLE DÅRÅ!

Please stop.

Måndag. Han stör mig vad han än gör. Andas? Sluta med det.
Har roat mig med att koka soppa sen jag kom hem. Kändes som en sån där höstig & mysig syssla. Eller ngt.  Det är väl ungefär det va.
Nu ska jag snart slänga mig i soffan. Världens tevekväll idag ju.

Nemo i min säng.

Vaknar & ser dimman ligga tät utanför fönstren. Kliver upp & stänger min balkongdörr. Passar på att andas in lite luft. Den är så där härligt krispig & frisk. Som den bara kan vara på en tidig höstdag.

Igår hade jag & A filmkväll. Vilka skitfilmer alltså. Katastrof.
A lämnade mig vid 00:30. Då satte jag mig i sängen & läste ett tag. Runt 01 får jag ett samtal. Såklart från honom. Men jag svarar inte. Jag vet nog vad man vill när man ringer den tiden på dygnet. Men inte här vännen, kör en runda & ring ngn annan. Jag är förbi allt det där.

Inatt drömde jag om Nemo från Kungarna av Tylösand. HUR SJUKT är inte det? Antagligen bara för att vi pratat så mkt om programmet igår.. men dock. Jag drömde att vi satt i en soffa & tittade på teve, jag la handen på hans lår, då trodde han att jag ville ligga med honom, så då fick jag upplysa honom att man inte behöver vilja ligga bara för att man lägger handen på ngns lår.. sen kan man ju undra vad handen skulle på hans lår & göra. Men mest av allt.. VARFÖR drömde jag om honom? Huu..
Nej nu ska jag ta & börja göra ve mig lite. Söndagsmiddag hos familjen idag. Mys.

Do the dishes.

Satte mig & läste lite. Då blir jag alltid så fasligt trött. Passade på att vila mina blå ett slag ( okeeej dom är väl inte så värst blå då.. ). Nu sitter jag här & är hungrig.. igen!
Tänkte ta & knalla bort till korvkiosken & hitta ngt gött att trycka in i huvudet. Lika bra att fortsätta dagen i fläskandets tecken.
MEN FÖRST ska jag diska. Det måste man göra innan man belönas med mat.
Så sätt igång nu.. diska Lotta diska!

Fina flickor.

Hade en mysig lunch med mina Angelicor. All min irritation försvann faktiskt. Himla skönt. Proppade kinamat tills det stod ur öronen på mig. Sen satt vi bara kvar & pratade i ngn timme. Mys. Därefter gick jag & A & hyrde film & köpte lite godis. 3 filmer varav två är Spanska. Så ikväll kör vi på Spansk afton här hos mig.
Det blir bra.
Under lunchen berättade jag att jag gillar att gå på loppis om Söndagarna. På bussen hem berättade jag även för A att min nya favoritkanal på radio är P3. Då blev hon nog nästan lite rädd för mig. Hah. Vem skulle kunna tro det liksom.. Partysessan goes tant. Men jag gillar't.

Man förändras med åren, vissa snabbare än andra..


Vi för ett antal årsedan.
Vi något år senare.


& nu har det gått ännu ngt år & vi tar aldrig såna bilder längre.
Men jag tycker om dom. Trots att vi är så fruktansvärt olika att jag ibland vill strypa dom <3

Ah come on.. gimme'!

Yes. Som vanligt stör jag mig redan innan vi kommit dit. Hah. Kusse vet vad jag pratar om. Hur STIRRIG kan man vara liksom? Orka.
Kanske gör saken mig ännu mer irriterad eftersom jag i denna stund är sjukt hungrig. Give me food liksom!
( Liksom liksom liksom.. Har ni märkt att jag missbrukar det ordet kraftigt? Som att jag är en fjortis LIKSOM! )
Tur då att jag om en knapp halvtimme ska hoppa på en buss som ska ta mig mot mat.. Yes!
Har på mig mina guldsmycken idag. Känns ovant. Men man får väl använda dom någon gång? På tal om inget liksom.

Igår fick jag ett samtal ( eller flera.. ) från en 'viss person'. Ni som känner mig vet vem jag pratar om. Jamen såklart.. CEPE! Han tyckte att vi kunde ses ikväll ( läs igår.. ). Jag sa kanske. "-KANSKE?" sa han då. Jaa kanske. Fattaru? För jag tror nämligen att du vill ngt annat än jag vill. Jag vill träffa dig för att stötta dig & visa dig att jag finns där för dig. För jag vet att du har det jävligt tufft just nu. För att jag tror att jag fortfarande bryr mig om dig.
Du säger att du ska ringa senare ikväll om du har vägarna förbi. Jag vet att du inte kommer att ringa & mkt riktigt gör du inte det.
Nu kommer det att gå en tid innan du hör av dig igen. Då tjatar du om samma saker & jag låtsats att jag bryr mig.
Det är så vi alltid gör..

Men det är inte dig jag vill höra ifrån
det är inte dig jag saknar
inte ditt namn jag vill se lysa på displayen.

Gosh jag smälter varje gång jag ser ditt sneda leende
du är så perfekt att det skrämmer mig.

Nu ska det gå ännu fler veckor
det är jobbigt
Precis som det alltid är.


Nej nu ska jag snoka runt lite innan jag börjar bylsa på mig för att bege mig ut. Solen skiner, men jag undrar; Är det lika skönt som det ser ut?
RockLotta liksom.. LIKSOM!

Nightynight.

Jobbat. Ätit hos familjen. Idol & ett glas vin med Kusse. Skummat igenom lite bloggar. Nu ska jag flytta in i sovrummet & titta på Kenza&Tyra-Show. Måste erkänna att jag gillar det.. ( eller iaf det första avsnittet då.. ).
Imorron blir det lunch med Angelicorna. Mys.
Nattinatt nu.

Med benen i vädret & vind i min..

Idag har jag varit & tagit/gjort ( ja vad tusan man nu än säger.. ) cellprov. Det är aldrig någon höjdare & jag har varit kräknervös hela dagen. "-Slappna av" säger folk. Jomenvisst det är ju jäkligt lätt när man ligger där med benen i vädret & fläker sina mest intima delar. "-Andas in genom näsan & ut genom munnen". Hah. Man skulle nästan kunna tro att jag var där för att föda. En sån fjolla jag är alltså. Blev inte mindre nervös när det var en som studerade till barnmorska som skulle utföra det. En nybörjare liksom. Men hon var minsann duktig & allt gick hyfsat smärtfritt. Nu behöver man förhoppningsvis inte gå dit igen på 3 år..
Fick en blöja & lämnade mottagningen nöjd & glad.
Har även hunnit med att uträtta en annan sak. & Gode Gud ( om jag nu hade trott på dig.. ) hjälp mig nu med detta. Låt mig för en gångs skull ha lite j'vla flyt här i livet. Låt mig för göra detta. Ah! Kommer bli gaaalen av denna väntan.
Gör man annat än väntar i livet?

Väntar på helg
väntar på lön
väntar på besked
väntar på honom..

Om inte detta går vägen vet jag inte vad jag ska göra.. Nu längtar jag till November/December. More than ever.
Har äntligen fått bokat in en träff med min fina Mazarin. Next Wednesday. Ser man framemot. Alltid så härligt att få träffa henne & prata av sig. Jag kom verkligen underfund med hur mkt den människan betyder för mig när hon åkte till Aussie.
Sen hon kom hem har vår vänskap bara blivit starkare. Äntligen tar vi oss tid till att ses. & inte bara prata om det.
Hon är så fin hon. En äkta vän som förstår sig på mig på sitt eget lilla vis. För innerst inne är vi så lika samtidigt som vi nog är så fruktansvärt olika.
Fattar ni? Jag gör.


Nej vet ni vad? Nu hade jag tänkt sätta mig & läsa lite. Om jag klarar att hålla mig vaken vill säga.
Lyan är redan städad, så det är med gott samvete jag sätter mig & bara slappnar av. Har gått & blivit helt beroende av tetris, känner att jag behöver bryta mitt beroende lite. Såå boktime nu!

Ge mig värme i hjärtat.

Jag är trött. Som vanligt då med andra ord. När jag åker tåget hem blir jag nästan lite besviken över att 'redan' vara framme. Jag vill liksom sitta kvar där i den tysta kupén & slumra vidare. Men det gör jag såklart inte.

På jobbet är väl allt som vanligt. 'Folk' retar skiten ur mig & det enda som får mig att känna värme i hjärtat är 'mina' söta gamlingar. Tänk vad mycket man kan ge dom bara genom att stanna upp, lyssna & ge dom lite ömhet & närhet; en hand att hålla i, en kram, en strykning längs armen. Jag får kramar & pussar på kinden tillbaka. & så pratar dom & delar med sig av saker som tynger dom. Då mår jag bra. För att jag hoppas att dom känner att jag bryr mig om dom. För det gör jag.
Jag känner att jag för en gångs skull vet vad jag vill med mitt liv. Nu ska jag bara ta tag i det. Lite störigt då att man ska behöva jaga folk för att få ett vettigt svar.
Men jag ska inte ge mig, nytt mejl på ingång!
Annars känner jag för att få träffa min fina Mazarin. Kom igen & ge mig en dejt nu vettja ;)
Nä nu ska jag ta & äta lite av pastasalladen jag nyss slängde ihop.
Men först, meeeeeejl.

Nej nej nej.

Alltså nej. Varför göra Söndagen ännu deppigare än vad den redan är? Med att städa menar jag. Nej, det får helt enkelt vara så. Kan lika bra ta det i veckan.
Så nu är det bara till att fortsätta mysa runt här hemma. Perfekt.

Stripshow!

Söndag.
Börjar detta inlägg med att tacka tjejerna för gårdagen. Speciellt tack till Marre som bjöd hem oss till sin fina lya. Gud vad avis jag är på den kvinnan, eller ja, på hennes lya då. Vill ha!
Det var en bra kväll igår. Satt & drack vin & snackade skit i flera timmar. Mys. Sen när övriga tjejer skulle dra ut så stack jag & Kusse hem. Otroligt bra val kan jag säga. Det räcker för mig att bara få umgås så där ibland.


‎"-har du nu alla kläder på dig?" "-nänä nu har jag tagit av min topp.."

Jadå. Vi fick minsann en lektion i striptease också. Dock en stripp med alla kläder på. Men bara för att vi skulle förstå liksom. Haha. Kvällens roligaste.

Det var även ganska så skoj att vi åkte 'invalid-buss' dit. Ja jag vet, man säger inte så, men äsch nu var det ju en sån buss. & det var skoj att vi 4 hoppade ur den 'mitt inne i Hbg' liksom. Hej säär!

Så tack tjejer. För fint snack & massa snack. Är dock liiiite besviken på Marre som tog tillbaka hennes löfte om att jag ska få vara en utav hennes tärnor. Trots att vi klickar liksom. Haha. Söt.


Dagen idag har spenderats med Spättan. Vi var på Väla. Där åt jag en bakad potatis & handlade inget alls. Hur grym? Svingrym!
Nu hade jag tänkt ta & städa lite här. Suck så tråkigt, men ibland måste man. Plus att då har jag verkligen en anledning till att belöna mig själv med chips & filmkväll sen.
Lite Söndagslyx får man ha.



Old Summer-memories.




Tagga till.

Fastnade visst framför datorn. Msn is the shit.. Så nu skiter jag i den där powernapen.. Tar & taggar till med lite skön musik. Kanske en dusch & ett litet glas rött på det?
Men först ska jag kränga ner mig i mina nya jeans.. BAM!

Cashen rullar..

Här sitter jag & kastar in godis i flabben. Little miss Fatty. Borde sluta. Är mätt. Men det är ju så gott?
Dagen idag har jag hitintills spenderat med min fina Kusse. Vi har varit på CS. Där skulle jag absolut inte handla ngt annat än bästa produkten till håret. Men vad hände? Jag hittade mina drömjeans & var såklart tvungen att slå till. Imorron ska jag till Väla med Spättan, då FÅR jag bara INTE handla ngt..
Nåja, jag kommer iaf att ha jävligt snygga byxor på mig ikväll.
Borde som vanligt ta & städa ist för att sitta här, men hur kul är det på en skala? Städa på en Lördag, nej fyförtusan!
Så ist hade jag tänkt glo runt lite till här. Sen ska jag nog sätta mig med min bok ett tag, bli trött & ta en liten powernap.
Kl 17 ska jag befinna mig på Basilika för mat med familjen. Lite senare ska jag hoppa på en buss & bege mig till HBG. Där blir det vinkväll hos Marre. Mysmys.
Ne, dags & hämta boken nu. Ha en fin Lördag!

Oh sorry me.

Nu har jag försummat bloggen igen. Sorry me. Jag har helt enkelt inte haft tid. Har roat mig med tvätt, möte, dejt med Mazarin, middag hos Mormor and so on. Busy week. Men det är skönt. Orka åka hem & häcka varenda dag liksom.
Så har vi blivit uppsagda oxå. 31 Januari är sista dagen. "-Men man vet ju aldrig" säger dom. Äsch, dom pratar bara en massa ludd så jag väljer att ställa in mig på att det är finito då.
Jag grät väl inte direkt några floder. Har ju alltid känt att jag måste ta mig därifrån. Nu hade jag till och med börjat att arbeta på en plan. Så det ska nog lösa sig. Klart att man kan känna sig lite stressad av tidspressen, men då är det bara till att kämpa på än mer!
Just nu sitter jag med nymålade naglar. Om en knapp timme ska jag befinna mig på kalas hos Faster. Myspys. Fint att bli bortbjuden så här på en Fredag.
I övrigt vet jag inte riktigt vad helgen har att bjuda på. Middag med Spättson på Söndag, annars inga planer alls. Men det är ganska skönt. Man är inte som man var för ngt år sedan. Dog om man inte hade spikat fest senast Onsdagen.
Nej nu ska jag snoka runt lite innan jag beger mig. Invinger mina nya skor idag, får se hur de går va..

RSS 2.0