Ny bogg.

Har skaffat mig en ny blogg. Trött på blogg.se och att man inte kan göra sidan snygg utan att betala eller fixa & trixa på ett sätt jag inte alls begriper.
Blogg.se känns liksom såå 2010.. så följ gärna med mig till min nya blogg ist; kevlarsoul.devote.se
& när ni ändå är där, skriv gärna en kommentar. Jag menar, det vore faktiskt skoj att veta vem min lilla skara av läsare är..
Men på återseende på nya bloggen då!

Smurfrave!

Såja. Då har jag för andra ggn denna dag varit nere och ringt på min granne. Herregud säger jag bara!
"-Men vi skruvar ner efter tio". Okej kl är efter elva nu, kallar du det nedskruvat så vill jag fasen inte veta hur högt du spelar "normalt".
"-Ja jag jobbar som dj så jag vet hur det är". Okej du jobbar som dj så du vet hur det är att kliva upp kl 06 en Lördag? Knappast. Nu jobbar jag förstås inte i morgon, men jag vill fasen kunna sova nu iaf. Jag är trött och jag ska upp hyfsat i tid i morgon igen.
Nu har han fått tre chanser, en gång till och jag kommer prata med min hyresvärd, vilket jag även informerade idiotdj'n om!
Jag tror han hatar mig nu. But I couldn't care less. Jag är faktiskt inte typen som orkar lägga energi och reta mig på mina grannar. Men alla har vi vår gräns, min går lite innan hela sovrummet skakar till dåligt jävla Smurfrave.


Inte alla som får se mig i pyamas o håret på ända så där, bara det säger en hel del om min ilska..


Spöket gillar snacks.

Min blogg kommer en tid framöver säkerligen att handla en hel del om jobb och plugg, plugg och jobb. Det är liksom där jag är nu.
Idag har jag hunnit med att;
  • Mötas av en dam som grät förtvivlat för att hon inte hade sin dörrnyckel. Jag hittade en som satt fast i en dörrkedja precis intill dörren. Sett hur samma dam kastat ut gammal köttfärs i trädgården; till fåglarna, dom vill ju också ha mat..
  • Varit hos en dam som undrar hur spöket har kunnat få tag i hennes nyckel och varför det nu i natt har ätit upp nästan allt hennes snacks. Vem är det som har nyckeln, ett spöke, och isåfall, varför har spöket hennes nyckel?
  • Lipat lite inne hos chefen då jag insåg att det inte går att känna sån oro inför ett visst besök.
  • Fått höra om en kollega som varit med om sitt första dödsfall, och inte ett så trevligt sådant. Tänker på att jag och en annan kollega var de sista som såg henne i livet.
  • Varit nere & sagt till min granne som spelar så inihelvetes högt att jag vill riva ner tapeten. Nu är här lugnt.
  • Och såklart, PLUGGAT. Det är vad jag gör just nu. Sen kl 16-20 är det jobb igen.
Jamen det var väl det va? I morgon hittar ni mig i Hbg, så efterlängtat. Inget jobb, inget plugg, bara ledighet!
Ha nu en fin helg ni.

RSS 2.0