Tough life.

Nu är allt så där jobbigt igen. Så där jobbigt & tungt när inget alls käns roligt längre. Jag vill inte gå in på för mycket. Det skulle endå bara tråka ut er. Det räcker väl med att jag själv vet varför..
Imorgon ska jag ringa ett samtal, ah det SKA jag. Synd bara att mitt arbete är fullt med öron, vill faktiskt inte att folket där ska veta. Men eg, who cares?

Nä det räcker så. Vill inte tråka er till döds.


Mysdag.

Söndag. Ångestdagen. Har varit & handlat på det nyöppnade Coop med Mamma idag. Goodbye 500 kr. Nu måste jag v e r k l i g e n snåla. Så säger jag jämt..
Annars har jag inte gjort så mkt idag, latat runt hos familjen, ätit middag där & så. När jag kom hem hit så städade jag till mina fiskar, så nu kan dom nog överleva ngn vecka till.
Alldeles nyss kollade jag upp en sak, en hemlis, såna måste man ha. Så nu får jag se vad jag får ut av det.. hoppas kan man alltid..

Igår hade jag & Mamma en sån där mysig dag. Åkte som jag skrev in till Hbg & strosade runt där. Jag fick ä n t l i g e n tag i en vinterjacka, tjoho! Dock hade dom inte den i min strl, så jag ska åka in & hämta den i nästa vecka. Sen åt vi som vanligt på vårt favvohak & därefter gick vi bort till Hamnpaviljongen där vi drack vars ett glas vin i solen. Mysmysmys.
Mamma frågade mig om jag inte skulle sova över. Pappa var i Småland & hade grabbhelg, så why not? När vi hoppat av bussen gick jag bara hem om & packade ner lite saker för natten.
Med oss hem hade vi handlat lite goda ostar, oliver & annat gott så det avnjöt vi sedan med ett glas vin till det. Därefter blev det Bröllopsfotografen, läste ut min bok & sedan somnade jag gott ( eller så gott det nu går när man har en snarkande Mamma bredvid sig ). Det var en himla mysig dag I must say!

Nu ska jag titta på Vad blir det för mat.
Ciao!


Dying is easy it's living that's hard.

Idag åker jag med min fina Mamma till Hbg, trots det otroligt fina regnvädret. Där blir det lite strosande & sedan lunch. Mysmys. I love Hbg!

Fick ett samtal som jag inte svarade på igår. Puh. Dessa ständiga turer alltså. Varför har hjärtat fortfarande en plats kvar åt dig? Inte alls på samma vis som då. Men du kommer nog alltid att behålla en liten bit.

Det är inte dig jag vill träffa. Inte dig som  jag vill se le de där sneda leendet när jag öppnar min dörr.
Känna den där välbekanta doften. Få dra mina fingrar genom ditt hår. För att till sist få den där pussen som alltid gör mig knäsvag.

Känslor dessa känslor. Varför kan jag aldrig falla för ngn som är lätt? Jag antar att jag behöver lidelse i mitt liv.
Men jag är trött på att undra hur länge vi ska hålla.
Du är trots allt den finaste mitt öga skådat.


Dying is easy it's living that's hard.


Älskade älskade Du.

Fredag! Hur underbart? Mer än underbart kan jag säga er. Kvällen ska spenderas med mat nere på Speakers. Fint.
Dagen har för övrigt varit ganska dryg, men det var ju trots allt Fredag, då orkar man allt!

Precis när allt började att bli okej på jobbet så ska man nu å t e r i g e n byta arbetskollega, för att sedan byta i g e n. Jag blir såå trött att jag inte ens orkade säga emot idag. Under mitt 1 år & 5 månader där har jag nu bytat arbetskamrat 4 ggr. Förra veckan jobbade jag under 5 dagar med 4 olika personer.
Jag menar, orka lära känna nytt folk h e l a tiden. I'm so sick of it!
Men jag bara nickade & höll med. Det är lika bra det..

Nu sitter jag här & väntar på att mina naglar ska torka, sen ska jag byta om & fixa till mig lite. Gotta' look good for the city.Äntligen kan jag lägga upp bilder på min fina Kusse utan att ngn
ger henne läskiga kommentarer.

Vackra kvinna. Jag är så otroligt lyckligt lottad som får ha en så fin människa som dig i mitt liv. Älskade du, jag tror aldrig att du kommer att förstå hur mycket du betyder för mig. Du har sett mig gråta, du har sett mig le. Du hjälper mig igenom livets alla stunder. Även de gånger jag själv inte ens förstår det. Även de gånger du själv inte ens förstår hur du hjälper mig igenom allt.
Jag skulle kunna skriva dig en novell. Sida upp & ner med de vackraste rader utav ord.
Men jag nöjer mig med att säga att Jag Älskar Dig. Det vet du. Men jag vet att du tycker att man behöver höra det.
Finaste du.

Men hallå, skaffa ett liv vettja!

På tåget hem idag var det tyvärr fullt i den tyta kupén. Hate that. Jag står helt enkelt inte ut med folk som väsnas när jag åker tåg. Det är min läs & sovtid. Men vad gör man? Jag fick snällt gå & sätta mig där det var plats. Sätter mig ner & börjar läsa i min bok. Men innan jag knappt hunnit slå upp boken blir jag störd av ett gäng datanördar. & då menar jag datanördar. Jisses! Dom satt h e l a vägen till L-a ( ja givetvis skulle dom av där.. ) & pratade om ngn dataspelsvärld. Det var vapen & själar hit & dit. & inte var det ngt lågmält snack heller. En dam som satt bredvid dom flyttade sig så småningom, can't blame her. Varpå den ena snubben stirrade förvånat på henne.
Men hallå vaaaakna, alla är f*n inte såna freaks som ni. Jag fick helt enkelt lägga ner mitt bokläsande. Stört omöjligt att registrera vad jag läste bland deras tjattrande. Jag pratar inte om några smålortar till ungar heller. Nej, detta var killar som antagligen var omkring min ålder. Dom pratade även om hur bra det var att man kunde beställa i princip allt via internet, slapp man liksom socialisera sig.
"-Men beställa matvaror har inte kommit till Sverige än"
"-Jo, 'jadijadijadda' har det" WOW måste ha gjort den killens dag! No real life at all!
Jag tänkte genast, stackars killar gå ut & skaffa er ett liv istället. Sen insåg jag att det är ju deras liv. Jag vill inte vara dömande, men jag tycker att det är tragiskt. Stäng datorn & gå ut & skaffa ett riktigt liv ist.
D E T skulle själen må bra av.

På bussen tappade jag mitt busskort. En vänlig tjej i huckle sa åt mig. tack, evigt tack! Kortet kostar förf*n över 1000 kr. & där hade jag nyss suttit & dömt den stackars förtryckta lilla huckletjejen..
Hemska jag.

Annars? Lugn dag på jobbet. Har ännu några ggr blivit varmt välkomnad tillbaka. Söta. Tog mig lite tid & ägnade lite extra omtanke åt en tant som absolut inte mådde som hon skulle. Då tog hon mig i händerna & visade sin eviga tacksamhet för att jag brydde mig om henne för en minut eller två.
Vilket liv man har att se fram emot när man blir gammal va.. hu..!

Nu ska jag göra mina vardagliga kvällssysslor.


Jag & Sofia en sommarnatt på Zakynthos.

Beställ mig lite lycka.

Onsdag. Okej dag på jobb. Om nu någon skulle bry sig om det.
Nu har jag nyss roat mig med att beställa hem från H&M. Igen.. Var meningen att jag skulle dammsuga & torka golv idag, m e n får väl göra det imorron ist. Ni måste ju hålla med om att det är bra på mkt roligare att beställa saker än att städa. Blev så nöjd med mina gardiner i sovrummet att jag nu beställt likadana till storarummet, dock i annan färg, sen blev det lite till badrummet ( igen.. ). Nu får jag nog ta & stilla mig ett tag. Har en hall som måste bli fin innan jag spårar ur med annat.

Förresten. Igår på jobbet såg vi en man som cyklade & petade ( läs grävde ) sig i näsan, sedan stoppade han in fingret i munnen.. Knappt vidrigt. Varför gör man så för?

Nu ska jag snoka runt lite.Midsommarmat i gräset på Ven. Mys.

Psst.. I miss you.

Tisdag. Stressig dag på jobb. 20 min lunch, tack för den! Var hos en tant som tydligen varit helt borta på piller sist vi var där. "-Jag var helt borta". Haha. Stackars tanta. Idag kom vi såklart in & fick slita som djur..

"-Jag har saknat dig"
"-Jag har saknat dig med.
"-Har du verkligen haft tid till det?"

Söta små liv. Det är trots allt för deras skull jag gör detta ( & för att jag behöver pengar åffkårs.. )

Hade APT idag & därefter fick jag skjuts hem. Så otroligt skönt att slippa ta tåget för en gångs skull.

Annars?
Saknar som vanligt någon
eller något.
Men det där talar man inte högt om
känslor är tydligen alldeles livsfarliga.

Jag vill bara stå så där
på tå
för att nå upp
till dina läppar
som smakar
så där alldeles speciellt'
och underbart
Där vill jag stanna.


Nu ska jag snoka runt bland lite bloggar.Jag i Ålabodarna i början av sommaren.
Varför är alla sommarminnen så vackra?

Another day, the same headache.

Bra dag på jobb. Faktiskt. Hann till och med med ( knepig mening.. ) ett besök på banken. Så nu har jag äntligen fått min dosa & fick betalt mina räkningar nu ikväll. Ah, några av dem iaf. Nu är det jag som lever på vatten & bröd. Jisses vilken månad detta kommer bli. Suck.
Har sen jag kom hem även hunnit med att tvätta & fixa inför morgondagen. Den där sabla huvudvärken börjar komma krypandes igen. Så nu ska jag bädda rent & krypa ner i sängen med en bok.

Det får räcka för idag.Jag ligger & glassar vid poolen med en bok. Gud vad jag saknar
det ljuva semesterlivet. Inte ett bekymmer i sikte.

Alla människor vill inte kämpa.

Söndag. Ångestdagen.
Denna dag har jag spenderat med att gå på trädgårdsgille, besöka muséet, varit på Larssons Lager, samt handlat mat & tvättat lite. HUR gammal är jag eg? Herregud! Men, det var en bra dag.

Nu sitter jag här & retar mig lite på en "diskussion" som försiggår på fb. Herregud. Bara för att man själv brinner för ngt så kan man inte tvinga på andra att göra det. Jag vet eg inte varför jag bryr mig ang detta, kanske är det för att jag helt enkelt inte gillar när man försöker ge andra människor dåligt samvete för att dom inte agerar som man själv önskar. Det är bara så det är, alla tror vi på olika saker här i livet. Alla prioriterar vi olika & tar olika val. Jag t e x tycker att den extrema fattigdom & det oerhörda lidande som många barn i fattiga länder utsätts för är fruktanvärt. Därför försöker jag att dra mitt lilla strå till stacken genom att ha ett fadderbarn. Men, inte försöker jag att tvinga ngn annan till det. Det där är helt enkelt ett val man får ta själv.

Man behöver faktiskt inte brinna för eller stötta ngt alls. Framförallt måste man inse att alla människor är som sagt olika.
Jag själv kommer t e x aldrig att kunna förstå hur man kan värdera en katts liv mer än ett människoliv. Kalla mig grym, men jag kan inte se att det är värre för hemlösa katter än för hemlösa människor. Därför väljer jag att kämpa för det ist. Fattigdomen som finns ibland oss människor.
Därav inte sagt att jag inte tycker att katter ska ha det bra. Det är helt enkelt bara ngt jag inte bryr mig om. Jag tycker inte ens om katter..

Men tänk på det nästa gång du går förbi en hemlös & rynkar på näsan. Hur skulle det vara att vara (konstig mening..) i dennes kläder? Skulle du vilja byta en dag? Nej, skulle inte tro det va.


Det jag vill ha fram av denna utläggning är att jag tycker att det är fint med människor som gör det där lilla extra. Vare sig det handlar om att ge blod, vara medlem i Greenpeace eller ha ett fadderbarn.
Men ingen människa kan tvinga på en annan sin "kämparglöd".


Nu ska jag plocka lite. Sen blir det the & Irene Huss i soffan.Berör detta dig.. ?

Yes, I'm old.

Yes. Det är nu officiellt. Jag är gammal. Istället för att cykla hem till Kusse & öla ( okej jag dricker inte ens öl.. ) så valde jag att cykla hem för att titta på film. Men ni ser, det är det som är det fina med att vara gammal, att man kan uppskatta det där. Livet behöver inte alltid vara en fest. Så jag sa tack men nejtack. Hon är iaf fin min Kusse, för hon älskar mig trots detta. Haha. Pjuh! Jag älskar henne med ju.

Så nu sitter jag här & ska snart slänga igång filmen; Efter bröllopet. Fick låna den av Faster som hade spelat in den & bölat till den igår. Jag kan redan nu bara tänka mig hur jag kommer att snörvla.

Ska minsann få en ny header. Med min favvis & allt. Sweet. Så jag ska ta & klura lite på hur jag vill ha den imorron. Kommer länka ett tack till tjejen som fixar den då. Inte för att jag är ngn storblogg, men så gör man helt enkelt när ngn är snäll i bloggvärlden ;)


Men nu är det dags att fortsätta vara gammal.

Learn to love yourself.

Jag är trött på människor som ställer en fråga enbart för att dom är nyfikna. Inte för att dom bryr sig, dom vill bara veta. Sluta med det.
Visst är det märkligt att en människa som en gång i tiden var ens bästa vän nu knappt upptar så mkt som 1% av ens hjärta & tankar. Den där fina personen man en gång i tiden delade allting med. Nu finns vi inte mer.
För precis som med kärlek så fungerar inte vänskapen om den inte är äkta. Men visst var den äkta, den var äkta då. Tills vi växte ifrån varandra. Jag vet inte vem det var som tog det första steget ifrån. Vad jag minns är att du en gång i tiden kvävde mig. Jag ville inte längre att du skulle vara en så stor del i mitt liv. Jag antar att det var då vi började att dela på oss. Jag delade nog på oss för att du stal så mkt energi.
Så där som du fortfarande kan göra ibland.
 
Folk som går runt & tycker synd om sig själv hela tiden måste försöka ta tag i sina liv & göra ngt åt det. Jag har varit likadan en gång i tiden. Men man måste inse. Inse att ingen kan älska dig förrän du själv gör det. Därav inte sagt att jag funnit mitt.. Men jag nöjer mig sålänge med att ha funnit ro i mig själv. Du kommer inte hitta lyckan i ngn annan förrän du funnit den i dig själv. Det är inte den där killen som är svaret på livets alla gåtor. Även om vi gärna tror så.

Visst vill jag vakna med ben intrasslade i dina
tunga andetag i nacken
ostyriga lockar
sömndruckna kroppar
& pussar som smakar morgon.Men först; Välj dig själv.


Lotta flyttar hemifrån.

"-Jag känner ju inte honom, jag kan ju inte gapa åt folk jag inte känner".

Tittar på Lotta flyttar hemifrån. Kan nog vara tidernas sötaste film.


Titta bara så söt hon är :)

I min lilla värld.

Igår bloggade jag inte, fy på mig! Men det beror helt enkelt på att jag inte hann. Efter jobbet åkte jag nämligen bara hem om & fixade till mig snabbt. Sen bar det av till Familjen för att ha lite kräftskiva. Mysmys & gott gott gott. Satt ute tills klockan var närmre 23, härligt med gasolvärme. När jag kom hem skulle jag titta lite på teve, det gick sådär. Jag var såå trött så jag fick ge upp & gå in & lägga mig ist. Så typiskt när man har bestämt sig för att vara uppe länge.

Idag har jag varit en runda i stan. Köpte en vas att ha belysning på golvet i, tog nämligen sönder den jag hade igår. Suck. Men jag är nöjd, fick en jättefin Sia-vas jag tittat på tidigare för halva priset. Fint. Köpte även 2 nya fishes. Behövde fylla på eftersom en fisk dog & en annan var puts väck när jag kom hem från semestern..
Hade tänkt städa här hemma idag, men det skjuter jag på tills imorron. Käns mer som en tråkig Söndagssyssla.
Istället ska jag bara vara hemma & ta det lugnt, titta på teve, läsa bok, bara vara. Ikväll blir det grillat hos Familjen. Yes, jag är bortskämd med mat där.


Umgås, vad är det liksom? Jag behöver någonting nytt.


Jag är lycklig vår första kväll på resan.

Good day with J.

Torsdag. Det innebär alltså att det är Fredag imorron, ljuvligt!
Idag blev jag faktiskt glad när jag såg vem jag skulle få jobba med. Hur ofta händer det när man inte går med ordinarie? Jag & J hade en bra dag & det var skönt att få snacka med någon som förstår precis vad man känner & hur man tycker & tänker. Gonna' miss him!

Hade som vanligt huvudvärk idag. Har försökt att låta bli att ta ngt för det. Men idag fick det bli ett glas treo, vilket faktiskt hjälpte. Nu hoppas hoppas hoppas jag att den håller sig borta.

Imorgon ska jag jobba med en ny tjej. Håller tummarna för att hon är okej. Men, jag är så van vid att gå med nytt folk nu att det käns som att det kvittar..


Ni vet hur jag är
Jag vill skriva vackra rader
om fina sagor jag upplever
men ibland har man inga ord som räcker till
& ibland så finns det helt enkelt ingen vacker saga att berätta om.


Nu ska jag titta på CSI, sen blir det min vanliga avslutning på dagen.Jag spänner fläsket på stranden. Det är viktigt att man inte bränner
skallen. Därav min fina bandana.
Det här är iallafall sommar. Vacker grekisk sommar.

Dunk dunk dunk.

Regnet öser ner. Ännu en dag. Likaså gör huvudvärken. Ja, den öser alltså inte ner. Men den finns där, ännu en dag. Det är ingen sån där intensiv huvudvärk. Mer som ett irriterande tryck över ögat. Dunk dunk dunk. Inte ens Eeze råder bot på detta. Det gör mig orolig. Får se hur det är i nästa vecka.
Trött på att må såhär.

Annars är det en dag precis lik alla andra sen jobbet började igen. Jag sover på tåget. Allra mest hem. Då glider jag runt på sätet & drömmer. Helt väck.

Efter jobbet gick jag in om Kvantum & handlade. Sen har jag bara pysslat med diveser vardagssysslor här hemma.
Ska snoka runt bland lite bloggar, sen blir det lite teve & till sist avslutar jag min kväll med boken.
Happy days!

Nej om det skulle ta & hända ngt här snart..Jag & Fliin tittar på utsikten. Gillar denna bilden. Den är cute.


Minnen från en balkong.

Så har man överlevt ännu en arbetsdag. Hurra! Jag är så där trött igen nu. Ni vet när man går runt & känner sig som en urvriden trasa hela tiden.. Det tog mig en dag att bli så där igen.
Har därför inte roat mig med allt för mkt sedan jag kom hem. Jo, en sak har jag allt gjort. Ska ta & fortsätta lite med det sen. Men först ska jag måla färdigt mina naglar & kika lite på en film. Relaxa lite som man säger.

"-Åh. Jag hade tur som fick fortsätta att ha dig kvar.
Jag har saknat dig".
Ny dag. Ny söt tant.

Annars? Not much. Huvudvärken ligger & hamrar lite lätt varje dag. Kanske dags att ta tag i det där på riktigt en dag.. Men, man är ju som man är..
Regnet har öst ner hela dagen, förhöjer inte livsglädjen direkt.
Blöt & kall långt in där hjärtat bor.

Jag önskar att jag skulle ha ngt juicy att berätta för er idag. Men så är inte fallet, & kommer nog inte heller att så vara en tid framöver. Jag lägger all min kraft på att orka. Det lilla jag har kvar spar jag åt mig själv..

Nej, dags att fortsätta med mitt.Frukostutsikt från vår balkong på Corfu.
Får mig att längta tillbaka till en degig bulle med ost & en kopp
plattekaffe till det. Ljuva semestermorgon då hela dagen låg framför en.

Jag säger bara sanningen.

Idag sade jag som det var. Jag är fed up. Så långt in i hjärtat & själen fed up. Jag vet att det bara är jag själv som kan göra ngt åt det. Tro mig, jag ska. Men jag behöver inte ert tjat eller gnat för det. Hur som helst så var det himla skönt att få säga rakt ut hur man känner. Än mer skönt att hon faktiskt förstod mig. Det kan vara trixigt sånt där.
Nu hoppas jag att folk kan respektera det & lämna mig ifred. Annars får jag helt enkelt se till att få dom att göra det.

"-Du ser bra ut, du har fått färg". Tack söta lilla tant. Det är trots allt tack vare dom man orkar..

Var helt okej att kliva upp imorse. Somnade inte ens på tåget dit. Det gjorde jag dock på väg hem. Satt & nickade till både en & fyra ggr.
Hoppas på att få sova bättre inatt. Trött på att ligga & vända & vrida.

Just nu håller jag på att tvätta. Ska snart ner & hänga upp det sista. Men först ska jag ta ut en gratäng ur ugnen & gå ner & kasta sopor. Oh what a joyfull life..!


Countdown.

Ångesten kryper under mitt skinn.

Söndag. Den där vidriga ångesten börjar att göra sig påmind igen. Blä. Sov oroligt redan inatt. Snurrade runt i sängen & hade helt förvirrade drömmar. Kan säga att jag ser inte fram emot natten som kommer. Hur vidrigt är det inte att återigen tvingas kliva upp 05:15? Jag spyr!

Men, nu puttar vi den där ångesten åt sidan för ett par timmar..

I em blir det Söndagsmiddag hos Familjen, fint. Fram tills dess hade jag tänkt roa mig med att fixa lite här hemma. Efter middagen ska jag & Mamma köra till Väla. Jag behöver ett par nya skor till jobb. Dom jag har nu är bara fööör skabbiga!

Igår var jag som jag skrev bara hemma & tog det lugnt. Var glad för det beslutet då regnet fullkomligt VRÄKTE ner, helt sinnessjukt! Givetvis vart jag tvungen att ge mig ut när det var som värst.
Ngn i familjen hade visst glömt att köpa pommes.. Var knappt arg då kan jag säga.. Men man fick vara snäll. Man blir ju trots allt bjuden på middag..
Hyrde 3 filmer, har sett 2 utav dom & dom var mest skräp. Sällan när jag hyr film då, ska nog ta & sluta med det..!


Neh dags att snoka runt lite nu.Jag. Sjukt nöjd över att få vaska det vidriga vinet vi köpte på Corfu.
Det är det allra senaste vet ni. Vaska det!

Lovely evening.

Lördag. Grått ute. Idag ska jag nog ha en riktig slappedag. Med undantag för att ta mig hem till familjen ska jag nog inte göra alltför många knop idag. Jo, jag tänkte passa på att låna bilen för att köra ner & hyra film. Blir perfekt.
Ser faktiskt fram emot att spendera kvällen i soffan, hoppas bara på att jag lyckas hyra lite bättre filmer än vad jag lyckats med de senaste ggrna.

Gårdagen blev iaf bra. Men vart tog tiden vägen? Tjoff så stod dom i dörren! Blev lite stressigt där ett tag. Lyckades nämligen få tag i tidernas starkaste lök & grät så att jag såg ut som en Panda. Körde ihop sig lite med smink & mat. MEN, till slut blev allt bra & mina gäster blev nöjda & glada. Det är det viktigaste!
Hade sedan en mysig kväll med vin, musik & skitsnack ute på balkongen. Var himla mysigt att sitta därute, man får allt passa på nu.
Så tack för det mina finaste!

Nej, nu ska jag fortsätta slappa här i soffan. Lovely.Jag & Caroline igår. Himla fin bild om jag får säga det själv.
Canvas på den!

Jag ser pengarna rulla iväg.

Fredag. Har roat mig med att handla hem diverse nödvändigheter idag. 700 kr på Kvantum plus ytterligare ngn hundralapp på Ö&B, den tackar vi för. Trodde seriöst att mina armar skulle ramla av när jag släpade på mina kassar från Kvantum.. svintungt!
Har även passat på att göra mig oskyldig min familj. Så nu är man några tusenlappar fattigare. Suck.
Fick mitt paket från H&M idag, lycka! Ska ta & städa här hemma, sen ska jag unna mig att plocka upp mina fina saker.

Ikväll kommer mina två favoriter hit; Caroline&Bobo. Då ska jag bjuda på mat. Sen blir det nog lite vin & en hel massa skitsnack. Gotta' love that!


Nej nu ska jag ta tag i min lya, ist för att sitta här & låta tiden rinna iväg.
Fortf inget foto uppe.. argh!En bild från förra sommaren. Jag var lite frösen & fick låna familjen Å's
otroligt fina täcke. Mys
.

Stalker.

Fick ett mejl nyss, från en som ville fortsätta att följa min blogg. Lite lustigt att personen som fick mig  att byta bloggadress var den som mejlade mig först ( eller njaa, Misan hann iofs före på fb, men dock.. ).
Självklart svarade jag inte, nu får vi bara hålla tummarna att denne ngn inte hittar hit. Begriper inte hur h*n lyckades förra ggn..

Just wanted you to know.


Mot nya mål.

Sådärja. Då befinner man sig på en ny adress. Inget utav de vackra namn jag ville ha var lediga, så jag fick helt enkelt nöja mig med detta.


Dagen idag har varit en himla fin dag. Vid 13:45 tog jag & Mamma bussen in till Hbg. Där strosade vi runt ett tag. Fick med mig en grå kavaj, ett halsband, en söt topp & lite saker till hemmet. Sedan avslutade vi vår runda med att sätta oss på Olssons Skafferi, där vi åt världens godaste rätt, till det ett glas rött. Lite vardagslyx så där. Sedan gick vi till Knutan & tog bussen hem.

Nu sitter jag här. Ska snoka bland lite bloggar, sen ska jag nog ta & fixa lite här hemma. Måste hitta ngt gott att laga imorron oxå.

STÖR MIG på att det inte kommer upp ngn profilbild här, why man why? Får nog ta & mejla blogg.se

Hade tänkt mig denna;


GODKÄND?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0