Och det fortsätter att falla.

Regner fortsätter att ösa ner. Tur att jag hann rädda mina blommor.. Träningen har jag bestämt mig för att hoppa över. Det kommer INTE att bli ngt uppehåll idag inte. Nu har jag iaf varit duktig & pluggat ett tag. Känner att jag får ta en paus nu. Jag ligger helt okej på det. Finns ingen anledning att försöka trycka in för mkt i huvudet heller.
Imorron ska jag ä n t l i g e n få fika med min fina Mazarin. Förra ggn blev jag sjuk. Denna ggn ska inget få stoppa mig. Sådeså. Har lite att prata med henne om & tror att hon har än mer att berätta för mig ;)
Dirty little secrets som bara hon kan förstå sig på. Vi är trasiga vi två. Ibland läker vi men innerst inne finns alltid den där lilla trasiga biten som får oss att agera som vi gör.. Du vet du.
På Fredag ska ju min lilla Caroline komma hit. Det ska bli skoj! Inget emot hennes man, han vet att jag avgudar honom ;) MEN jag saknar OSS ibland. Mig & Carro. Bara vi. Så där som det var när vi en tid bodde ihop i min lilla etta.
Sen är det himla bra att Carro är den pedant hon är, inte för att hon bryr sig om hur jag har det hemma, men jag själv känner pressen på att här måste vara ordning och reda.


Och med det så tar jag och röjer undan kriget på mitt köksbord.

Kommentarer
Postat av: Victor Jägerholm - Gaylifet i Jönköping

hahha lugnt gör inte ja heller ibland :P

2011-04-12 @ 14:56:22
URL: http://gaylifet.blogg.se/
Postat av: isabella ♥

fin blogg!

ska vi följas i bloglovin? <3

2011-04-12 @ 15:20:00
URL: http://kungisabella.blogg.se/
Postat av: Victor Jägerholm - Gaylifet i Jönköping

Nu är det dags för dagens blogg igen :) Koom ihåg dock att länkar du har du bra mkt större chans att vinna :) http://gaylifet.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-1.html#comment

Lycka till och kram kram :)

2011-04-12 @ 15:22:52
URL: http://gaylifet.blogg.se/
Postat av: camme

Aa, tror du kommer att gilla det. På debban är det ju rätt litet, men då fick liksom publiken vara med. Bra träning, så det gör inget att du skippar träningen idag hihi

2011-04-12 @ 17:53:17
URL: http://perfektochoforstorbar.blogg.se/
Postat av: Zami

sv: Tack så mycket :)

2011-04-12 @ 18:14:50
URL: http://nattstad.se/Zamiii

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0