En 2-årig tillbakablick.

Juicy.

Okej vänner. Jag vet att ni alla sitter & väntar på ett juicy inlägg från helgen. Men, ni kommer att få vänta ett tag till. Idag mår jag nämligen inte så värst bra. Fryser & har ont i kroppen. För 20 minuter sedan visade tempen feber, nu gör den det inte.
Hur som helst så mår jag inte bra & det blir därför inget juicy inlägg idag. Men det kommer mina vänner, det kommer ;)

Hang in there!


Update: En liten stund senare hade jag feber igen. Great när det verkligen inte kan bestämma sig. Men, jag vet ju hur jag mår iaf. Jag orkar inte ens snygga till mina naglar, då är det utan tvekan ngt fel på mig!
Ska leka mäklare, sen blir det bingen för mig.
/ Jaha. Idag för exakt 2 år sedan var jag alltså sjuk. Men det jag mest undrar över är vad det var för juicy stuf som hänt den helgen? ;)

Jag HATAR det!

Snökaos. Jag HATAR snö. Tänker inte göra värsta utlägget om hur oroad jag är över tågen imorgon. Ni förstår nog säkert.
Har iaf gjort vad jag ska här hemma. Mat, duschat, packat, vattnat blommor. Ja, allt sånt ni vet.
Det är allt lite sjukt att jag inte fick plats med alla mina saker i min resväska. Men, det skyller jag helt enkelt på alla saker som jag ska ha med till Michaela. Himla bra att ha någon att skylla på, det gillar jag.
Så nu ska jag fortsätta att intala mig själv att jag verkligen behöver allt det där jag packat ner.

Känner att jag inte kan få ihop ett vettigt inlägg idag. För mkt annat som upptar min lilla hjärna. & nej, det handlar faktiskt inte om ngn pojke, idag..

Så vi avrundar här. & så hörs vi när vi hörs helt enkelt.


Håll nu tummarna för att jag kommer iväg kids!
/ Snö just denna dag för ett år sedan. Hujeda mig! Hoppas att vi slipper mer snö nu. Jag har hatat snön tillräckligt förra & i början av detta året kan jag säga er. Detta är alltså skrivet dagen innan vi skulle åka upp till Sthlm, och nog kom vi iväg allt. Försenade, men det är väl inget nytt? Nu har jag & Mamma återigen bokat en resa till Sthlm. Men denna ggn är det inte förrän i Mars, så jag får allt längta ett tag till..

Kommentarer
Postat av: pappa

Efter sol kommer regn heter det ju, då måste väl även det omvända gälla. M a o så går vi snart åter emot ljusare tider, på alla sätt och vis. Minns din bardoms Alfons, för att kunna uppskatta det roliga måste man ha tråkigt ibland. Vi kan dock va överens om att just nu är det tufft. Är övertgad om att vi löser dina studier på något sätt.

2011-02-02 @ 20:49:14
Postat av: Johanna

Sv. Förlåt gumman, men jag är sorgligt nog mer av ett NRJ fan faktiskt :/ .. hihi, men även P3 har sina ljusglimtar baby, det har du absolut rätt i. Pusseli .v

2011-02-02 @ 22:20:19
URL: http://totallymoi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0